Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
   Споделям първи дъжд от почти 2 месеца насам. Споделям, че преди 22 години родих син  Grinning
Споделям носталгия и усмивка..

# 646
Елице, да си празнувате дъждовно. Tи си щастливата днес! Букет лавандулов ти пращам, стига си се пекла по плажовете

# 647
  • Майничка
Ели, от здраве, късмет и хубави емоции да се не отърве момчето ти!  bouquet

Къщата мирише на масло, шоколад и ром. Буля ви Гаргамела прави по спешност торта, юбилейна, от подръчни материали.
Нямаше да е зле рожденичката поне да беше намекнала за това си желание вчера (от седмица менюто е планирано с друг десерт, който вече е готов), ама пък не всеки ден любимата ми леля става на 80!

# 648
Да ти е жив и здрав, Ели! 22...това другите млади наистина са безбожно млади.... Laughing

Споделям, че се събудих неподготвена за гърлобола, който ме причакваше в засада... Триста човека покрай мен бяха болни, но нямах време да се отпусна и за миг и нищо. Днес за миг поспрях и ей го на гадът атакува.

Гаргамел, да е жива и здрава леля ти! Много сме слушали за нея, заслужава жената Grinning

# 649
  • София
Да са живи и здрави всички празнуващи! Много щастливи мигове и любими хора около тях!  bouquet  bouquet

# 650
  Гаргамела, на 80 години ако имаш специални желания-просто е задължително да се изпълнят. Grinning
Да ти е жива и здрава!

# 651
  • Казанлък of all places
Радват ме октомврийските рожденици.Simple Smile
Толкова е хубаво да се събудиш призори от дъжд, да се завъртиш на другата страна и след 4-5 часа да те събуди слънце в прозореца!

# 652
Андж, това ли е така нареченото 'правилно отношение към дъжда'?  Laughing

Последна редакция: нд, 09 окт 2011, 12:46 от ester

# 653
  • Казанлък of all places
Икзактли.Simple Smile
И какво точно търся пред този компютУр, като навън слънцето продължава да грее да ме пита човек!

# 654
  • sofia
Да са здрави и щастливи всички празнуващи!!!
Слънце??? Къде??? Тук е сиво, ама сносно сиво и точно докато гледам как с бясна скорост летят облаците над Витоша. Идеалното време да си седи човек у дома. Само че аз в по-късна доба смятам да ида да гледам чичо ви Жан-Мишел Жар как е , добре ли е и ей такива мили неща.

# 655
  • Москва
Елинор, жив и здрав да ти е рожденикът. Нека ти носи много гордост и радост   bouquet

Гаргамел, и твоята леля да е жива и здрава   bouquet

Споделям тапети. Направо ми е удоволствие да си играя да лепя Simple Smile
И тук днес е дъждовно ( за което сме благодарни,иначе нищо нямаше да налепим). А вчера по тениски се разхождахме.
Споделям още ГУМ, чаша лимонада от комунистически лимонаден апарат и добавка към нея-торта. Една от най-вкусните, който някога съм яла. Тези тук друго може да нямат,но на сладкарските изделия са майстори.
Москва има толкова различни лица- на 20 крачки от търговския център, където си тече един нормален живот, пияни спят по пейките, опасно е да се разхождаш сам. И полиция дебне зад всеки ъгъл ( или това се дължеше на футболния мач?!)

# 656
  • тъгата в мен
Още не съм се предала пред чорапите и днес бях боса.Успокои ме факта,че имаше още двама шапшали като мен,които бродеха с джапанки.

Честито на всички,които... Peace

# 657
  • София
Още не съм се предала пред чорапите и днес бях боса.Успокои ме факта,че имаше още двама шапшали като мен,които бродеха с джапанки.

А аз дори си извадих зимното яке! Толкова студено ми се видя като излезох днес!

# 658
Аз ходя с есенното яке и шапка от цяла седмица, а днес пуснах печка. Какви боси крака, ужас  Mr. Green

# 659
  • София
Ами то на ВИтоша е паднал сняг 15 см. Зимата си идва две мнения няма! Да се готвим за Коледа и Нова година и време ей ги колко са близо!!

Общи условия

Активация на акаунт