Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Който и да е измислил бирата е бил НЕчовек. Втора вечер играя карти и на загубилите се налагах да пият на екс по чаша бира.

O, това явно е руска традиция. Моят Алексей, Артьом и едни други 2 девойки, на които не помня имената, една вечер е точно така ме напиха с едни бири, щото нито алкохол мога да пия, нито карти да играя  Mr. Green Но бяхме малки, на 15-16, та им се връзвах на глупавите игри Grinning
 ПП. Алексей вече не е мой, женен е и е станал микробиолог Crazy Но беше 2 метра на 15 години и имаше страхотни сини очи. Почти му страдах като си заминах за България, а той - за Москва. После ми прати от Москва един камък, взел го от Ламанша за мен. Значи, този камък първо е пътувал Ламанш - Ортез, после Ортез - Париж, после Париж - Москва, после Москва - Пловдив  Crazy Аз не помня, но майка ми твърди, че колетът бил от кутия за някаква скъпа водка  Joy

# 226
  • Кацнала на едно дърво.
Възможно ли е човек (аз, де  Laughing) в тази жега да се е разболял от грип!? Shocked

# 227
  • Казанлък of all places
Твърде възможно.  Ходи един такъв по хората. Особено по здрави и тренирани организми.

Добро утро!

# 228
И аз съм на път да се разболея, но не знам дали е грип  Laughing Обаче явно е възможно, да.

# 229
  • sofia
Ама не така с лошо, де - какво сте се заразболявали...престанете с тая бира, минете на по-твърд съгревающ ако се налага алкохол и се стегнете! Едва понеделник е, до финала има ехеее, че и 15 септември между другото.
Някой да се сеща за читав нотариус нейде по софийският Иван-Асен?

# 230
  • Бу-у-урга-а-ас
Моля ви, без грип. Тъкмо се надигнах от леглото. Три кошмарни дни. В момента съм с цвят на лимон- ама то само от сухар и вода не знам как друго би могло да бъде. А за капак тъкмо се освестих и ми дойде лелята на гости, та съвсем се обезкръвих. Движа се като в забавен каданс пък работа колкото щеш.

# 231
  • България-Швейцария
Някой кара ли сноуборд?
Големият дрисльо - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/21063_11843964113 … 988_1466431_n.jpg Mr. Green
Той и малкият кара, както и баща им, но последните двама предпочитат на ски да се пързалят.

# 232
Аз исках да питам някои неща, пък как да го питам на снимка младежа  Joy
Като за начало - много ли съм стара на 27 да се пробвам да се науча... Crazy Laughing

# 233
  • Кацнала на едно дърво.
Уви, не съм болна от дрисливия грип.  Crossing Arms
От най-обикновен.

Мъж няма да разбере моята болка и малшанс.  Laughing Както казваше една дама в "Дяволът носи Прада" - "Само едно разстройство ме дели от идеалните килограми".  Joy
Ама не.
Мъжът ми много се смя веднъж, като подслуша момичешки разговор по този повод (моя милост с една съфорумка). И за пореден път се радва и самопоздрави, че не се бил родил жена.
Но и това си има своите добри страни, какво знае той.  Laughing

# 234
  • Кацнала на едно дърво.
Не си, Ео. Винаги можеш да се научиш да караш сноуборд.

# 235
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Ео, сега ти е времето да се учиш, вкл. сноуборда.
Аз съм в края на 40-те, да не кажа почти на 50, пък все още се каня да уча толкова много неща.  Crazy Сега се колебая между курс по сладкарство и курс по грънчарство и събирам мнения от колегите. Демек, като се дипломирам пролетта (понеже съм се взела в ръце и работя наистина), трябва да имам план за следващите си стъпки за личностно израстване. Висши дипломи не ща вече, занаят ме влече.  Wink
Колегите гласуваха вкупом за сладкарство. Така и така ги угоявам периодически и експериментирам с вкусовите им рецептори, поне да усъвършенствам рецептурника.

# 236
И аз гласувам за сладкарство.
 Crazy

# 237
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
И аз гласувам за сладкарство.
 Crazy

Дообре. Ами, то за грънците май само аз се колебая.  Wink
И щерката ги отхвърли, тя си мечтае за своя кетерингова фирма и щяла да ме цани за готвач.  Laughing

# 238
Аз съм за грънците  Grinning

# 239
  • Казанлък of all places
Мога да ти изнеса лекция защо НЕ ти трябва сладкарството. Simple Smile Аз съм за грънците.
Ми тъй де, книжки за сладките има както и хора, които знаят какво и как да забъркат/омесят/украсят. Я ги сложи на грънчарско колело да ги видим!

Общи условия

Активация на акаунт