Споделете 166

• 29 469
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
А, далеч съм от мислата, че е някакъв инцидент това:) 122 е нашият номер, а вашият  Mr. Green

# 346
35, явно не е било инцидент и некадърен озвучител, както аз си мислех  Laughing

# 347
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
И от нашата програма почти нищо не се чу.
Най-емоционален момент за децата беше когато пуснаха балоните в небето,
а за нас - старите кримки - когато минаха със знамето под звуците на "Тих бял Дунав".
Доста хора си подпяваха под мустак, спомнихме си времената на сутрешната ведрина.
Сега като се замисля, беше си готино да почнеш деня с песен.

# 348
  • sofia
Добрюутро!!!! Станала рано зарана съм днес аз. Ако не друго, това със сигурност ще ми скъси животеца. Тази година за разлика от предните 2 учебните часове отпочват в 7.30, вместо традиционно в 9 без 15. Нито аз мога да ставам рано, нито детето Сава. Пазя си чудни спомени от моите ранни ученически ставания с приказката в 7 без 10 - мога веднага да ви изтананикам мелодията, както и тази на "Дела и документи" в 7 и 15 , когато вече бях строена на входната врата. Отврат пълна. Единствено се радва ранобудният баща Савов, че вече нямало той да прави кафе....

# 349
  • Майничка
Специален поздрав за Bomboto и всички майки на малки ученици и "градинари"!

# 350
Мразех го това петле, особено в сутрините, в които трябваше да ставам и излизам по тъмно Sad

# 351
  • Варна
Специален поздрав за Bomboto и всички майки на малки ученици и "градинари"!

Олелее, настръхнах.  Laughing Много мило ми стана от това петле. Догодина в Споделете ще има още първолаци, вие само гледайте.  Grinning

Вчера сутринта си нахлузих полата с много зор. Тъкмо взех да се проклинам как е възможно да се освиня толкова установих, че тя горката била закопчана.  hahaha

# 352
Като го чуя тоя кукуригел и ми се свива стомаха, чак ми прилошава.
Спомням си, че след него ме чакаше гадна попара с мляко, хляб и сол  Sick, която майка настояваше да изям преди да тръгна.

# 353
Аз обичах попара, но пък сол не са ми слагали Thinking
Моята беше вода, хляб, масло и сирене и всъщност беше вкусна.  Crazy

# 354
Че съм от попареното поколение, от него съм, ама попарата и аз я мразех и мразя, не заради сол, захар или вкуса, а заради хляба във вода. Това намокрен хляб ми е  Sick

Хаха, сега се усетих, че "попарено поколение" е двузначно Laughing

Но петлето ми е хубав спомен, сутрин строена вече пред вратата, готова за училище, а вън обикновено още е тъмно, явно повече зимата сме го слушали. И най-вече един стар ВЕФ, от който съм запомнила петлето, приказката и една песен - карай Джони, карай, всичко тече...

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 10:49 от ester

# 355
Уф, като имаш 50 лв на седмица в СГ и дадеш 44 от тях за синя пола...не намокрен хляб, ами и мокри вафли ядеш... Whistling

# 356
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мен пък ми стана драго като чух будилника - петле. Почти се просълзих от спомена. Тенкс, Куркума.  Hug
Ходех на училище, заредена с енергия. Може би, защото майка ми беше учителка и съм израсла в учителска среда и пълзейки под чиновете, тя нямах онзи страх и респект към даскалото като останалите ученици. 

# 357
И при мен е заради намокрения хляб.

# 358
  Винаги съм мразила мокър хляб..Но хапвах онова отгоре, татко поръсваше с червен пипер и запържваше с вряло олио.
  Ох, и да споделя с облекчение и радост-приключихме с ремонта в едната стая-безпроблемно и по-бързо, отколкото предвиждахме  Grinning

# 359
  • Варна
Цитат на: Анджелина link=topic=607236.msg19736498#msg19736498 date=131615780
Спомням си, че след него ме чакаше гадна попара с мляко, хляб и сол  
[/quote
На мен много ми харесва.
Аз пък закусвах в стола, не в къщи.

Нещо цитата го обърках. Blush

Общи условия

Активация на акаунт