Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
Ба, среща. Направо в леглото. Ако там те омагьоса - тапи за уши и докат ти е кеф да те омагьосва - давай.  Whistling Като се наложи да си говорите, просто се разделяте. Или самолет за Берлин хващаш на другата сутрин  Whistling

Не съм от тях, как Сийке...

# 511
  • Москва
Ео, с личната ми сапунерка Практика е снимано.ЗНам,че е ужасно,ама нямам голям избор

# 512
Не е ужасно, харесаха ми цветовете  Grinning
Ама не казваш дали ще ми донесеш Василий Степанов  Crossing Arms

# 513
Здравейте принцеси, празнуващи, плажуващи и печащи чушки.

Споделям троянски балкан. Че той зелен още, бе! Ама студен. Особено вечер.

Споделям Орешака и Панаир на сливата. И сливовата ракия.

А, наздравееее!

# 514
Еха, другата седмица по това време ще съм някъде там...Трявна по-точно, но пак така. Надявам се да го видя и в есенна палитра, а за студен, нека да е студен  Grinning Наздраве!

# 515
Наздраве! На празнуващите честито, а от мен салтка от току що откъснати домати .... ммм

# 516
  • о`майна лунна нощ е
Без да искаме се оказахме само на 4-5 км. от събитията в с. Катуница. Пътят ни към село минава от там. Наш близък е сред полицаите, които са командировани в района ... През деня е спокойно, но по лицата на хората се виждаше, че ще има продължение. Тъга, премесена с пламък на ярост. Плаши ме и напрежението, което все повече се нагнетява и избива и в града. Покрай сухото и много мокро ще изгори .. буквално. Днес видяхме и рокерите, които се насочиха натам. Бяха близо 200 мотора. Просто нямаха броене.
Страшно е ....

# 517
  • София
Страшно е,  `ТуиГ, дано страстите се укротят, че на цялата мизерия не ни трябват и размирици.

# 518
  • Пазете Гор
Сънят на разума ражда чудовища!
Съжалявам, Туанг! За тебе, страха ти и изобщо!

Очаквах това, вярно - без трепет. Напротив, бях се опитал да го забравя.

Мъчеше ме мисълта, че май почти всички можем да мразим чак толкова, че да убиваме, ако можем.
Или поне в някакъв момент.
Което не е разлика.

# 519
Много интересно интервю с Райна Кабаиванска .
Страхотна жена !!!
Обаче тая Искра Ангелова много прекъсва бе , ужасна. Twisted Evil

# 520
Официално обявявам край на своя летен сезон.

По отношение на Катуница... много се изписа. Според мен беше въпрос на време. Дано не се отключи нещо страшно. Снощи се прибирах по нощите с колата и ми направи впечатление засиленото полицейско присъствие около Максуда- патрулка през светофар.

# 521
Боже мили, ако знаете какво bakery са отворили точно срещу градината на малкия! БИх живяла там сред всички сметанови, карамелени и шоколадови торти, пасти с розички, рула, розови и жълти парфета, толумбички, саралийки, баклавички с шамфъстък, ливански питчици пълни с кайма, сирене, заатар и спанак, мини пици, сухари, шоколадови мъфини, кексове и рулца с мармалад от фурми, поръсени със сусам  Heart Eyes
това беше малко като за ушите на цар Мидас  Rolling Eyes сега ми поолекна.

# 522
  • Майничка
Тити, имай милост! Praynig

# 523
  Tити, ще се опитам да мина покрай поста ти като моряците с восък в ушие покрай сирените  Joy
Споделям усилено готварски ден-децата ми утре пристигат   chef

# 524
на тити и олекна, а на мен ми натежа. Таман се бях заканила да не опитвам баклавите, лакумите и пестилите, които сестра ми донесе от Турция и....  cry Изядох ги.

Общи условия

Активация на акаунт