Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • България-Швейцария
Хората пекат чушки, аз съчинявам въпросници и правя сметки, дано не се окаже, че са без кръчмаря.
Ще ми се разминат и Швейцарията, и морето (второто), и за двете изпуснах сезона, а от този, в който съм влязла, ще изляза чак към ноември.
За екзотична екскурзия едва ли ще заработя, чудя се дали да се вкарам в ремонтния филм и да си направя най-накрая домашния кабинет или и тази зима да се трудя сред артистичен хаос.

# 466
Споделям, че вчера станах на 35, а днес все едно нищо не е било.  Mr. Green

Рокси така за 9-ти септември в Трънско вадехме картофите, а на 1- ви или 24-ти май ги садяхме.
А кога се беряха черитата ? Mr. Green  newsm78

# 467
  • София
Споделям, че вчера станах на 35, а днес все едно нищо не е било.  Mr. Green

Рокси така за 9-ти септември в Трънско вадехме картофите, а на 1- ви или 24-ти май ги садяхме.
А кога се беряха черитата ? Mr. Green  newsm78
Идея нямам. В Трънско доматите почти никога не успяват да узреят, колкото и малки да са. Да не бяха баннали Селтакис щеше да ти каже.

ester То и сега не пречи да полеем, та наздраве!  Hug

# 468
В крайна ще се окаже, че без значение дали командва църквата или държавата, дали сме езичници, християни, тоталитарни или демократични, празниците са все еднакви, за йедене и бачкане.

Бояна, честито на патерица, още три пъти по толкова, щастливи и интересни!

# 469
  • София
Благодаря ти, Рокси!
И да, не само празниците, но и хората си оставаме едни и същи без значение кой ни командва и в какво вярваме.

# 470
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Честито, Бояна  Hug Здраве и късмет ти пожелавам.

Това бебе надолу с главата ме обърна - да не чуя ни за домати, ни за печени чушки, а ми бяха любими  Crazy

# 471
Като ти гледам лентичката, Дес, бебето е скрита лимонка  Grinning

Честито, Бояна! Хубаво число Simple Smile

# 472
  • Москва
Здравейте,Споделете   bouquet

Бояна, само слънце и хубави неща за теб   bouquet

Споделям,че Медведев ни беше на гости. Изгониха ни от общежитията заради него.От 10 до 15 никой нямаше право да си е у дома. Отделно никой нямаше право да седи на пейките пред общежитията или да се разхожда около тях,да влезеш на ПодФак (защото там имаше не-знам-си-какво мероприятие в негова чест) беше по-трудно отколкото в секретна база на КГБ. Сигурно посещението на президента беше, за да се срещне  с нашите кревати и лични вещи,а не със студентите. Персоналът на общежитията от ранни зори накипрен и строен го чакаше. Естествено той посети най-новото и хубаво общежитие.Там, о чудо!, две девойки си бяха в стаята и го поканиха на чай.А всичко наоколо беше лъсното и като по конец. Накрая чак с глас се смях от цялата театралност. Лошото обаче е,че се разболях,защото не ме пуснаха у дома дори да се преоблека и бях по риза само.

# 473
  • Майничка
Бояна, честито! Да илядиш!  bouquet

# 474
Меко слънце, меки цветове и аромат на пушек от приготвяне на зимнина.

точно тези неща ми липсват, останалото някак ще го докарам, но светлината и пушека няма откъде да взема.

# 475
  • София
Споделям, че от два дни се сещам за една пекарна на Графа, която предлага печена тиква. Рано е още вероятно, но вече съм с нетърпение в носа да усетя този аромат на печена, топла, сладка тиква.

Бояна, честито на патерица, здрава и вдъхновена да си!

# 476
  Бояна, със закъснение, но пък от сърце те поздравявам за порастването  Hug
Лорелей, не са само руснаците..Преди години в завода на мъжа ми идваше ли делегация и се впускаха в тридневна чистка  Laughing Естествено работниците трябваше да бъдат хубави, чисти и усмихнати  newsm47
Споделям свършил ремонт, жива съм, дори съм доволна  Mr. Green

# 477
  • София
Много благодаря на всички за поздравите! Hug Пожелавам ви много хубави разходки в този прекрасен и слънчев ден!

# 478
  • София
Здравейте! Замириса ми на печени чушки и хоп в темата! Много обичам и домашна лютеница. Започнахме да приготвяме зимнината. А и есенното почистване започна отдавна. Въобще всичко се върти на пълни обороти!

Бояна честит рожден ден на патерици!

Слънчеви и усмихнати почивни дни на всички!

# 479
  • Казанлък of all places
Бояна, хубава година ти желая! Я виж какво слънце изгря ,на хубавите хора хубаво време им се полага ( каза приятелка, която е родена днес.Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт