Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • offshore & overseas
На мен ми мина Юфорията - отивам да взимам Калина от ДГ и ме чакат няколко уморителни часа навън с двете магарета и с баща ми, който ще ми къса нервите, провиквайки се от нЕкоя пейка. Замислям обаче един подъл номер, да не му се показваме известно време, та да позабавлява Люска, а аз да се навъртам около Калина. Да видим дали няма да стане „хитрата сврака с двата крака”. Twisted Evil

# 91
  • София
Поздрав тогаз от най-прекрасния грък /според мен де/  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=AWvZnY-8RIU

Мяуска, и мен ме следва същото, само дето мъжо е на работа до 22,30 както винаги и ще изпусне цялата ни страхотна вечер!  Mr. Green

# 92
  • offshore & overseas
Мяуска, и мен ме следва същото, само дето мъжо е на работа до 22,30 както винаги и ще изпусне цялата ни страхотна вечер!  Mr. Green
Лъв ми винаги изпуска, вкл. когато е тук, защото или е на компютъра, или е много зает да вечеря с баща ми. В крайна сметка, добре че е баща ми, но явно не трябва много да се засрещаме, че прехвърчат Искри. Party

# 93
  • София
Ба, требе да съм припаднала, та да го изпусна мъжо да не се включи във всичко когато си е вкъщи. Тормоз до дупка!  bowuu
Айде лека ви вечер, моите ме налазиха.  Laughing

# 94
Ника, само така!  Mr. Green К'во е това един да си почива, а другия да се трепе за двама, тц, и при мен не минава (еле, пък сега  Crazy). Трябва да има дисциплина  bowuu.

# 95
  • София
И аз не съм ходила у Гърция.  bowuu Мяуче, зимай едното и идвай в НСА. Един ден Калина, другия ден Люс, баща ти да се опрая с това, което му остане.  Mr. Green Crazy

Уф, тъкмо си помислих, че успешно се скатах, то мойто взе, че се насра...  ooooh!

п.с. Ника, мерси за списъка!  Hug Аз исках да избегна пантофите, ма ш'са жертвам, ко да прая.  Rolling Eyes

п.п.с. Оня ден (или беше вчера? Не, май оня ден беше... Или пък деня преди него? Абе тия дни някъде  Crazy ) едно хлапе ме изуми. Седим си ние тримата в кръчмата долу, Диди си играе с някакви лапета, ние с мъж ми жулим бирички.  Crazy И лапетата като си тръгваха, едното (Андрей, на 3 години  bowuu ) ни в клин, ни в ръкав изръси на Диди: "Чао, красавице, ще се видим в друго измерение!".  Crazy Децата на тая възраст (3-4 години) са ми любимият източник на вселенска мъдрост!  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 20:14 от Юхуу

# 96
хихихих, Юхуу, опасна красавица е твоята Диди, ще има и още неща да чуваш по неин адрес.

и сега един въпрос от ежедневието: Амели от няколко дни ака доста тъмно на цвят ако. нищо необичайно няма в менюто. онзи ден направих един сладкиш с какао, то може ли да предизвика оцветяването?  newsm78, споделете моля мнения  Confused

# 97
  • offshore & overseas
Децата на тая възраст (3-4 години) са ми любимият източник на вселенска мъдрост!  Joy Joy Joy
Joy Joy JoyИма защо, има защо.

Мерси за офертата, може би ще се възползвам тия денове, преди да се заяслим.

Забравих да пиша, че след жесток скандал сутринта (м/у мен и лъв ми, не нещо друго) всъщност не успяхме да занесем матряла на Люс, та май и нейното ходене се отлага за 20-ти, или квото там се пада понеделник, щот няма да са готови микробиологичните изследвания (4-5 раб. деня отнемат).

После пък тоя следобед се заплеснах и изпуснах готвения с много любов лъвюв бобец (вкиснал се е) ooooh!. Леле какво ме чака довечера, дано е милостив, макар че няма нищо друго за едене. Ма няма да еде пък, щом традиционно на именните ми дни излиза на разпивки с нашия многообичан и многоуважаван кум, дето иска да се вижда само с него, аааайде бе! АМАН!

А тъкмо тая заран отнесох сумати горчилка, как не ме бивало в домакинството, как нищо не съм вършела, как той се примирявал с това, как добре че ме бил научил да готвя и да домакинствам там криво-ляво, щот съм била „гола вода” преди да се земем. И ся кво - ше излезе, че е бил прав май.

newsm78

Арееее, изсипах се, дет има един форумски лаф, после ша играй метлата.

# 98
  • offshore & overseas
amelie, по принцип акото се влияе от храната, даже предимно от нея, като нищо може да е от какаото, особено ако е необичайна храна - може малката да не го е усвоила и да продължава да го отделя. Виж колко време ще е така и ако продължи дълго и има други тревожни симптоми, се обади на джипито ти (или потърси лекарска помощ, че не знам как точно е при вас, ти се оплакваше май).

# 99
  • София
Амели, от какаото е, изобщо не се притеснявай!  Peace
Мяу, ти си много мека /обаче не знам как да се втвърдиш/  Rolling Eyes  Hug Нашия не смей да си отпуща езика толкова, че... бохчата и у мамини. Та, въпреки че съм доста калпава домакиня, дося не съм чувала упреци, освен някой бъзик когато обаче и аз съм в подходящото настроение.  Twisted Evil И без манджа /по негов вкус, той нали супи и т.н. течни не яде  Mr. Green/ сме по-редовно, отколкото със такава, да си маже там филии и да е доволен, че поне хляб съм купила.  Mr. Green
Юхи, убавица е Диди, спор няма!  Hug А наистина са страхотни на тази възраст, за мен 4 годинки де, щот нали Бо на 3 просто не говореше.  Laughing

По тази тема - сутринта Бо чука на вратата на банята, докато баща му се къпе и го застрелва: "Тате, ти защо не готвиш никога?"  Mr. Green Смях и веселие, отговор никакъв. Ама на тази възраст това не може да мине и Бо продължава: "Ама тебе мързи ли те? Май много те мързи! Айде утре да ми направиш кюфтенца искам!"  Joy Joy Joy
Та мъжо утре е нощна, ама през деня е свободен, дет се вика, та кифтаци ще се плескат тук.  Joy

# 100
  • София
Амели, Диди произвежда продукция в тъмно кафяв цвят след като унищожи дори само една бисквита (аз купувам и какаови). Така че не се притеснявай!  Peace

Мяуче, лъв ти да си гледа раЛтата, много ме дразни.  Crossing Arms Мъж ми е ужасен на всички празници - на общите (всенародните  Joy ) все едно някой го бил притиска да празнува, на личните - някой го бил притискал да купува подаръци (нищо такова, аз подарък не съм видЕла от него общо взето, а и съм известна с това, че избирам и купувам подаръци от негово име и за неговите роднини  hahaha ) и въобще празниците го карат да се чувства неудобно.  Crazy Кой го притиска - или вселенската конспирация за обезличаване на хората, или меркантилната същност на последните, или и двете явления, въплътени в концепцията за консуматорското общество.  newsm19

А така, Ника, браво на Бо!   Hands Thumbsup newsm18

А красавицата от долния ми пост представляваше едно рошаво, извънредно мръсно и леко кисело същество, държа да отбележа.  bowuu

# 101
  • Плевен
Е посмях се с вас. Мяу, все едно моя мъж описваш. Добре, че вече не ми пука и не го отразявам много. Дори не може да ме заболи вече, е..ако ме засегне на лоша майка, тогава вероятно ще ме жегне...Ника, ти си ми идеалът за жена просто...Браво на теб. Че и две деца отгледа, че и отслабна...Евала... Дет викаш -  бохчата и у мамини, ама тука ми е всичко и съм си направила с кеф, да ми е удобно и накрая...той да се шири...ААА НЕ!
Чакайте сега да споделя за Августин. Втори ден е на ясла, взимам си го на обяд. Първия ден влязох с  него вътре, закусвахме, поиграхме и аз тръгнах. На обяд - ял бил и ми го изведоха...Нямаше проблем. Днес отиваме - влиза с лелята за ръка, аз си тръгнах веднага, но като отидох да го взема на обяд, като ме видя, като ревна....такъв горчив рев, че ми заседна буца на гърлото...Инак спокоен бил и на обяд доста бил хапнал...Оф, като не съм там да видя - не знам. Утре ще видим как е.
Относно бременността - появи се кафеникаво зацапване - 4 дена беше това, пия Дуфастон и Но-Шпа - имало леееко отлепване. Хората ме съветват за си взема болничен направо до края на бременността ...колкото и да ми е съвестно, направо съм на път така да направя...Ами това е от мен. Лека вечер на всички...

# 102
  • София
Дет викаш -  бохчата и у мамини, ама тука ми е всичко и съм си направила с кеф, да ми е удобно и накрая...той да се шири...ААА НЕ!
Тя Ника (сигурна съм просто Crazy) имаше предвид благоверния да поема към мамини, а не тя да му освобождава терена.  Peace Mr. Green

Иначе Августин ми се види, че доста добре се адаптирВа.  Thinking Без да съм експерт, мога да предположа, че се е разревал просто от наплива на емоции като те е видял. Щом като не е ревал преди това, че и хапнал нашия.  Crazy Взимай болничен без да ти мигне окото и почивай колкото се може повече!  Hug

# 103
  • offshore & overseas
Абре, къв подарък, кви пет лье? Аз просто може би исках да си кажем по ено наздраве (и тва ми се отщя), но нашия лъв на голямата Богородица ми излезе с номера, че понеже видите ли наш кумчо щял да пътува надалеко и кой знае колко време нямало да се върне и нямало да могат да се видят, живи да ги ожалиш, а ние нали и бездруго няма да празнуваме...

#Cussing out

Ся отново, щял да пътува и не се знаело кога щял да се върне (пак същата песен, а онзи още не е отпътувал - от 15 август насам #2gunfire). Да вземе верно да отпътува, че да не го отпрятя деректно в космоса при следващата заявка.

Значи за жалост при нас я няма тая „при мамини”, щот си е лъвюв апартмънта, а при мисълта аз да си ида при мамини, честно казано ми призлява още повече.

Sick Sick Sick

Тия дни бая си поревах, че имам 2 деца и нямаме къде да идем, през туй време Калина ме слуша ми задава умни въпроси от сорта, ама мамо ти за друг (принц) ли ще се омъжиш, ама ти обичаш ли го (Иво), аз я контрирах с едно, а ти обичаш ли го, и дотам. Ааа, каза, че го обичала, всъщност...

Пък ДидитУ нивгаш не е била чорлЯва и ква там беше, за кисела не знам, но то не пречи на красотата. 4470 Ей я Калина, едва се трае, но ми е като сърничка нежна, кой да предположи какво се крие вътре. hahaha

Туй Августиновото поведение е повече от прилично, Юхуу е абсолютно права. Мери, не го мисли, ами мисли за себе си. Все пак, жена в положение. Mr. Green

П.П. С баща ми се конспирирахме и кипнахме боба - ся се прибра и ше го яде. Мале-мале, да не стана и аз по-известна от Ника. Ама той си го е готвил, ще му хвърля вината.

# 104
благодаря за бързите отговори - ще спя спокойно Wink

Мяу, както казваш ти.... погал-погал. предполагам е настроение и ще отмине скоро. дано намериш търпение....

Ника, Юху  Hug

дано Августин /много сладко име как го избрахте/ утре затвърди тезата, че днешната му реакция е била прилив на емоции. все пак следват събота и неделя и ще си бъде в къщи с мама.

лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт