Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Майничка
Потвърждавам за хубавите хора! Laughing
Жалко че ни се размина сутрешното кафе с Анджи...

# 631
  • Казанлък of all places
Aко съм сигурна,че Пловдив и пребиваващите там ще ме зареждат толково много , през седмица ще ви кисна по кръчмите!  Hug(сигурна съм вече, де)

Другари, добро утро. Много добре виждам кое време е, но за човек , станал в 6.30 ,слънцето едва сега изгрява с пълната си сила. Споделям си кафето , демек.

# 632
И аз тогава станах и сега съм склонна пак да поспя  Mr. Green

# 633
  • о`майна лунна нощ е
Какво да ви споделя освен скъсано жило на съединителя. По-малката беля от възможните. Пак добре, че се случи пред входа, та само ме избутаха на паркоместото, за да не преча.
Анджи, пропускам ли твоя визита в Пловдив? .... ?

# 634
  Дано не прозвучи като умишлено дразнене, ама се връщам от плаж  Mr. Green Не помня кога последно съм ходила октомври, че и в морето се къпах.
Много сладурска люлка

# 635
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Какво да ви споделя освен скъсано жило на съединителя. По-малката беля от възможните. Пак добре, че се случи пред входа, та само ме избутаха на паркоместото, за да не преча.
Анджи, пропускам ли твоя визита в Пловдив? .... ?

А на мен ми се случи на софийския булевард България преди 4 години  Simple Smile
Гордея се, че някак се дотътрих до OMV без да поискам помощ от приятел, упора ми беше само тигодишния Марти отзад в столчето.
Искам да си лежа на топъл плаж с книга в ръка.

# 636
  • Казанлък of all places
Мм, да , Туизъл, този път прелетях като Халеевата комета, но толкова ми харесва, че замислям едно повторение с попиване ( не можах да пия бира в Розенхоф, тюх да му се не види макар! )

# 637
  • о`майна лунна нощ е
Хмх, прелитането ще ти го простя, обаче това, че си била на 200 м. от мен ще трябва да изкупваш с мно-о-о-о-го бира.

# 638
http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg&feature=related

I'm No Good. You don't know.....  Flutter

Добро утро, Споделетеее.

# 639
Направо мога да ви се похваля с първия си самостоятелно инсталиран уиндоус  Joy Не че не бях пуснала камерата на екс да гледа и да ми казва какво да цъкам, а докато той не пишеше, питах един друг момък  Joy И не че Ицо не дойде да мъкне компютъра и да връзва кабели  Whistling И им казах и на тримата, че ще ги черпя "някой път"  Joy Mr. Green Сега обаче и тримата няма да са тук уикенда и за мен остава да си инсталирам графичните програми. Crazy

# 640
Добрутро!
Споделям мързелива неделя. За първи път от много месеци няма да съм в градината. Ама как пустите синоптици в един глас ревнаха - Ще вали! Един не каза, че ще е слънчево и топло? И то си вали. Есенно.

# 641
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Хау дружина!  Hug
Тайничко си мечтаех да захладни, сега ще ми залипсва слънце. Ама това синоптиците са голяма работа, решиха да развалят времето и го развалиха. Mr. Green

Споделям велики планове за много логистични задачи днес, че след два дни колата ми влиза за двуседмичен ремонт и не ми се мисли как ще се оправям без возило.

# 642
  • София
Добро утро!

Споделям, че включихме климатика и котките се подредиха под него в мързелив вид. Есен е.

# 643
  • София
Добро утро на всички!

Споделям малко слънце

и усмивки

# 644
Споделям ви, че расте поколение от ужасно красиви млади китаристи. Прекалено млади, за съжаление.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт