Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Много е хубаво да не се гледа телевизия, препоръчвам на всеки  Hug
Вчера направих кратък тур по магазините, и списъкът с потенциалните, желани подаръци за рожденния ми ден се увеличава, а вече трябваше да съм на ниво редуциране докато остане един най най желан.

пп. у дома пък, с изминаването на дните расте броят на самотните чорапи. Стартирахме седмицата с един, днес вече са четири.

# 571
  • Бу-у-урга-а-ас
Ео, имаш си двойничка на ника http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=30333

# 572
А дъщеря и се казва почти като истинското ми име  Joy

# 573
  • Москва
Добро утро,Споделете   bouquet

Тук е хладно (да не кажа студено) и аз за пореден път се чудя какво да обличам. И предвид,че днес трябва да съм на един концерт,а после и на друго мероприятие, като част от организаторите, се виждам в малко чудо Simple Smile

Споделям огорчение от хората. Кажете ми на мое място,ако знаете нещо, от което даден човек ще го заболи, но мислите,че все пак е по-добре да го знае, ще му  го кажете ли? Голяма дилема ми е  Sad

# 574
Зависи за какво се отнася и колко е важно.

# 575
  • Варна
Не, няма да му кажа. Предпочитам човекът да живее в блажена заблуда, отколкото в болка Peace. Такива да си казваме всичко за да е наясно с нещо някой си, не са ми по вкуса, ако е писано- ще разбере сам.

# 576
Да, именно, и на мен това ми е мисълта.

# 577
  • Варна
Не, няма да му кажа. Предпочитам човекът да живее в блажена заблуда, отколкото в болка Peace. Такива да си казваме всичко за да е наясно с нещо някой си, не са ми по вкуса, ако е писано- ще разбере сам.

И аз така. 

# 578
Аз пък, да си кажа, зависи от нещото. И зависи за какво болене иде реч де.

Ако е за отношения между хората, тайни любовници и прочие- не, не се бъркам, пък и няма гаранция, че аз съм разбрала/видяла правилно.

Но ако сестра ми например е на път да се накисне в някаква куца ситуация си й казвам одма какво мисля, даже и да я заболи. Не че ме слуша  Crazy

# 579
  • България-Швейцария
След като преди време се озовах в ситуация роднини на тайна любовница да ми цъфнат на вратата с искания и ултиматуми, вече казвам и за първото (като предварително съм се убедила в правилността на това, което съм видяла или разбрала), пък човекът сам да си решава какво да прави.
Изключително кофти тръпка е да узнаеш последен, а незнанието дълго време влачи много лоши последствия.
Информацията е власт, казваше майка ми, мир на праха й, права беше.

# 580

Изключително кофти тръпка е да узнаеш последен, а незнанието дълго време влачи много лоши последствия.

Да!
Ако е нещо в този нюанс, не знам дали бих казала, но помня колко се ядосвах, че някои хора са решили да ме оставят да живея в заблуда. Блажена? Да, бе.

# 581
ха наздраве, дружина, задето вече 7 години се мотая из този форум   bowuu

и за елист наздраве - какво да я правя, все по-млада от мен стои   bouquet

# 582
Тити ме накара да броя. и аз имам 7 години инвестирано време в тоз форум Simple Smile

# 583
Наздраве, Йеле!   bouquet
Тити, ето защо така възпитано стоиш във форума.  Laughing 7 години ли минаха?

Каквото и да си говорим, накрая все посредникът е л***о. Дано да не ми се налага да разполагам с властта да знам нещо кофти за приятел, и не само.

# 584
  • Казанлък of all places
Чак ми е неудобно до името Йелино (честито и тук! ) да споделя тази страница и моля да ми бъде простено . Но това е първата страница в живота ми, на която пише моето име и за която ще взема пари ( неизвестно кога). Много ми е сърцесвито, а как ли се чувстват сериозните преводачи, на които имената им са редовно на показ?!

Общи условия

Активация на акаунт