Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
.. явно краставите магарета, гениите и шокохолиците се надушват!
И трите Ести, и трите  Laughing Пиша отново с пълна уста..и даже не ме е срам  Laughing

# 541
Мине не мине месец и извадите шоколада в темата Mr. Green Не съм яла шоколад от... незнам откога - не ме влече Naughty
Ще кажа едно наздраве с чешка бира, виж , тук не отказвам Grinning

# 542
Наздраве, Изма!
Добрутро, Споделете!
Аз пък не си пускам лятото още, шматкам се гол из двора. Е, все припека търся Laughing

# 543
  • sofia
Шоколад никога не отказвам, обаче и чешка бира също  Wink -още няма 8 часа сутринта, а аз вече съм си се представила с бирата на Изма в ръка, хаха!
Дедо, и аз боса ходя, ама ха - е, лекинко ми е хладничко сутрин, но като Маншон или Полуобувка по-скоро помръдвам непрестанно с пръсти, стърчащи от сандалите и така се стоплям  Joy
Мисля да се захвана с кафепиенето по-усърдно - ставането в 6 не е за мен!

# 544
http://www.youtube.com/watch?v=LAjfB0XfjkA

Добро утро и от мен! Един танц за събуждане? Каня ви Simple Smile

# 545
Кво лято, то сега сутринта беше за шапка, шал и ръкавици.  Crazy
Учудвам се как се мъкнат още с къс ръкав и отворени обувки.

# 546
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мъкнем се така, защото кръвта ни ври  Simple Smile
Проблемът си е във вас, дето още на 20 градуса забавяте оборотите.
Зачетох се в една тема, в която една дама претендира върху това, че
майки на деца с аутизъм са превели части от книга, която е в помощ на децата,
и са я качили в блог, а пък нейното издателство е купило правата за издаване и така натаък.
Знам, че е  щекотлив въпрос, знам, че има и хора в нашата тема, които могат да се изкажат компетентно в тази насока, но поне въпросната госпожа да си слагаше пълните и празните членове по местата им  Confused. Усещам се, че понякога и аз ги бъркам, ама тя нали нещо се бара за човек, пряко свързан с просвещението...
А и някак нелепо ми се струва, че се е стреснала, че хора в беда ще й откраднат къшея... чак пък толкова.  Сигурна съм, че цял живот все лицензиран софтуер е ползвала,
а пък и не посяга към морето от книги, с което е залят интернет  Wink.
Знам, че сигурно не съм права, ама тази женица нещо ме подразни.

# 547
  • До хладилника, който обичам
LemonDesi, знаеш, че не си права.
Разбира се, че хората, които проблемът ги засяга, искат да имат повече информация, за да могат да работят по-добре с децата си и да постигат по-добри резултати, но си знаеш, че ако беше ти и се засягаше твоя труд и заплата, щеше да си против също.

# 548
Родителите не са го направили с цел лична облага, а за да помогнат на родителите на деца с увреждания, които нямат възможност да купят книгата, да имат достъп до информация. Не мисля, че това ще се отрази на печалбите на госпожата, пак ще има хора, които да си вземат книгата. Примерно " Незнайко " на Н.Носов я има в интернет, но съм сигурна също, че я има във всяка домашна библиотека.

# 549
  • о`майна лунна нощ е
Мъкнем се така, защото кръвта ни ври  Simple Smile
....
Зачетох се в една тема, в която една дама претендира върху това, че
майки на деца с аутизъм са превели части от книга, която е в помощ на децата,
и са я качили в блог, а пък нейното издателство е купило правата за издаване и така натаък.
....

Ох, нали все пак говорим за децата, за тяхното здраве, ограничените възможности на родителите в БГ и най-вече отчаяните им опити да се снабдят с възможно по-голямо количество информация от всякакви източници за подпомагане развитието на децата им .... Ей, мамка му .... и на мен на дребнавост ми избива. Нали говорим за някаква част от нея все пак! Подобен избирателен превод на части от книгата по-скоро би провокирало интереса на родителите са се снабдят с цялото й съдържание - легално вече. Това си е жива безплатна реклама за нея. И аз се подразних, въпреки че уж трябва да съм на страната защитаваща правата, вкл. авторските.

# 550
  • България-Швейцария
И аз съм от тези, с врящата кръв, май не само по отношение на късия ръкав.
Онази капка, която наистина ще ми прелее чашата, нещо застрашително е надвиснала.
Обичам си работата, в същото време изпитвам почти ненавист към едно 90% от клиентите и безумните им идеи.
По отношение на организацията в 'хубавата' ни фирмичка и експлоатацията тип 'Действай, пАри нЕма' на фона на 5-цифрени заплати и хонорари на 'избрани' люде не ми се задълбава изобщо.
Не знам колко още ще издържа, без да хвана калашника.

# 551
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Бу, а ти ще се откажеш ли да четеш книгите, които намираш безплатно из нета? Едва ли. Става въпрос за взаимопомощ и за части от книга. Ако искам да защитя труда си, ще мисля какъв точно да е. Бих приела такъв отговор само от хора, които със сигурност не се възползват от подобни източници.

# 552
  Разбирам да превеждали и разпостранявали роман самоинициативно, а то е помощ за деца..Не знам, от която и страна да гледам-все ми се струва оправдано.

# 553
Сетих се много отдавна, като работех в една занималня как една мишка се опитваше да ми се кара, че и други деца идвали без да си платят. Свършили по-рано училище, навън валяло и представете си какво безобразие, влезли в млекодайната на училището безплатно ! По-тъпо, безлично и ограничено същество не съм виждала. Е за това не ми се работи в системата на образованието, щото на много им пука за децата, колкото на цар киро за данъчните.

# 554
Добро утро и от мен! Един танц за събуждане? Каня ви Simple Smile
Хънгри беър дазнт плей буги буги  Crossing Arms

Имам си нов фаворит в класацията 'световен любовник'. Досега по мои наблюдения най бързо с партньорки се окомплектоваха италианците, пък и нали им се носи славата, викам си има защо. От няколко месеца обаче срещу нас живее един унгарец. Ей, няма празно това човече, днес сутринта се измъкна с поредното ново женско лице  Crazy да си знаете ако ви се отдаде възможност.

Общи условия

Активация на акаунт