Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Раздвижи се темата тези дни !  Mr. Green Аз ви изчетах ама май нищо не ми влезе в кухавицата,че днес ми е един ден  Tired .Явор е с Т ,подозирам че виновни са 2-та кучеши зъба дето му изникват ,защото няма никакви други симптоми освен обичайната за зъбоникненето липса на апетит и е малко кисел  Thinking За капак еднин помяр в парка тръгна да го хапе и незнам от къде ми дойде ,ама без въобще да се замислям тръгнах да го ритам ,добре че не успях да го уцеля ама само ме лаеше .Само се извиках на баба ми да го гушне,ако стане напечено да е по на високо и бавно се измъкнахме .Чак после видях,че имало още 3 песа  ooooh! .Ама стане ли въпрос за Явор пердето ми пада и ставам много смела  bowuu
Балеринке много неприятно  Hug
Мяуче бързо оздравяване на малките русалки  Hug
Мии,Слънчи големи бандити са големите  Mr. Green

# 676
Пухче, Алето е добре, сополива, ама се търпи. Мерси, че питаш, миличка!  Hug
Балеринка, радвам се, че си по-ведра и стискам силно палчета да се увенчае с успех интервюто от днес.  Hug
Мяу, Амика, благодаря и на вас за топлите думи!  Hug Хубаво е да знам, че ме намирате за позитивна, а още по-хубаво- ако ви зареждам и вас положително... За жалост, обаче, съм оптимист и позитивист, само когато не става дума за мен самата... През последните 2 години децата ми са единственото хубаво нещо, което ме споходи... Даже и на тях не мога пълноценно да се радвам, защото все с трудности е споходено очакването, раждането и отглеждането им... Ето на- черната серия от преди раждането на Аля се повтаря- съвсем потънахме финансово с тия сватби две поредни лета, а сега и Ники има проблем с мъдрец, подут му е венецът, на антибиотик е и утре е на зъбар (преди раждането на Алето пак прави зъби и отидоха към 250 лв); работата му се забатачи и няма да я довърши до края на октомври, което означава, че няма да дойде с мен във Варна, че аз или трябва да отида сама с Лекси, или да търся някой да дойде с мен, или да раждам в някой от околните градове, тъй като в Разград е пълен ужас откъм лекари и хигиена; така отпада и планът да му търсим работа през времето, в което сме във Варна- следователно си оставаме зимата в Разград. Трябва и туй-онуй да накупим за бебка все пак- поне минималното необходимо, като всичко останало ще ползвам от кака й. По-едрите неща мисля да пазарувам от Продавалник втора употреба- даже като му дойде времето ще питам първо вас, ако искате да се оттървете от нещо излишно- евентуално количка за породени, слинг, бънджи, преносима кошарка, ако изобщо ме огрее, де, 'щото може и с всичко да се простя. Сигурно и още мога да пиша по темата за черната серия, но не ми се ще- няма и смисъл. Простете, ако ви натоварих! Отивам да лягам, че ми е тежко нещо... Спокойна нощ!

# 677
  • Варна
Да се разпиша из късните часове на нощта!

Болните бързо да оздравяват! И Павли вади два долни кучешки и си е доста крив, но пак е по добре от като вади горните то бяха едни температури. А сега Ирена е с Т, стана цял месец всяка сряда вечер вдига до 39 и има едни премлясквания с уста дето са ужасно дразнещи. Температурата не пада от лекарства абе кофти работа. Оплаках се набързо! Sad

Балеринка успех и от мен на интервюто! Hug

По назад не успях да чета че ми се затварят очите Tired

# 678
  • София

Балеринке, Танюша, горе главата! Прегръщам ви!  Hug

Фърлих дребната в яслата (никакво мрънкане, даже сама напираше да влиза в стаята за занимания, после я скивах, че се беше наместила веднага в едно столче и май чакаше да ѝ носят храна  Crazy ) и поемам по списъка със задачи. Той, списъка, е дълъг, а моЙта мотивация клони към нула, нооо запрятам ръкави, няма начин.  Tired

# 679
  • София
Добро утро! Simple Smile

Разведох децата, да взема да сложа кафе и закуска:

Болничките - как сте? Танче, пиши за Алекса, Амика, Сиянче - при вас как е положението? Още някой май беше болен, но не помня  Embarassed Затова обобщавам - всички болнички как сте? За мамите  Hug
Новото при нас е, че намерихме тетрадката  Mr. Green, дето вчера беше загубена. С тая програма за олекотяване на раницата, май трябва да си правя опис какво слагам и да проверявам след училище.  Crazy  Ама то можеш лид а ги запомниш по 8 помагала, учебника, учебни тетрадки.  ooooh!

Калина днес влезе без рев, само едно мамаааа, ама го броим за напредък!  Peace Г-жата сутринта я похвали, че била много умна, много добре се справяла с английския, като по-голямо дете. Повтаряла думичките, пробвала да пее песнички.  bowuu

Ами хубав ден ви желая, аз го за'фащам!  Hug

# 680
  • York
 Flutter
Таничка, ще помагаме с каквото можем  Peace От мен имаш слинг с халки -  да ползваш, колкото е необходимо. Мога да помогна и с кошничка за кола, ако нямате такава, въпреки, че се съмнявам  Wink Само казваш кога и как и ти ги мятам натам Simple Smile

Успех на БалеринкатаSimple Smile

Бързо оздравяване на всички болни, че пак списъка дълъг стана. И за жалост в това променливо време все по дълъг ще става.....  ooooh!

Моето диваненце днес влезе отново със желание в  стаята, но не ми мина номера да я оставя за по - дълго и пак в 10 трябва да я взема. Въобще не разбирам защо ако няма проблем да я взимам толкова рано.  newsm78

Успешен ден на всички!   bouquet

# 681
  • До Балкана
Добро утро!
Балеринке, хвана ме яд и мен като прочетох, но се вижда светлина в тунела. Забрави го, бързо да се организира ваденето на новите документи и карти и с много късмет напред към новият ви дом! Hug
Пак се разщъкаха вирусите - всички с болежки да оздравяват! Praynig
Таничка, Таничка, колко познато положение!!! Но, миличка, не ги преживявай толкова нещата, защото колкото повече се концетрирам (поне аз) в един проблем, толкова по-голям става. Да сте здравички всички, да се роди още едно прекрасно светлооко момиченце и ще му се намери лесното, сигурна съм! Много силни гушки! Heart Eyes
Леко да ви се оплача от Бо - проявява много неприятни капризи за храната, като апетитите му клонят към най-неполезната храна, разбира се. КартоВи, ориз, боб, леща не опитва и в чудо се виждам. Не го мъча, да се оправя сам, но вътрешно ми ври и кипи, защото всичко е съпроводено с ужасен магарешки инат, циврения и блъскания. Още малко ще го потрая и накрая ще взема да го нашляпам по гъзеца.  Crossing Arms

# 682
  • York
Васи, аз често пляскам по някой шамарче по дупето, че не мога да търпя инатливите и истерии. Някой път обаче забравям, че е без памперс и се чува пляс  ooooh! Много съм зле, но като ме ядоса хич не се и замислям  Rolling Eyes

# 683
  • София
Понякога, лелките от яслата ли ти препоръчаха да взимаш дребната толкова рано? При нас в едната група така натискат родителите, като оставят децата - "Беее, по-добре по-рано го вземете!" - в което и аз не виждам логика ако детето е спокойно. От друга страна в тази другата група има повече ревящи и едва ли им е лесно на лелките.  Rolling Eyes На мен ми казаха да имам готовност да я взема по-рано (първите 2 дена), но да се обадя все пак към 10-10:30 и ако всичко е наред - преди обяда да я взимам. Те повечето плачат, но ако се успокояват бързо, не виждам никакъв проблем. Първия ден си стоя до 11:30, на втория я пробваха да обядва ("Бе тя обича да си хапва!Crazy ), третия ден пак я взех след обяда и на четвъртия ден остана да спи.  Thinking Можеш пък да ги залъжеш - "Нямам възможност да я взема преди 12 часа.Whistling Наистина бавно свикват дечицата, но според мен за едно дете няма разлика дали ще е до 10 часа или до 12 часа. Само дето е досадно за родителите - тъкмо го оставиш и трябва да го вземаш. А и според мен между 10 и 12 им е най-интересно - в нашата ясла тогава има занимания - песни, танци и децата се кефят или най-малкото любопитно им е.  Thinking

# 684
  • До Балкана
Янче, аз не го бия умишлено, защото съм бита като малка доста и имам особено мнение (единично по някое леко тупвопогалване по дупето)- един единствен път го пляснах през устата сериозно, защото ме ухапа до кръв и изпаднах в моменто умопромачение. Баща му го шляпва понякога по дупето. Но гнусното в случая, което ми къса сърцето е -  когато направи някоя беля или хвърли нещо нарочно, аз му правя забележка и той започва сам да си бие шамари. Това ме ужасява, защото не е бит, за да знае какво е. Баща му го заплашва, че ще изяде боя или нещо от сорта. (може пък да я наясно човека, знам ли) Изглежда ми най-малкото тъжно и жалко дете на 1,7 месеца да знае що е бой, а да не е шамарено. Все си мисля, че ако бяхме в нормалан държава и някой социален види, ще ни разследват до дупка.  #Crazy

# 685
Привет-мривет!  bye
Днес две кафета, две закуски, къде ще му излезе края? Grinning
Таньорче, не го мисли толкова, все ще се оправите.  spoko И спрете с тез' сватби, бе, хора! Съществува и "не" за отговор, нали знаете? Rolling Eyes Колкото до помощ, аз мога да ти дам кенгуру, помпа, термобокс за шише, шишета, ако се сетя и друго мога да намеря. thumbsup Не сте сами! hug
Юхуу, какви са тези взимания в 10 ч.? no
Според мен за детето е най-добре да си стои отначало по цял ден в яслата и градината и това е. Няма да се адаптира по десет пъти, я!  passifier
Далче, не се притеснявай - на всеки му се случва да избухне. spoko
Досега не съм си позволявала да пляскам Алекс, с изключение на едно-две леки первания през ръцете. Но има време! Smile Моника доста шамари е отнесла. cry
При нас втора нощ не се спи.  smile3557
Алекс е хремав (кака му му тресна нещо) и с лека температура, та по този повод пропуснахме последната ваксина вчера. И аз като Никича не лекувам, а бърша сополи. Sly
Дано снощи е била кулминацията. newsm46

# 686
  • София
Далче, въобще не се притеснявай!  Hug Вероятно Бо в момента изследва границите на вашата търпимост, както и това какво е правилно и какво е беля, от една страна, и изгражда логически причинно-следствени връзки - какви са последствията от действията му, от друга. Дълбоко се съмнявам, че с мъжа ти го биете съзнателно, често и ритуално, така да се каже, че да сте причинили някаква дълбока травма на БоPeace И аз зася леко первам Диди през ръцете и строго обяснявам при нужда, но тя е много кротка и не прави бели (пу-пу  Crazy ).

Коте, за мен е разбираемо да се оставя детето известно време (дни, не седмици) до обед, защото ако примерно отказва да яде, ще е кофти.  Thinking Но задължително да се отиде с всички други деца - да види новото дете как се събират, хранят се, играят, занимания и т.н. - всичко, което се прави до обед. Ако детето е наистина много разстроено (има някои, които реват с часове), може да не се успокои и да заспи следобеден сън. Но това оставяне за по час и нещо не го разбирам.  Thinking

# 687
  • offshore & overseas
Аре, и аз да кажа ДУ, докът не ми е изДУхал вятъра и последните остатъци от разум. Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 22:42 от Мяуче

# 688
  • София
Танче, аз забраИх изрично да спомена, ама да знаеш, че и наш'то скромно фемили е с вас!  Hug Въобще не се притеснявай за дреболиите, които ще са ви нужни за по-дребната. Само свиркаш и веднага ще се мобилизираме.  Hug Виж, за ходенето до Варна и за раждането не мога да помогна и знам, че ти е много притеснено, но съм сигурна, че ще намерите изход!  Hug Не знам варненките на каква вълна са, но биха могли да измислят нещо, за да не оставаш сама, ако се наложи.  Thinking

Мяуче, и при нас са мешани наборите 2009 и 2010, което малко ме учуди.  Thinking Ся ми е екстра, Диди се кефи да е сред по-големи.  Mr. Green

# 689
  • До Балкана
[ Дълбоко се съмнявам, че с мъжа ти го биете съзнателно, често и ритуално, така да се каже, че да сте причинили някаква дълбока травма на БоPeace И аз зася леко первам Диди през ръцете и строго обяснявам при нужда, но тя е много кротка и не прави бели (пу-пу  Crazy ).
Ами аз знам, че това, както го нарекох, тупвопогалване (единична бройка в много редки и екстремни ситуации) при което той се хили не е бой, но ме ужасява момента, че сам си посяга, без някой да му е бил шамари някога! Или аз драматизирам нещата, или трябва да наложа вето над телевизора, защото знам ли какво гледа през деня докато мен ме няма. Както и да е - както споделих мен си ме налагаха яката и това ме отвращава, да не кажа и ужасява. Точка.
Танче, и на нас можеш да разчиташ за мобилизация в решителен момент и то без да имаш притеснения - нито ще я окъсаме още повече (Боже, опази!), нито ще се замогнем (Айде дано! Mr. Green).

Общи условия

Активация на акаунт