Стели, тече процес на адаптация, отпусни душУ. Постепенно Рая ще влезе в час, в буквален и преносен смисъл, а ти ще се носиш над тревогите.
Има такива моменти, когато се усещаме безпомощни по отношение на децата, аз също бях така през последния месец, но... не знам, може би не всичко е в нашите ръце... Дано да съм прозвучала поне малко успокояващо.Съни, печките (духалки?) биха били добра идея, щото и ние също добре си помръзнахме (само лъв ми е бил в относителен комфорт). Е, всъщност и аз не дзиндзириках чак толкова, защото бях със три ката дрехи, но Люси, която все спи отвита (отвива се), в един момент беше станала на ледена висулка и поне половин час не можах да я стопля, ужас!
Ел, Никича предупреди, че ще ходи при свекитата да събира зимнинЪта, в Благоевград, мислА, ма днеска вече требе да е онлайн и да даде отчет от прегледа (който не разбрах дали ще е рано зарана, но стискаме).
Аре, днеска Люсил остава да спи в яслата и съм Уекинко на трънки, да видим какво ще се получи.

Хубав ви ден, момичета!

Желая ти здрави нерви!
Много сте хубави всички семейства! А бременните мами са си направо за списание! 

Андреа и Антон бяха най-кротките и привързани към майките си,за разлика от Марти,който си хареса Люси и Калина и заедно добре си побесняха
Определено студът не ми беше най-голямата грижа през нощта и бях склонна да стана на шушулка,но да спя
, ма не ме обръщайте внимание. Така ще е до края на месеца (по план
. 
- не стига, че сте уцелили супер място, събрали сте се бая народ, ам че и най-нахално и времето е било хубаво. Пълен ужас.
към
не е лесен за всеки. Аз например си спомням, че голямото иху-аху и игрите в детската градина не ми бяха хич по вкуса и използвах всяка възможност да се скатая.
Обичах да си чета книжки и да стоя тихо и кротко с някой от нашите на работа (баща ми - даскал по математика, майка ми - преподавател в института). Е, в училище за сметка на това направо се родих.
За по-игривите ми съученици беше обаче зор, но някак учителката ми измисляше забавления, с които ги въвличаше успешно.
!
Нещо нямаме ни вест, ни кост от източника, защо така?
Единствено студа в стаята малко ме попритесни, но щом успях на сутринта да си тегля един душ, се е ядвало.