Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Оффф, сега пак взех да се колебая. Нали съм зодия близнаци - едната половина ми вика едно, другата ми шушне друго. А вие и двете Ангелини сте като живи дяволи - наклонихте везната сега пък в другата посока.  ooooh!
Благодаря за съветите, почвам да мисля отначало.  Hug Появи се и курс по фотография като опция, ама няма да го споделям с   н и к о г о.

# 241
Аз съм за фотографията Wink

# 242
# 243
Didranad то май ще стане най - добре с "и трите дядо попе"  Joy

# 244
Фотографията е МНОГО скъпо хоби  Crazy. От опит го казвам.  Laughing Аз още не съм ходила на курс и като гледам, ще пропусна, бая научих от практиката, от книги и списания и от познати фотографи.

Като сме на тази тема, да споделя, че е много кофти бившето ти гадже да е фотограф, да си свикнал някой да ти прави мега яки портрети и после - пуффффффф! Ни една свястна снимка за профил да нямаш  Crazy Трябва да се науча да си правя селфове.

# 245
  • Казанлък of all places
Ео, от теб ли го знам или от някого другиго,че фотографът е човек, чийто партньор работи на три места , за да може той/тя да практикува правилно хобито си?

# 246
Аз го знам от темата за Фотография, но може да съм ви го привнесла, когато работех на 3 места и подпомагах моя фотограф, работещ на 2, но изплащащ фотографските си джаджи Grinning

# 247
  Дидранад, аз гласувам за грънчарството (ама то се и очакваше от мен  Laughing ) Другата ми страст е скулптората.
  Гаргамел, лятото намерих из вехториите на шефа боички за боди арт и рисувах, рисувах..на който имаше време и търпение. А на лявата си ръка направих на змия и на шега гоних колегите.  Твърдя най-отговорно, че няма нещо, за което да му е минало съвсем времето. Качвай се на сноуборда  Grinning Аз скочих с бънджи на 43, летях с парапланер на 41, почнах да рисувам на 40..Сега като се замисля дали пък не съм дремала само до 40 години?  Thinking

# 248
  • Майничка
Споделям първи ден на детска градина.
Дали №2 ме отрази изобщо "на прощаване"? Не би, мина покрай мен като експрес покрай Побит камък.
Ще видя довечера как е понесла горчивата истина, че в детската градина НЕ ги учат да четат и пишат, още по-малко - да решават задачи.  Mr. Green

# 249
Егати ентусиастчето. От ДГ и началното училище имам твърде гадни спомени  Laughing Чак към 5ти клас ми стана забавно да ходя на училище  Crazy

# 250
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Браво на малкото Гаргамелче. Моята опищяваше градината от неискане да остава. Пък баба й ронеше сълзи от балкона, понеже градината беше до блока и се виждаше от прозореца.

Елинор, вярно ли си почнала да рисуваш на 40?   Hands Clap

# 251
  • Майничка
...Моята опищяваше градината от неискане да остава. ...

А, то не е късно, още не се е светнала, че и това й влиза в правомощията. Каката и тя тръгна с хъс, но ела да видиш на втората седмица: "Сега що ревеш?!" - "Ми имам право да рева, нали!".

# 252
Нямаш  Crossing Arms  Mr. Green

# 253
  • Кацнала на едно дърво.
Сладкарство, разбира се.
Какво ще ги прави тези грънци, питам аз практично.
А сладкишите... Ех...

П.П. После защо си мечтая за стомашно разстройство.  hahaha

П.П.П. Гаргамела!  Joy
Мога ли да ви пратя Големия трол, белким прихване малко хъс за смятане и писане?  Whistling

# 254
  • sofia
И аз, и аз ще пратя детето Сава, което от миналата седмица ме е заразпитвало като на 15.09 започва училище и ще има откриване и т.н, на 16.09 ще трябва ли да ходи пак  Joy

Общи условия

Активация на акаунт