Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 813
  • 721
  •   1
Отговори
# 165
Zdraveyte momi4eta!:) Hug

cvm: Mnogo se radvam za teb i az ti pojelavam malko da postiska6 ama malko i da se otarve6 Wink znam kak tejat tezi kila pak i da si gu6ne6 malkoto mi6le golqm kef Simple Smile)

Dnes re6ihme da otidem na 3D kino 6te davat Konan Varvarina bil mnogo hubav Simple Smile ot 8 4asa e projekciqta
Simple Smile
Do po-kasno momi4eta Simple Smile

P.S : Az sanuvah cvm 4e e rodila Simple Smile)))))   bouquet

# 166
Привет, момичета! Малката заспа и аз веднага се цопнах при вас!
CVM, радвам се, че има време до раждането! Колкото по-близо до термин, толкова по-добре  Hug А кошарката е страхотна. Много ми харесва! Какво матраче й взехте?
Ние с мъжа ми сега сме в спор - аз искам да вземем легло за бебо (зълва ми ще ни даде тяхното), а той иска да ползваме кошарка - имаме от малката, но е при нашите. И в двата случая няма да даваме пари, но лично аз бих искала бебо да е в стабилно легло - страх ме е малката да не обърне кошарата, а и да не ревнува, че той е в нея, все пак е нейна... Знам ли, а време не остана. От друга страна леглото ще заеме повече място в и без това тясната ни стая...
За лекцията на "Моето дете" Ася не е Хедра. Познавам и двете, помогнаха ми при кърменето на малката  Hug Ето една статия от Асето да се посмеете, ако искате: http://jenite.bg/%D0%95%D0%BA%D1%88%D1%8A%D0%BD-%D1%81-%D0%BC%D0 … l.a_i.108814.html или пък да поплачете ...
Благодаря ви за пожеланията за новата кола. Вчера се качихме с нея на Витоша и наистина вози много хубаво.
За шуслеровите соли съм чувала само добри отзиви. Две бременни приятелки с нисък хемоглобин ги пиха и съм опитвала от техните разфасовки, но честно казано на вкус не ми понесоха Sad

# 167
  • Варна
Здравейте момичета Simple SmileАз малко късно се включвам към вас, т.като бях в групата на ноемврийките. Изместиха ми термина и се надявам че приемате нови попълнения:)))

# 168
Флучия не сме купували матрак още той ще е нужен за долното ниво според мен но в последствие ще се разбере ,
относно спора с мъжа ти ние за това взехме кошара ,а не легло за да е подвижно и защото няма място

# 169
  • Пловдив
Здравейте отново днес  Grinning
Аз ударих една следобедна дрямка над учебниците  hahaha И се събудих с желанието да си направя кекс  Joy Днес май е кулинарен ден  hahaha
Свм, стискай кълки още малко  Hug Кошарката е много хубава  Grinning
Ел_божко, не се ядосвай на такива хора, доколкото можеш де... И ние ще остареем някой ден, ама надявам се никога така да не се държа... Защо толкова злоба в тези стари хора има, не знам  Rolling Eyes
Какво ли става с нашите талисманчета  Rolling Eyes Клеопатра, Сеауиш пишете как са малките принцеси, дано всичко е наред  Praynig За Ава някакви новини? Ох, дано всички да са добре  Praynig Hug
Айде да ида до магазина и после да правя кекса   chef

# 170
Привет отново!  Hug

Sunny_girl, нямам никакви новини от Деси. Доколкото знам, трябва да са в Русе при родителите на съпруга и. Не ми се е обаждала откакто с Лили ми бяха на гости, но плановете и бяха да заминат скоро след това, така че явно са тръгнали. Мисля, че ако има новини, ще разберем - нали си имаме вестителки!  stork-girl

Относно възрастните хора и стаената злоба в много от тях, и на мен ми се е случвало да се ядосвам от коментари и подхвърлени реплики. Жалко е, че вместо с възрастта да стават по-благородни и мъдри, много от тях се вдетиняват и стават заядливи. Скуката и безпаричието извикват най-лошите им черти на повърхността. Пускам ви коментар от Facebook на една моя позната, за да илюстрирам казаното: "Днес бабата,която живее над нас ми предложи да монтирам рампа за детски колички на стълбището,защото ако съм счупела плочките на стълбите,кой щял да ги сменя-пфффф!Не мога да повярвам колко заядлив народ има по тази земя Sad"
На нас ни остава да се примирим и да ги оставим да си изживяват старините, като се дразним от глупости като горецитираните колкото можем по малко. Peace

Тук ви пускам един мой любим виц по случая, пък дано успея да извикам поне по една усмивка върху лицата ви:

В автобуса се качва възрастна жена и застава до седнал млад мъж, гледайки го настоятелно. Той не и обръща внимание, при което тя нетърпеливо пита:
 - Младежо, няма ли да ми отстъпите място?
Човекът и обяснява, че по-назад в автобуса има и други места, но бабката настоява и започва да мрънка:
 - Аз, тук... Старата жена! Не Ви ли е срам?! Младите нямате никакво уважение към по-възрастното поколение... Мен ме боли кръстът и куцам, имам и диабет, а вие тук си седите спокойно...
След дълга препирня, на момчето най-сетне му писва и вдига ръце:
 - Е, хубаво, айде сядай ти да караш, да ти ***  ******!

Относно готвенето, много обичам да се въртя в кухнята. Доставя ми истинско удоволствие да правя разни вкусотийки, а напоследък имам и така необходимото за целта свободно време. Съпругът ми харесва стила ми на готвене повече от този на майка си, както и на моята, така че за мен е радост да го гледам как си похапва с удоволствие. Единствено не успях да го склоня да опита от домашния ми пастет с патладжани и сирене, защото недолюбва тиквички, патладжани и пр. зарзават. Домашни десерти избягвам да правя, въпреки че много ми допада, по една-единствена причина: после ги изяждам. Наскоро се справих съвсем сама с цяла тавичка макарони на фурна за няколко дни и се засрамих от себе си.  Blush

# 171
  • Vaudreuil Canada
Момичета, да ви питам вие стерилизатор ще купувате ли? А контейнери за мръсните памперси? За тези две неща се чудя още Rolling Eyes

Стерилизатор нямаме и няма да купуваме - ако се кърмите няма голяма нужда (а мен ако ме питаш прекаленото стерилизиране и изваряване си е абсолютно ненужно - това дете няма да живее в стерилна среда цял живот). Аз изварих всичко след като купих и после само сме мили може на няколко седмици или на 1-2 месеца да изваряваш накуп в тенджера ама то си е до собствено решение. Много ми беше мерак да си купя такъв контейнер за памперси но така и не взех предния път - сега пък четох че не вършат кой-знае каква работа та явно няма да взимам.

За покупките от близки и приятели тук има много хубава практика - правиш си листа-списък в даден магазин (верига магазини) избираш си каквото ти харесва на теб и този списък е видим за познатите ти та каквото не е купено могат да го купят и се отбелязва че е напазарувано вече така пазаруват по твой вкус. И за сватбите правят същото - много практично хем ти купуват подарък хем е нещо което ти харесваш.

# 172
За тези които обичат кекс пускам една страхотна рецепта аз само такъв правя
3 яйца
1/2 кофичка к. мляко
1ч.ч. пр. мляко
1/2 ч.ч. олио
1 и 1/2 ч.ч. захар
1 бакпулвер
брашно колкото поеме
какао по избор
Става невероятно пухкав и вкусен
а за тези които обичат да месят ще ви пусна ако искате една страхотна рецепта за универсално тесто от него се прави абсолютно всичко -пици , мекици , питки със сусам, точена баница и каквото още ви роди фантазията
Аз умирам да готвя и да правя разни месени неща

# 173
mela, вече стана малко късно за палачинки, но и аз да пусна моята рецепта Simple Smile
250 гр. брашно
0,5 л. прясно мляко (може да се замести наполовина с водa)
4 големи яйца
2 щипки сол
1 прах ванилия
20 грама разтопено масло
Оставям да престои два часа за да няма шупли, а може и цяла нощ в хладилника. Иначе си правя и домашна плънка това е рецептата за нея:
4 настъргани ябълки,
1 с. л. мед,
щепа натрошени орехи
0,5 к. л. канела,
20 г масло,
сок от портокал и лимон
и всичко това се задушава. 
Endira, радвам се, че Мишо се оправи толкова бързо. Те май алергиите така се появяват и изчезват за секунди. Той обаче пак беше много усмихнат въпреки, че беше болничък. Направо ме смайва това дете Simple Smile
Днес пристигна леглото и сега мислим кое къде да подредим. Май приключих с основните покупки за бебето и ми остава само да изпера и подредя всичко по местата. Нямам търпение вече всичко да е готово за малката принцеска.
Между другото искам да Ви кажа, че сме изключително доволни от фирма Дибо, в техния магазин направихме поръчката, която беше доста сложна и днес ни доставиха точно това, което искахме. Освен това леглото и шкафа за повиване пристигнаха с 1 седмица по рано. Препоръчвам ги!
cvm, май ти се ражда вече, но няяямааа!!!  Laughing

# 174
  • Sofia
Стерилизатор си имам от преди и си го ползвах дъгло време, сега мисля пак да го ползвам, все намирам какво да сложа в него. Една приятелка ми го даде, на Чико за микровълнова. Контейнерите за мръсни памперси според мен са абсолютно ненужна вещ, само място да ти заема и парите да си дадеш - нали всички си изхвърляме редовно боклука, а памперсите пък не миришат кой знае колко.

Ел Божко, много ти благодаря за съветите. Софи от сутринта не е повръщала и не се е изхождала рядко, но и нищо не е яла де, само водичка пие и малко солетки хапна сега следобяд. Дано да отшуми така, по-лекичко.

Хубелена, добре дошла при нас!  Hug Дано да се чувстваш добре!  Grinning

Свм, много ви е хубава кошарката.

Съни, сега видях последните снимки на Али, много да я нагушкаш от нас със Софи и да я цункаш по дупето. Страхотна е и много ми харесва комплектчето й на последната снимка.  Grinning  Heart Eyes

Днес нещо голяма кулинария цари тук, то са кексове, палачинки, бухтички ... И на мене ми се ядат, ама не мога да правя нищо сега, защото не мога да стоя права, та затова мъжа ми ми готви. Той обаче е голям кулинар и все вкусотии ми приготвя.   smile3534

# 175
Ох, и на мен ми се прияде нещо сладко домашно приготвено.И мисля утре да пробвам една торта"Къртица", рецептата ми я даде една колежка рускиня.Не е сложна и не е с много продукти

# 176
Здравейте,здравейтее...Ние преди около час и половина се прибрахме от една 2-часова разходка и пак съм без крака. Tired

cvm,сега правя твоя кекс.Пече се в момента,да видим дали ще стане нещо,че ми се стори редичък,пък и аз си поекспериментирах малко и сложих и други работи,а и вместо прясно мляко сложих 1 ч.ч. вода.Като се опече ще докладвам. Grinning

контейнер за мръсните памперси и според мен не е необходим,а и хич не са евтини...Няма смисъл просто.Аз на Алина памперсите ги хвърлям в найлонова чантичка,завързвам я и я хвърляв кошчето за боклук на терасата...Няма проблем,не е миришело никога.И с Бо така процедирах. Peace

Хариелка,благодаря ти. HugСофи дано се оправя,милата.От къде се взе това повръщане. ConfusedДа пишеш довечера как е. Peace

Стерилизатор имам от Боян.Беше ми подарък,но почти не съм го използвала,защото той от шише не пиеше.Само вода,но то в по-късните месеци и аз тогава вече и не мислех да стерилизирам...И сега само стои и събира праха...

Шеметче,това при вас е много добре измислено.Ще получите каквото ви е необходимо,няма да има повтаряще си подаръци и ненужни вещи.

Уинди,мерси за инфото.Сигурно наистина са на Русе.А вица е много як. hahaha

Оф,Сийн,чета те аз...и какво ми гледат очите.."...И се събудих с огромното желание да правя секс",чета,препрочитам....и чак на 4-тия път загрях какво наистина пише Joy

Hubellena,добре дошла.   bouquet Опитах се да ти отговоря на ЛС-то,но пощата ти е пълна е не успях.

# 177
Съни може би си сложила по малко брашно и за това ти е рядко
става много хубаво ако имаш някакво безалкохолно вместо мляко без значение какво но да е газирано , а аз забравих да пиша че може да се слагат всякакъв вид ядки и сушени плодове и става наистина страхотно стискам палци да ти се изпече кекса

# 178
Съни може би си сложила по малко брашно и за това ти е рядко
става много хубаво ако имаш някакво безалкохолно вместо мляко без значение какво но да е газирано , а аз забравих да пиша че може да се слагат всякакъв вид ядки и сушени плодове и става наистина страхотно стискам палци да ти се изпече кекса
Аз натроших едни чаени бисквитки вътре и сложих течен шоколад в обрач...Сега го гледах,пече се,ама много се е напукал отгоре,точно по формата на обрача от шоколад...Сигурно е заради теч. шоколад...ама карай,де...Дано поне стане вкусно.После ще докладвам.

# 179
  • Пловдив
Съни, то аз и за секс желание имам, ама като не може секс.. кекс ще правя  Joy Бременилски неволи, какво да се прави   Mr. Green
Моя кекс сега се пече, ще докладвам, че и аз правих импровизации  Mr. Green
Стерилизатор за сега няма да купувам,ако обаче не мога да кърмя и трябва да давам Ам сигурно ще си взема... Сега за шишенцето за водичка мисля да пробвам студената стерилизация  newsm78 Или в тенджера  newsm78 Ще видим как ще е... А такова нещо за памперсите и ние с ММ гледахме и се чудехме, ама още не сме решили, май няма да има нужда  Rolling Eyes
Уинди, вица е страхотен, посмях се от сърце  Joy
Хариелка, дано малката шушулка до довечера да е ОК  Hug

Общи условия

Активация на акаунт