Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   2
Отговори
# 555
 Joy
На тия имената им не могат да се произнесат, Рокси.
Но всъщност, то сексът не е повод за запознанство, достатъчно е да каже "Утре летя за Будапеща"  Joy
Нали Будапеща? Че не ми е сила географията и да не объркам младежа  Whistling Laughing

# 556
Днес ми е едно такова радостно, леко на душичката. Дано се задържи по - дълго.

# 557
  • Бг
Споделям, че днес не ми е ден, определено. Още от сутринта ми тръгна наопаки, така ударих колата, че ми се реве  Confused.

# 558
Alexa гадно си е, но това са само ламарини. Щом си добре, всичко е поправимо.  Hug

# 559
  • Казанлък of all places
Ох, може ли да споделя височайше попълзновение по наше село?
Ходи си човек сутрин по терасата на офиса, пуши си ментолови сигари, радва са на есенната хармония и 11-те градуса  и изведнъж еква "моя странаааааа, моя Бългааааария!" Въй!
Тъй се откривала предизборна кампания на кандидат(ка) за кмет, на ГЕРБ. Свястна жена , какво и стана... Па като се навървиха - то Плевнелиев, то Правосъдната министърка, то Цв. Цв., кон до коня,мила моя майно льо, балон до балона!
По този повод , преди обед нямахме Интернет, следобед вода. Съдбовно някак си ми изглежда. Индикативно.

# 560
  • Paradise
Здравейте, банда!
Аз пак съм тук.
Пътуването мина благополучно.
Обиколих Словения - много повече европейска държава, отколкото бивша югославска съставна част и Хърватска, която ме вкисна с безумните си цени (извинете, но трудно се преглъща 30 гр. ракия за 9 лв. български пари!).

За изборите съм в потрес, като гледам/чета/слушам какви хора се кандидатират за кметове и съветници.
Не отиват на добре нещата...

# 561
A Дедо не е кандидат за нищо. Грешка било, според моя приятелка.

# 562
  • София
Дедо изглеждаш ми добър човек и правилно не си опропастяваш живота с такива неща. Hug

# 563
Сетих се много отдавна, като работех в една занималня как една мишка се опитваше да ми се кара, че и други деца идвали без да си платят. Свършили по-рано училище, навън валяло и представете си какво безобразие, влезли в млекодайната на училището безплатно ! По-тъпо, безлично и ограничено същество не съм виждала. Е за това не ми се работи в системата на образованието, щото на много им пука за децата, колкото на цар киро за данъчните.

Е, ти пък сякаш безплатно си работила в таз млекодайна. Grinning
Споделям преумора, чак не спи, и така цяла седмица почти.

# 564
Може и да не съм работила безплатно, но и не съм връщала дете никога, нито съм му искала такса, защото влязло заради дъжда при другите деца. Какво хубаво начало на новия ден си избрала само, типично за теб hahaha В темата за обърканите диагнози накара ли им се или им се размина Mr. Green

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 08:15 от катюнгелче

# 565
  • София
Хей! Добро и усмихнато утро! Какви занимални, какви деца, какъв дъжд!!! Я малко по весело!! На вън слънце грее!!!

# 566
  Навън слънце грее, а двете ми деца са у дома, като това поне за мен е повод за голямо щастие  Grinning

# 567
  • Казанлък of all places
Намерих си тази сутрин сет на the Queen в ЮТюб и толкова ми е кеф да работя! Имам си кафе и кроасан,  през прозореца ми е синьо, жълто и зелено.

# 568
  • Бу-у-урга-а-ас
Браво на вас! А мен да ме пита някой, какво ми трябваше да си пускам сутрешния блок на БтВито. Горчи ми и ми е свъсено. И ми идват едни такива ужасни мисли на мъка и отчаяние от липсата на всякаква надежда, че има бъдеще и тук.

# 569
  • о`майна лунна нощ е
Седмицата ми върви сравнително бързо. Толкова бързо, че докато се обърна и е четвъртък вече. Пропорционално на изминалите дни, разтурията вкъщи расте. Или съм ужасна домакиня, или почти съвършен организатор на планове, срещи и разпределяне на задачи на другите. Предпочитам да живея в блажената заблуда за второто.

Общи условия

Активация на акаунт