Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  Бурен аплодисмент, Саня Simple Smile
Не че някога съм мразила да готвя, напротив - винаги ми е било приятно. Но сега изпитвам особено удоволствие да правя манджи по поръчка на децата   chef

# 601
  • Варна
Браво, Саня! В твоя чест въвеждат цяла синя зона - дерзай!

# 602
Аплаузи, Саня!
Оказа се, че аз, дърт дедо, съм само на две и половина. Не ракии. Може ли някой от вас да ми разкаже как стана така, че масово се използва "ракий". Има промяна в граматиката ни ли? Или малко се пие?

# 603
  • Казанлък of all places
Малко се пие , Дедо.
В тоз ред на мисли- Ариана тъмно, наздраве!

# 604
  • Варна
Наздраве и от мен! Честито Саня!
Нещо се разсополивихме вкупом вкъщи...та и аз като Босоногата Laughing.

# 605
  • Варна
Благодаря, Споделчовци, благодаря. За нова кола ще има да почакам.  Wink Пък и аз някак си предпочитам за Милото да се вземе една кола, а настоящата да остане за мен. Ще видим.

# 606
  • София
Саня честито! Само до щастливи дестинации да шофираш!  bouquet

# 607
Саня, специално за теб тоя месец пускат в продажба и китайско-българските коли  Mr. Green

# 608
Поздравления за новата шофьорка! Благородно завиждам на всички, престрашили се да шофират. Аз не намирам нужния ищах.

# 609
Вчера направих най вкусния тиквеник на всички времена, при това с едни нещастни кори, седяли замразени половин година. И не стига дето още топъл ометох две парчета, ами и днес, вместо да започна деня с пост и молитва, прибрах на сигурно и топло местенце още две.

Лека и безаварийна, Саня!

# 610
  • Майничка
Рокси, постъпила си съвсем правилно - добрата домакиня трябва не само да опита, а направо да въведе в гастрономическата си памет вкуса на кулинарния си шедьовър (в топъл и студен вариант), като еталон за бъдещи такива постижения!

# 611
Ееее, не е честно - тиквеник. Гладна съм, а обяд е далеч.

Лека и безаварийна на Саня!

# 612
Споделям тимбилдинг. Сплотихме се колектива.
Интересно, около чашката някак е по-лесно.  И въпреки това, който си е купонджия си е, който дърво - дърво.
Беше яяяяко. Разцепихме се.

Наздраве!

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 19:12 от NinoTino

# 613
  • Варна
Наздраве Нино! Simple Smile
Споделям, че аз и Мишо дружно се тръшнахме с херпангина Crazy...междувременно от днес правят изолация на жилището и хууубавичко ми бръмчат на главата, която и без това ме боли ooooh!. Хубавото е, че се разбра датата на прибиране на капитана, която е цели три дни по- рано Grinning. Та сега имаме пет дни да се вкараме в нормално здравословно състояние Laughing.

# 614
Между другото да ви споделя, че бяхме във Велинград, боядисвахме оградата на едно училище.
Въведението беше историята с Том Сойер, но за съжаление аз не можах да вляза в ролята уви, боядисвах. Помните ли филма "Баща ми бояджията"? Simple Smile
Докато боядисвахме излязоха две дечица от съседните къщи, на 10-14 години. Опитах се да ги привлека за каузата, но децата не се подадоха. Взеха си даже столчета и седнаха да ни наблюдават. Две деца срещу 85 бояджии. Гледат ни и по едно време по-малкото момче каза тохо на момичето - Егати глупаците   Mr. Green
Тихо, тихо, колко да е тихо. Чухме го, ама ни стана доста забавно. Ей, нямат уважение това младите.
По някое време се появи един дядо, който съвсем резонно и с лукава усмивка ни попита от коя партия са ни платили да боядисваме  hahaha След поне 30 минутни увещания склони да ни похвали и все пак прие нашият отговор, че не сме от партия, а сме по друга работа Simple Smile
Резултатът беше удовлетворяващ за мен, цялата ограда с мрежа, подчертавам - боядисана. В бяло, зелено и червено. Колко патриотично!!!!  И аз боядисана по лицето, не толкова патриотично - само в зелено, просто ми се падна зелена боя и колегата по четка, който боядисваше външната част на оградата ме нашари. Всички бяхме шарени по лицата.

Общи условия

Активация на акаунт