Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Честито, Еленце  Hug
Бъде все така чиста душа, и все така усмихната  Hug
Анджи, браво  Hug
Аз пък съм с още по-голям стаж от вас - фук-фук - още през юни станах на 7  Grinning
Брех, че стари кучета сме  Simple Smile

На мен ще ми е страшно обидно, ако знам, че някой е крил нещо, от което ще ме заболи после... а едновременно с това ми се налага да мълча, просто защото виждам ситуацията като безизходна към момента, а и се надявам да е било нещо инцидентно... тъпо, но факт. Значи заслужавам и пред мен да мълчат. Каквото и да си говорим, човек сам си води борбите в живота, често като прасе с тиква  Simple Smile

# 586
Бия ви всичките, през юни съм станала на 8  Crazy

Честит рожден ден на Ели  Hug

# 587
  Анджи, няма защо да ти е свито-аз лично само бих се гордяла  Hug
Честит рожден ден, адаш Simple Smile Да ти е топло на душата от любовта на хората край теб  smile3525
Тъй като аз съм новак - 2 години и половина- ще седя срамежливо в ъгъла  Laughing
Мне, размислих, няма да седя срамежливо!  Crossing Arms

# 588
Браво, Анджи! Точно такива неща стоят много добре с името на Елист.   bouquet

# 589
  • о`майна лунна нощ е
Аз дори не помня кога съм се регистрирала. Добре, че системата знае.  Mr. Green Та в този ред на мисли - юни съм станала на 4. Значи вече съм 2-ра група  Mr. Green   Mr. Green  Mr. Green
Анджи - честито да ти е! И още много такива страници да има ... и пари за това разбира се   bouquet
Чакам си мъжа, чакам и новия хладилник. А да видим кой ще изпревари. Ако вторият стане първи, ще се наложи да ползвам жокера "обади се на комшия".

# 590
  • Бу-у-урга-а-ас
И аз съм от седемгодишните.

# 591
Още една седемгодишна.

Има едно усещане, за което не намирам дума. Това е малкото, сгушено в Балкана градче точно по есенно време, под есенно леко студено слънце, под сивкаво, сякаш опушено небе, с аромат на свеж хладен въздух и ненатрапчив аромат на зимнина, която се прави през няколко къщи. Едно такова спокойствие и уют, сякаш светът и времето не са помръдвали векове и нямат такива намерения...

С други думи завърнах се от Тревненския балкан и аз...(за съжаление)

# 592
  • Майничка
Честито на малолетните! Laughing

Три седмици №2 ходи на градина, не успя нищо да си лепне, а майка й за една вечер успя да се  насополи и натемператури, че и на дребното го накачи! Хак ми е, има да обяснявам сега по 100 пъти на час защо и утре няма да ходи на градина. #Cussing out

# 593
Нещо са ме погнали нервите. Избухвам безпричинно. Най-кофтито е,ч е баткото го отнася, много ясно  Tired Точно като някоя бясна оса съм. В този ред на мисли, може ли оса да убоде друга оса? Точно това ми се случи онзи ден. Затварям си трушийката и тя, пущината, ме ковна в гръб! Още ме сърби.

# 594
  • о`майна лунна нощ е
Аз както се бях закахърила, че ще ползвам жокера "обади се на комшия", то на майтап стана почти така. Не стига, че ми докараха хладилника почти едновременно с пристигането на мъжа ми, ами и го внесоха удома направо - комшията с колегите му. Оказа се, че работи в транспорта на техномагазина. А аз доста се зачудих защо като ми звъннаха, че идват към нас, ме разпитваше кой етаж, ама апартамента вдясно или вляво ... а не попита как да стигне до блока /9 от 10 приятели не нацелват ню-ню пресечката ни/
Сега отново останах само с децата за цяла седмица. Мамка му и командировките  Confused Успокояваме единствено, че имат работа. Зимата в чудо се бяха видели.

# 595
  • Варна
В Споделете има нова шофьорица!  bowuu Скромно моля за вашите бурни аплодисменти. Третият път бил за щастие, справих се без грешки.  Grinning

А, да, и аз съм от седемгодишните.  Grinning

# 596
  • о`майна лунна нощ е
Браво, Саня! Лека е безаварийна. Сега очакваме похвала и за новата ти кола.

# 597
  • Майничка
Браво, Саня! smile3501

# 598
  • Казанлък of all places
Браво,Саня!

# 599
Честито, Саня! И безаварийно.
Човек като няма нагласа за работа, му се разболява детето. Само дано да минем без екстремни температури.

Общи условия

Активация на акаунт