Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Да, Васе, с Борката няма да е много подходящо. Ние като се обадихме и казахме че сме с дете ни питаха колко е високо, че на места водата е почти до кръста. С нас влизаха едно семейство с по-малко дете но го носиха на ръце. От сега ви пожелавам слънчево време и приятно изкарване!

# 616
  • offshore & overseas
ДУ и от мен! А - то вече е за ДД, нищо, тъй ще е, докЪт се осеферим. Rolling Eyes

Далче, а хубав ли ти се стори сънят поне, не че има някакво значение, де? Hug Благодаря ти, че ме споменаваш. Може да е щот много се шумя в темата покрай рд-то ми. Laughing

Пете (Съни), много интересно инфо, аз също си падам по пещерите, но не съм имала досега възможност за такива приключения. С деца не бих тръгнала, моите са големи мрънкалници и ще съжалявам горко.

Котич, ти напоследък си доста патриотично настроена, гледам. Кво ти дреме за диспечерите, те си знаят добре ли им е. Според мен за всичко е помислено там, но не съм навътре в нещата, та може и да греша. Най-много да пострада обслужването и да получават гражданите в нужда по некоя „благословия” в повече...

Ненам кво разбирате под разпознаване на цветовете, но аз лично вярвам, че всичките ни дечковци ги разпознават, а някои вече ги и назовават. Люсилка е една от назоваващите, може би щото е запален художник, та оттам знае жълтичкото, зеленичкото, червеничкото. Другият източник е една весела приказка за три котенца, черно, сиво и бяло, които видели мишле их т.н... Не съм я учила целенасочено, обаче детето си има интерес явно.

Такааам, днес Людмилка е влязла без рев, чинно седнала на пейката в очакване да ѝ бъдат обути пантофките, а после се заплеснала по нещо в занималнята...

И едва сега подавам инфото за вчера: душинката мамина е яла и спала. Дет вика любимата ми лелка, тя си легна и си бърбори, бърбори, после си заспа. Ама явно не си беше доспала, щот киселееше яко. А обяда го видях вечерта в памперса: лещичка. Joy

Аз м/увпрочем често опитвам манджите от яслата, че нали ми изнасят да я храня и са доста вкусни и добре направени, чак се учудвам. А и всичките ядат, та ушите им пукат. Вече са по новата наредба, та в 10 часа задължително хапват плод - доволна съм, дано и при Калина скоро въведат туй, макар че тя няма да склони да я хранят здравословно.

На 6-ти ме чака първата родителска в яслата, а после на 10-ти втората в ДГ, дет вика Слънчито, да подготвим пачките ще трябва. Лъв ми днес е платил цяла такса за септември за Люс, щот имало един куп документи да се подават, за да плащаме половин и бил сигурен, че нямало да можем да ги подготвим в срок, та - от следващия месец. Пууу! Край няма канцеларщината!

Слънчев ден ви желая - очертава се да е такъв!!

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 11:57 от Мяуче

# 617
  • До Балкана
Да, Мяуче, не беше лош сънят. Просто стоеше седнала на един стол и се чудеше нещо. А не знам дали е покрай рожденния ти ден (аз чета всичко, но не мога винаги да коментирам), но си имам няколко от вас, които си ви мисля по принцип, както мисля и приятелите си, които виждам.  Heart Eyes

# 618
  • offshore & overseas
Хихи, аз само се шегувам, не съм някоя всеизвестна личност, та да не слизам от екраните. Embarassed

Все пак, не ми звучи лош съня ти наистина, то по-скоро ти можеш да го кажеш (и го каза), защото в сънищата всичко е въпрос на усещане. Аз някой път след на пръв поглед обикновен сън, оставам с много гадно чувство, обратното не ми се е случвало. Thinking

Ох, имам сега един много гаден превод и не го подпочвам, щот пък ме боли корем и кръст и искам да полегна (и ще полегна Mr. Green). Може би най-накрая и аз ще се сдобия с цикъл. Май съм последната, м?

# 619
Мяуче той и Явор изявява огромно желание да рисува ,ама защото гледа от племеницата .Но да си призная цветовете аз го уча,защото като сме по улицата не иска да седи много в количата и аз го занимавам като му показвам коли и казвам какъв цвят са  Blush
Покрай радостите и неволите с яслите ,започнах да се притеснявам, че Явор не ходи  Thinking .Гледам наборчетата около нас колко по самостоятелни стават пък Явор още ми виси за полата  Rolling Eyes .А и зимата няма да мога да му осигурявам контакти с деца толкова често колкото той има нужда  Rolling Eyes

# 620
  • София
Май съм последната, м?
Аз се отбелязах ей ся по празниците и си мислех, че съм последната.  Blush Толкова беше гадно и отвратително, че ми минаха еретични мисли за забременяване.  Crazy

Мики, пиши се една детегледачка и взимай да гледаш по 2-3 дечица у вас.  Twisted Evil
Иначе яслата си е супер, наистина (като се изключат болестите). То на Диди ѝ идват в повече леко емоциите, но аз съм ѝ откровено скучна, иска си разходки и други дечица.  Mr. Green

Далче, приходи ми се и на мен.  Rolling Eyes

# 621
Коте, по въпроса за 112 и диспечерите да си кажа и аз щото снощи го бистрихме тоз въпрос и у нас... Та нали мъжо е "поженкар" и ми обясняваше, че докато стигне сигнала за пожар при тях нещото дет гори може и да е изгоряло. Той работи в Хисаря, а най близката централа на 112 е в Кърджали  newsm78, горящия звъни в Кърджали, от там диспечерите подават сигнал в Пловдив па от там не се знае къде за да стигне сигнала при гасящите... и ако гори нещо в Хисар познайте колко телефона и време ще се загубят докато се вдигнат достолепните Зилове да тръгнат да гасят #Crazy Та май май както винаги е недообмислена работата.
 В наща къща цирка е пълен... Преслав се разсипва да прави самоубийствени опити( това дете не е падало толкова додет прохождаше Shocked) Баткото си мисли само каква игра за компа щял да си купи( ама аз само стоя и го слушам като типичен шаран и се подсмихвам, щот си прави сметки без кръчмар) училището въобще не го интересува и в четвъртък на род.срещата ще си търся по-голям чин та да се крия под него като почне всяка влязла госпожа с неговото име...  Embarassed Иначе дребното и на сън говори, сега обожава да ми бърка по дупките на лицето обяснявайки "Окички" -Очи, " Нос", "Ута" и това обикновенно докато още се събуждам.
Другата ми драмя е че може да започна нова работа къде средата на ноември и тогава ще стане весело, щото ще трябва за половин месец да напусна старата, да прекъсна майчинството и дзвери да тръгне на ясла newsm78, ама ще го мисля в движение... На мъжо му прекъснаха отпуската заради изборите, та поне той ми отпада да ме ядосва и така.
На всички болнички и разболяващи се  Hug Hug Hug, аз почнах как го усетя дребния да подсмърча и тъпча Инфлуцид. Спирам щото се улях  bouquet

# 622
  • offshore & overseas
Мяуче той и Явор изявява огромно желание да рисува ,ама защото гледа от племеницата .Но да си призная цветовете аз го уча,защото като сме по улицата не иска да седи много в количата и аз го занимавам като му показвам коли и казвам какъв цвят са  Blush
Да, тя и Люси защото гледа от кака си, много по-рано и много по-здраво хвана молива (а кака ѝ рисува от малка също).

Иначе, аз точно тва имах предвид, не че се амбицирам да знае цветовете, ами така покрай другото, за разнообразие и разсейване. Само дето ти Яворчо го разнообразяваш с коли, а аз Люсил - с моливчета или с котенца, пиленца и пр. и техните цветове (ако не съм аз, то баща ми).

Отделно вече, дето я чувам чат-пат и да брои, щот баща ми има навика така да ги разсейва, дай да преброим тва или онва. И аз също съм подела курса, щот виждам, че доста добре се получава.

Колкото до яслата, има си плюсове и минуси. За да ти мине по-бързо времето, си направи някакъв план график и си го следвай стриктно. И канете приятели с деца... туй, ако не успееш да осъществиш идеята на Юхуу, де. Laughing

# 623
Добър ви ден, дами!
Минавам да изкоментирам туй-онуй, че за повече нямам време. Wink

Коте, не ги мисли. Те са сигурно 2/2. А и човек изключва в един момент, не мисли, че тия неща някой ги преживява лично. Просто го приема точно като диспечър, пренасочва и така... това така или иначе психически лабилни хора не могат да го работят.  Peace
Абе, айде ся, колкото и да си дебелокож, не е като събуждане по телефона. Работата е подобна на диспечерите на самолетните полети, т.е. доста изтощителна. Peace

Котич, ти напоследък си доста патриотично настроена, гледам.
'Ми, патриот съм по душа и сърце, какво да ме правиш... Flutter
В интерес на истината, напоследък съм доста непримирима с някои неща, които преди време умишлено и успешно игнорирах - мърсотията по улиците, липсата на ред и принципи в тази държава и прочие и прочие. Just a phase, I guess...  Laughing

Може би най-накрая и аз ще се сдобия с цикъл. Май съм последната, м?
Ще ти се. Аз се похвалих преди някой месец, ама беше лъжлива тревога. После пак спря и сега отново съм фрий лайк а бърд. Sunglasses

Толкова беше гадно и отвратително, че ми минаха еретични мисли за забременяване.
Искрено ме утрепа това ти изказване! perko

mii, късмет и успех в решенията! Hug

Хубав ви ден, аз отлитам с вятъра! balloon

# 624
Мили момичета, минавам да почерпя за РД на моята  Рая  Heart Eyes !

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 16:42 от star

# 625
Ах, Стели, честит рожден ден на твоята принцеса!
Нека расте умна и прекрасна и все по-старателна!
Да ви е жива и здрава и цял живот да се подкрепят със Стас!

# 626
  • До Балкана
Да ти е живо и здраво прелестното момиче, Стели! Много да ви радва и да има много късмет! Весел празник!

# 627
  • Плевен
Честита ти рожденичка, хубава мамче Simple Smile.
Да ти е жива и здрава, много да и е интересен и подреден живота и както е казала Котето, винаги да се подкрепят с брат си!

# 628
  • offshore & overseas
Честита рожденничка, Стели! Да ти е живо и здраво красивото момиче и много да се слушкате Wink

# 629
  • София
Честита ти рожденничка, Стели! Да е жива и здрава, много поводи за гордост да имаш с нея и наистина - няма по ценно от това, да се поддрепят със Стас! Много успехи да постигне и нека сбъдне всичките си мечти!

Общи условия

Активация на акаунт