Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
# 181
  • България-Швейцария
ЧРД, Кате!
Бъди все така влюбена в живота - и той в теб  Hug

# 182
  • Москва
Прехвърчам между две лекции (колко е удобно да живееш срещу университета  Simple Smile )
Честит Рожден Ден, Катюша. Само усмивки и радости в живота ти да има   bouquet

Споделям,че нещо хич не мога да си намеря общ език с по-голямата част от групата си.Само с 5-6 човека говоря. Почвам да се плаша  Confused

# 183
Катюш, честита да си! Всички хубавини твои да са. Весел празник  bouquet
*Lorelei* , чакай, не бъди припряна. След ПодФак така ще е поне до Коледната ваканция. Не звучи обнадеждаващо.  Да не започнеш сега да се вайкаш Naughty Че 5-6 човека са си много, а 'ич Grinning Така е докато се напаснете , разберете интереси , вкусове и даже с големи букви бих написала - в това е най -големия чар.
Еееееех....

много мило ми стана , че съм ти липсвала , докато бях на почивка, благодаря.

# 184
Ох, тез студентски неволи, ако взема да вляза сега, както ще съм с 3-4 години по-голяма най-малко  Crazy и както по принцип съм темерут, направо не се виждам  Laughing

# 185
Искам да ви споделя, че въпреки недовършеният ремонт у дома, неприятната особа, с която ще деля помещение на работа, труднопалещата кола и още няколко неволи, се чувствам прекрасно- слънчево, топло и безметежно. Който иска да си вземе от тази емоция.

# 186
Взимам си.

# 187
`estit rovden den, Kate!!!   bouquet
Spodelqm preinstaliran komp...po dqwolite, kak se oprawqshe foneti`nata?  Thinking Joy
Logopetke- tuk

# 188
  • Москва
Ео, аз съм най-голяма в групата си.Всички други са на по 17-19 години.

При мен просто от 19 човека 16 са руснаци.От тях сигурно 13-14 са московчани. И повечето се познават,защото са имали нулева година и са учили само английски език.
Босоножке,къде го това топлото?!Тук три дена слънце не съм виждала,а облаците са буквално над покривите.
Рoсна kитка   Hug

# 189
  • Бу-у-урга-а-ас
Абе да ви попитам: вие виждате ли ми овцата. Аз не си виждам аватара, но не виждам и на Елинор. Всички други са си ОК.

# 190
тук си е овцата Simple Smile

# 191
И овцата виждам, и Елинор.  Simple Smile

# 192
  • Бу-у-урга-а-ас
Ясно, значи всичко е у ред. Тенкю!

# 193
  • София
Здравейте  Simple Smile
Споделям една изморителна и гореща разходка в зоопарка. Толкова му липсва зеленина на това място, че създава по-скоро усещане за обиколка между блоковете, отколкото да те доближи до природата както би трябвало  Confused

# 194
Тъкмо се питахме у нас и има ли в софийския зоопарк ленивец  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт