Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 452
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • offshore & overseas
ДУ,

Стели, тече процес на адаптация, отпусни душУ. Постепенно Рая ще влезе в час, в буквален и преносен смисъл, а ти ще се носиш над тревогите. Grinning Има такива моменти, когато се усещаме безпомощни по отношение на децата, аз също бях така през последния месец, но... не знам, може би не всичко е в нашите ръце... Дано да съм прозвучала поне малко успокояващо.

Съни, печките (духалки?) биха били добра идея, щото и ние също добре си помръзнахме (само лъв ми е бил в относителен комфорт). Е, всъщност и аз не дзиндзириках чак толкова, защото бях със три ката дрехи, но Люси, която все спи отвита (отвива се), в един момент беше станала на ледена висулка и поне половин час не можах да я стопля, ужас!

Ел, Никича предупреди, че ще ходи при свекитата да събира зимнинЪта, в Благоевград, мислА, ма днеска вече требе да е онлайн и да даде отчет от прегледа (който не разбрах дали ще е рано зарана, но стискаме).

Аре, днеска Люсил остава да спи в яслата и съм Уекинко на трънки, да видим какво ще се получи. Whistling

Хубав ви ден, момичета!

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 09:52 от Мяуче

# 571
  • София
Добро утро!

Съни, Мяу, и ние бяхме от мръзнещите, но се оказа ( разбрах на другия ден сутринта от Дани), че който си е поискала духалка са му дали.

Хайде, дано Люската понесе леко спането в яслата! Hug

Ника, днес продължаваме да стискаме палци, но довечера се отчети какво е станало на прегледа. Надявам се, че новините ще са добри  Hug

Аз се гмурвам в работата, а на вас пожелава спорна, слънчева и усмихната седмица!  Nature Sunny

# 572
Добро утро!
Гледах снимки от събора-всички сте прекрасни!Личи,че сте изкарали много хубаво!Дано следващия път успеем да дойдем и ние!
Стар дано скоро успееш да намериш правилният подход към Рая и да се похвалиш,че нямате повече проблеми Peace Желая ти здрави нерви!
Слънч как е твоята ученичка?
Мяу дано Люската си спи спокойничко в яслата!Гуш-гуш от мен!
Поздрав от Сиси http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/297435_2992641134 … 6_553378057_n.jpg

# 573
  • До Балкана
Добро утро!
Много хубави снимки сте направили и личи, че сте си прекарали много добре. И аз леееееекинко завидях!  Hug Heart Eyes Много сте хубави всички семейства! А бременните мами са си направо за списание!
Моя уикенд в командировка мина страхотно. Веселба, танци, възобновяване на стари и нови запознанства. Определено имах нужда и поех една дълбооооока глъдка въздух! Много съм доволна. Но като се прибрах вчера и като си видях детенцето, осъзнах колко много ми е липсвал. А той горкия като се залепи за мен не искаше да се отделя. Много мило стана, а още повече, като ми споделиха, че през цялото време е гледам моя снимка и е показвал с пръст, крещейки "мама".
Ника, чакам те и аз и още веднъж стискам още по-силно палци! Heart Eyes Hug
Успешна седмица на всички ви.

# 574
Добро утро, мерси за кафето!
Чудни снимки и чудно прекарване!
Мяу, да си беше поискала една печка, бе, душо! Wink
Никич, чакаме те на отчет! Hug

# 575
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Хубава седмица и от мен !

Снимките са чудни, благодаря че ги споделихте с нас.

Димана е с хрема от тази сутрин, почнах да капя клеева тинктура .Дано да премине скоро.  Praynig

Далче, много хубаво звучи.  Hug

Пухи,страхотна е малката кокетка.  Flutter

# 576
Добро утро,
Марти още спи,за сметка на нощта в Априлци,направо беше кошмарна,зъбче ли беше,коремчето ли го болеше,но нямаше сън за нас Tired
Изморена,но доволна от срещата съм,макар че наистина покрай тичането след децата(не че много ставах след Марти) не можахме да се видим с всички!Дечицата са прекрасни,мисля че добре са наиграха,само липсваше някоя и друга кака от персонала,която да ги наглежда,та съвсем да не си повдигна дъто от стола Mr. Green
Марти влезе на няколко пъти в конфликт и то основно с малките дами-Анета,Елия и Алекса за играчки,което не беше никак кавалерски и ще трябва да поработим върху поведението ми до следващата среща CrazyАндреа и Антон бяха най-кротките и привързани към майките си,за разлика от Марти,който си хареса Люси и Калина и заедно добре си побесняха Mr. Green
Балеринка,може и род да се окажем с вас,моя дядо също е от с.Копривец като мъжа ти Wink
 Определено ни трябваше още един ден,след като приспахме малчовците и татковците им успяхме да се видим,но не с всички,а и ни изгониха малко след 24 часа,явно трябваше и още една стая за раздумка да си вземем Wink
Студенички си бяха стаите,но имаше одеала в гардероба за по-зиморничавите,а може би не във всички стаи е имало ThinkingОпределено студът не ми беше най-голямата грижа през нощта и бях склонна да стана на шушулка,но да спя Rolling Eyes

# 577
  • offshore & overseas
Малвинке, съжалявам, че не сте спали. Тя и Люска обикновено се буди нощем поне веднъж-дваж. И този път не пропусна. Поне Калина спа непробудно, макар че тя пък много се върти и събира чаршафи, одеала, удря си кратуната в таблата... Абе, да не спиш на 1 легло с тях, ама няма начин.

Ето ги и моите снемки, има 2-3, които даже са хубави - тези с Къдричка и Теди, ама то и светлината беше идеална, а и идейно стана с поглед отгоре, от „чирЯшата”. А и да цитирам бременната моделка на едната от снемките, то, каквото застанАло, такова излезнАло.

Крайно време е да се захвана с нещо, но ми е притеснено и не успявам да се съсредоточа. Crazy

П.П. Сега видях Сиянка - прекрасно розово зайче е тя. :-*

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 11:19 от Мяуче

# 578
  • София
Добро утро и от нас!

Ей, много задачки, много нещо, изобщо не мога да смогна  Crazy
Карам по ред на номерата, каквото съм запомнила.
Звездичке  Hug Мисля, че няма нищо чудно в поведението на Рая, те са си деца и искат да тичат. На снимката изглежда ужасно уморена, може би и това е причината за нейната съпротива. А може и просто шума и това, че не може да се усамоти да й пречи да се подготви самичка. Но ако това ще те успокои - всички се съпротивляват и моята и тя. Не ходи на занималня, но определено мисля, че това е нашата формула. Инак и тя в петък заяви, че вече приключва с училището  Mr. Green, ама й се ще.  Laughing Убедена съм, че квартала се моли да спра с лекциите на тема - колко е важно човек да се потруди, разясненията на тема - който се учи - той ще сполучи, както и пространните ми монолози на тема - мързелът и урбулешката работа не са довели никого до нищо добро.  Crazy Много да я нацелуваш Рая, красавица голяма е, а на теб желая цялото търпение на света  Hug Hug Hug
Пухи, благодаря, че питаш. Добре е, напредваме бавно, но сигурно. Нацелувай тоз сладкиш на снимката, прекрасна е Сисето!  Heart Eyes Heart Eyes
За срещата истински ви завидях, но просто нямаше как да дойдем. Много ангажименти имаме покрай двете деца, особено покрай Софи - от Алианса имаха всеки ден на седмицата да го напишат по 3 реда - еми познайте - писахме и трите дни - от петъка следобяд започнахме. По снимките виждам, че всички сте прекрасни, дечицата са кое от кое по-хубави  Heart Eyes Heart Eyes Дано на следващата среща да успеем да се присъединим и ние.
Ники, чакам с нетърпение хубави новини и много стискам палци!  Hug Hug
Мяу, не се описвай като темерутин, определено не си. Просто всичките сме в кюпа и сме в ситуация с деца на баня - няма начин - прекъсваш думата на средата и отлиташ - я да въздадеш справедливост, я да цункаш охлузено коляно, я да разделиш играчка...
Ел, какво става към вас, мисля ви, дано да вземете най-доброто решение!  Hug
Съни, след АБ не съм давала никакви имуностимуланти. Давам витамини, много плодове и зеленчуци, евентуално се замислям за двете дали да дам Имуносъпорт, но ще видим. Калина засега се крепи, избиха й два кътника, трети е на път... обаче избиват само на половина, та сега не знам - Е или НЕ Е сринат имунитета й.  Crazy
Далче, и аз се убедих, че имаме нужда от малко откъсване и от деца, и от работа и от всичко. Така човек се зарежда с енергия и някак си посреща новите предизвикателства с усмивка.  Peace
Благодаря за кафенцето, аз да се организирам, че то дойде да прибирам Софи. Хубав ви ден!   bouquet

# 579
  • София
Здравейти!  Crazy

Аз съм трайно  newsm19 , ма не ме обръщайте внимание. Така ще е до края на месеца (по план  Praynig ), после ще съм само  bishophahaha

Не успях да се стърпя да не ви завиждам, ужасни сте просто  Crossing Arms - не стига, че сте уцелили супер място, събрали сте се бая народ, ам че и най-нахално и времето е било хубаво. Пълен ужас.  Crossing Arms Гледам снимки и зеленея от яд.  Stop
Между другото и Сиси е голяма сладуранка!  Heart Eyes

Слънчи, Стар, хич не се тормозете с първолачките (да бе, лесно ми е на мен отстрани  Crazy ). Наистина преходът от  smile3540 към  smile3529 не е лесен за всеки. Аз например си спомням, че голямото иху-аху и игрите в детската градина не ми бяха хич по вкуса и използвах всяка възможност да се скатая.  newsm43 Обичах да си чета книжки и да стоя тихо и кротко с някой от нашите на работа (баща ми - даскал по математика, майка ми - преподавател в института). Е, в училище за сметка на това направо се родих.  Mr. Green Тъкмо като за мен беше - седиш на едно място и дълго време се съсредоточаваш в нещо, което изисква прецизност (писане) или поне пълно потапяне (четене).  bowuu За по-игривите ми съученици беше обаче зор, но някак учителката ми измисляше забавления, с които ги въвличаше успешно.  Thinking Трудно беше само в началото, като наближи коледната ваканция и съответно празници, програми, подготовки, всички бяхме вече долу горе на едно ниво - по-дивите бяха приземени и дисциплинирани.  Crazy

Тъй, моЙто днес за трети ден беше в яслата и малко се опъна на влизане. Беше много смешна, щото хем приплакваше и нещо ми редеше ("нянябрррдуабдибди"), хем пък си правеше местенце на пейката и се буташе да сяда да я преобувам.  Crazy В момента, в който лелката я хвана за ръка да я понася към стаята за занимания, нашата се успокои и дори успя да ми каже чао като хората (даже ме претупа, бързайки да ходи при децата  Crossing Arms ). От утре имам зИлена светлина да я оставя да (се опита да) спи там.  Praynig

Айде, поемам по задачки докато Диди благоволи да спи.  Flutter

# 580
  • offshore & overseas
Юхуу, подписвам се под думите ти за ДГ и училИщето, обаче малко са книжните червеи кат нас, на повечето им дай да вилнеят (в хубавия смисъл на думата, де). Аз предпочитам децата ми да са от втория тип, но Калина се заформя книгоман, пък да видим... То шокът си е шок за всички. ooooh!

# 581

Не успях да се стърпя да не ви завиждам, ужасни сте просто  Crossing Arms - не стига, че сте уцелили супер място, събрали сте се бая народ, ам че и най-нахално и времето е било хубаво. Пълен ужас.  Crossing Arms Гледам снимки и зеленея от яд.  Stop
Между другото и Сиси е голяма сладуранка!  Heart Eyes

Ми ту, ми ту  Mr. Green !

Благодаря ви за подкрепата и съветите  Hug ! Ще говорим пак след 5 години, като тръгват дребните на училище, тогава аз ще ви успокоявам  Joy !

Ника
, стискам още палците, тези на краката са за Любезната госпожа , да се явява и тя на отчет!

# 582
  • София
И аз стискам палци ту за Ника, ту за ЛюбезнатаPraynig Praynig Praynig

# 583
  • offshore & overseas
Ще говорим пак след 5 години, като тръгват дребните на училище, тогава аз ще ви успокоявам  Joy !
Хаха, тва прозвуча като закана Wink Е, някои ще успокояваш и по-раншко, още след 3, да речем. А иначе след 5-6 ще се успокояваме взаимно, щот и ти ще имаш първолак.

А мене къде ме забравихте със стискането! Naughty Нещо нямаме ни вест, ни кост от източника, защо така?

Още не мога да ви разкрия историята, ама сигурно и това ще стане когато му доде времето, най-накрая.

Аре, Никича да се явява и да отпускаме. Любезния адаш и той!

П.П. Абе, смятам, смятам, аз ли греша, или наЩе февруарчета ще тръгват в първи клас след 6 г.? Освен ако дотогава не въведат задължителен първи клас от 6?!?!

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 13:30 от Мяуче

# 584
  • York
Да се разпиша набързо и аз:)

За срещата няма какво да коментирам - от доволна предоволна съм Simple Smile Единствено студа в стаята малко ме попритесни, но щом успях на сутринта да си тегля един душ, се е ядвало.  Peace
Качих снимки в албумчето Априлци в снимка.бг  Wink

И аз днес имах ясленче.  Crazy
Влезе през краката на сестрата, дори и едно чао не ми каза, но след 15 минути явно се е усетила какво става и е започнала да реве. Та така час и половина, докато я взема. Цялата беше подпухнала от рев, а лелката ми се оплака, че много силна била  Whistling кой знае как се е дърпала като магаре  Rolling Eyes
И сега и себе си да похваля, не се разревах.  Mr. Green Стана ми криво, но бързо ми мина  Laughing

Палцестискам за всички в купом  Hug

Общи условия

Активация на акаунт