Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
И ние ще имаме тиймбилдинг на 15ти октомври, ще садим градинка в детска градина.  Laughing ДОбре че е събота и няма да се наредят децата със столчета да ни викат егати глупаците  Joy

# 616
Нино, и ние бяхме на тийм-билдинг тоз уикенд. Наште сплотяващи занимания бяха също плесканица с боички, но рисувахме картини, бяхме разделени на отбори, всеки рисуваше по 2 платна, като всяко платно представялваше част от една голяма картина. Накарая от всичките общо 50 платна бяха събрани и присъствахме на бурното откриване на големия шедьовър.
Другото занимание беше пак по отбори, дадоха ни богат набор от реквизити, ключови насоки в сценарии и заснемахме кратки филми. Като трябваше да има всичко, което има в един истински филм - сюжет, актьори, режисьори, сценаристи, гримьори, оператори, всичко. Накрая на вечерята гледахме всички филми и се спукахме от смях, а най-добрите в различни области получиха и оскари с официрално награждаване. Беше много яко. Ние както писах бяхме в Трявна.

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 21:06 от ester

# 617
Уф, как хубаво можех да съм режисьор/сценарист/оператор/ и после да монтирам, ама на, не ме взехте.  Mr. Green Всички оскари щяха да са за нашия филм  Mr. Green

# 618
ester, втората част от деня мина в правене на "голямата картина", която всъщност бяха две картини  Mr. Green
Същото като при вас. Горе долу добре се справихме, даже добре. Вечерта ни пуснаха видео, за да видим картината от птичи поглед. Един ни снимаше качен на бор  Crazy А ние се нареждаме всички, по ред и номер и вдигаме ръце нагоре, за да съберем парчетата и да се получи картина.
Та пускат видеото и аз се разсеях за малко и изведнъж всички избухват в неудържим смях. Бе викам си пак изпуснах смешката,  а то..... на мен се смеят. Всички уж се подредихме и аз по едно време свалям ръце, започвам да ръкомахам, да командвам да се въртя като шугава насам натам и да не знам как да си обърна картончето, ама на другите акъл давам.
Бе то аз ако не съм атракцията на мероприятието - няма кой и то все в такава светлина. Една година пак ми се смяха, ама за друго  Blush

О, аз имам и Оскар, преди години. Ние играхме "Треска за злато", аз бях злият Ларсън.  Twisted Evil
Прилагам материал: http://media.snimka.bg/3680/013615127.jpg?r=0  Аз съм с бомбето и шлифера  Crazy

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 22:09 от NinoTino

# 619

Прилагам материал: http://media.snimka.bg/3680/013615127.jpg?r=0  Аз съм с бомбето и шлифера  Crazy
секси

# 620
  • Москва
Добро утро, Споделете   bouquet
Дайте на заем малко слънце, че от няколко дни тук се е  изприло..

Споделям, че понякога хората могат да са безкрайно егоистични. А все си мислех,че когато са щастливи хората са добри.  Confused

# 621
  • Варна
Лорелей, щастливите хора са просто щастливи хора. Добрите такива са си добри не само когато са щастливи Wink.

# 622
  • Москва
Катюша,сигурно си права. Просто винаги съм мислела, че когато са щастливи хората са добри,защото искат света около тях също да е щастлив. И заради това не са и егоистични... Понякога животът твърде дълго опазва някои от суровите си уроци явно.

# 623
  • Paradise
От кога полагането на обществено полезен труд (като боядисване на ограда, садене на цветя) е станало част от тийм билдинга?

В нашата организация този род сплотяване на колектива (демек тийм билдниг) не е много на почит.
Предпочитанията са за екскурзия (2-дневна), която завършва накрая с нещо от сорта "ти мен уважаааш ли мъ..." (на различни езици казано).

Честита книжка на Саня. Лека и безаварийна!

# 624
  • България-Швейцария
И в нашата не са на почит.
Прекалено много индивидуалисти са ни събрали, прекалено широко, както и противно на всякаква логика са отворили ножицата при трудовите възнаграждения, както и достатъчно еднолични се явяват решенията за бъдещето на фирмата от собствениците, за да се каже, че има изобщо някакъв тийм, който да се сплотява. Беше то, ама през миналия век. Последните 10 години принципът е 'Един за всички, всички срещу един'. За съжаление.

# 625
Нашето просто така му викаме, иначе е точно с цел обществено-полезен труд, американците много държат да го полагаме 2-3 пъти годишно и да им се отчитаме.
На тиймбилдинг - екскурзия въобще не бих отишла с тях, стигат ми простотиите им в офиса по цял ден, камо ли като се запият и пуснат чалгите, няма нужда.

# 626
Ами, аз си харесвам работата и тимът и обичам тези прояви. Винаги ни е хубаво и забавно. И при нас има проблеми, но като цяло аз съм отворен човек и се кефя на такива неща, а и колегите също.
Пада голям смях Simple Smile

# 627
  • София
Много ми се споделя, но за споделяне имам единствено притеснения, страхове, притеснения, страхове... и една гъсеница, която беше наакала такива акита около вазата с хризантеми, че реших, че поне коза е притичала по бюрото ми. Е, после я разкрих, и има късмет, че я оставих жива.

# 628
Гюлфийчо  Hug

# 629
Гюлфий, и от мен  Hug Чувала съм, че шоколадът много добре действа като бяла магия срещу всякакви черни страхове и тревоги. Колкото повече страховете, толкова повече шоколад е необходим.

Аз прекарах хубава вечер в малка компания, но от малката компания, мнозинството беше споделетско, което особено ми хареса. Хубави хора са това Споделете, макар и не от Павликени.

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 22:08 от ester

Общи условия

Активация на акаунт