Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Яжте бре, маскари! И пийте, когат' ви се пие! И въобще носете си новите дрехи и си гледайте кефа, защото мен реално вече ми се види, че тоз свят не върви на добре...Ни най-малко искам да прехвърлям темите от клюкарника тук, но за кой пореден път гълча по принцеската свита, че требе да речем беж, пантофки да бягаме някъде на запад ли, на север ли, но по-далеч и току принцесата рече - то и там е тъй...па като се замисли човек, не е идеално никъде, но все пак...и какво остава, кой тръгва с мен за Луната? Може и от светлата страна, от мен да мине  Crazy

# 526
Само да си взема скафандъра, ester.

# 527
Седя и го мисля и всъщност стигам до извода, че аз не бих могла да замина. Не мога да оставя нашите тук. Rolling Eyes По-добре да сме си всички тук заедно, от колкото само аз някъде, а те да се мъчат тук. Rolling Eyes А и аз да се мъча в "някъдето".

# 528
Вместо да се мъчим заедно, да се помъча малко аз (имам предвид да работя, както го правя и тук), и после и за тях да е по-добре тук, или при мен може би, защо не. Защото няма какво да си говорим, ако човек е що годе здрав и прав, това, което може да направи битието му малко по-добро са условията на живот. А те се постигат със средства. Еументарно и гадно, но факт.

# 529
Да, но аз по принцип в чужбина нямам какво да правя, от което да изкарвам пари. 

# 530
Само така си мислиш...Ама стига сме занимавали широката аудитория пак с нашата логорея.

# 531
  • Майничка
... Таман се бях заканила да не опитвам баклавите, лакумите и пестилите, които сестра ми донесе от Турция и....  cry Изядох ги.

От опитване се пълнее, Нино Тино. Ти си постпила правилно, ликвидирала си ги тотално, извадила си им зъбките и повече не могат да ти навредят! Хау! Naughty

# 532
Естерсита, спасение няма, или ако има е само в главите ни. Пуснах тема по повод КАтуница и в Чужбинския, исках да прочета как по света хората са се справили с проблема. Не ми се получи в общи линии, дори обмислям да поискам ключ за първи път във форумната си история, защото е с една идея по софт от темата в Клюкарника, но само една.

Гаргамелче, от вчера ти се хиля като зелка на постовете. На теория и аз бих препоръчала същото,  но когато благоверният ти вместо 3 шоколада по 100 гр ( при необходими 270гр по рецепта) закупи 3 по 250 грама, нещата не са толкова прости  Blush

# 533
  • Майничка
Рокси, ако не харесваш този вид шоколад, накарай го да изяде останалото към половин кило веднага, пред теб. Друг път ще знае, или да се придържа към поръчката, или да се напъне да те зарадва с онзи най-любим вкус, на който не можеш да устоиш. Laughing

П.П. Бу, прекланям се пред твоята жертвоготовност!  bouquet
Аз не бих могла тъй, с лека ръка (и на празен стомах) да се раздавам - представям си, че ми се пада шоколадов кувертюр или милка с йогурт, бррр! Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 сеп 2011, 15:43 от gargamela

# 534
  • До хладилника, който обичам
...ако пък той не може, винаги мога да пристъпя напред и да го спася.

# 535
Не е много читав шоколада, ама нали знаете, пениш се пениш ке те пием, че и нашата работа такава:blush:.
 Ръфвам по малко, на другата сутрин стъпя на кантара с крачка на обречен...

# 536
Хилих ли се днес на шоколадовите ви мъки и познайте...децата ми нали днес се прибраха и един от армаганите им е торба с шоколади  Joy Joy Та сега умолявам мъжа да помага, иначе ми се пише нощно-шоколадово сомнамбулство  Joy

# 537
А аз продължавам с локума с шамфъстъци  Crazy

Сложила съм го на стратегическо място - в коридора. Понеже през 5 минути се местя от стая в стая и ... няма как да мина през другаде, освен през коридора. Гениална съм, нали?  

# 538
Бе, направо не мога да се начудя как сме се събрали, явно краставите магарета, гениите и шокохолиците се надушват! Да живей!

# 539
  • Москва
Привет на всички
Напоследък не пиша много, но ви следя.Та днес като сте на шоколадова вълна реших да се разпиша Simple Smile
Аз от две седмици трудно живея без нещо с шоколад-сникърс,сырок, шоколад. Нивото на щастие трябва да се поддържа  Grinning
Споделям,че се чувствам безкрайно уморена...А тук есента настъпва с пълна сила. Москва е красива на зазоряване с тези жълто-зелени дървета, измитите улици и празни площади.

[/i][/color]

Общи условия

Активация на акаунт