Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Най-сетне у дома
Споделям, че angleina.bgk ме прокритикува градивно, задето се боя да се обознача в "Споделете" и ето ме на, дебютирам.

Споделям, че днес прекарах три часа със сина ми и бившия ми съпруг и беше много приятно.

# 661
Аз от вчера обмислям къде да сложа елхата и с какво да я украся. Едната ми приятелка вика - чакай поне до ноември  Laughing

# 662
Ееее, зима, есен е, де. Споделям тежък натюрморт. Дюли, ябълки и круши, шипки и калина. Тук-там жълъд, шишарка и кестени. Свещници, свещи и есенни цветя!

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/308798_2185546676 … 8_680686665_n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/299692_2185545236 … 14_53580840_n.jpg

Само каминката се размина, ама няма да й простя.

Кефффффф.

Здрави сте, нали Споделете?

Дона Флор ми липсва и се чудя дали да спомена мириса на печени чушки  Flutter

п.с. Йооо, Saule!

# 663
Здравей, Saule!

Нино, спомени мириса на чушки, моля.
Харесах си кестените. А мен дюлите ме чакат за настъргване и приготовление с индрише.

# 664
  • София
Забравихме за Хелоуин

Абе важното е да се забавляваме и усмихваме повече!

# 665
Споменавам - печени чушкииии!

Дедо и нас ни чакат и сладкото, и компота от дюли - с индрише.
Ей ги де зреят в мазето.

# 666
Saule, драго ми е и виртуално да се запознаем  Laughing

# 667
  • Най-сетне у дома
Saule, драго ми е и виртуално да се запознаем  Laughing

И тук, и навън, усмивката ти е все хубава  Hug

# 668
Ти си един от малкото хора, с които първо съм се запознала на живо и после във форума, още повече тази тема. Повчето маймуни от тук ги знам, а пък после вънка се червя като дойде да се срещнем.  Blush

# 669
  • Пазете Гор
Вална малко, крайно време беше. Попукала се беше земята да си завреш ръката до китката. Плочника ми се разкриви, премина на няколко нива, асфалта на улицата се накъдри, сбръчкоса се и се изрови, напомня улица в Грозни, по време на налагането на конституционния ред там.

Десет дена без форум и почти двоен приход тоя месец. Може и да е грешка, ама сума работа си свърших.

# 670
Рано още за Хелоуин Wink, сега са наред пуйките Mr. Green Утре е Thanksgiving day и магазините са пълни с пуйки, които изглеждат горе-долу като бебе-птеродактил Rolling Eyes Тази година ще пропусна да се изява в кухнята.

Напълно подкрепям Сврачето за босите крака Grinning, тук е към 25-27 градуса, и аз отново извадих потниците. А беше станало 8градуса Crazy

# 671
  • Казанлък of all places
Куркума, липсваше (ми)!

# 672
Аз пък не съм виждала никого от Споделете на живо.

Дона Флор при мириса на печени чушки ако не дойде, ще започна с киселото зеле  Crossing Arms

# 673
  • Пазете Гор
Веднъж, но дълго спорих с двама мъдреци дали есента е повече цвят, или аромат, или модерна измишльотина на ситите европейци и събратята им в Америка.

Единият, бидейки парче поет, все говореше за цветове и светлина, за пъстра шума и слънчеви пътеки в гората. Съгласи се с вметката ми, че буците орна земя са особени, когато виждаш сянката им - само на ниско есенно слънце и прясна есенна оран.
Другият настояваше за ароматите - на печена тиква и свежи дюли, на северен дъжд, на кипяща шира и землена ряпа.

Попийвайки, слушах с наслада и пусках по дума за есените звуци - на прелетните врани, на първите попуквания на сухото дърво в печката.

Не определихме есента сетивно, ама пък как се напихме нея вечер...

# 674
  • Майничка
Saule, радвам се да ти "видя" тук! Hug

Кой бил забравил за Хелоуин?!
От пролетта шия пиратски костюм за все по-удължаващо се девойче, а крайните срокове застрашително наближават...

Общи условия

Активация на акаунт