Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 31 806
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Елибели , честита годишнина! Пожелавам ви да сте здрави и да продължавате да се обичате с много всеотдайност. 

mela, и на мен ми се похапват палачинки Simple Smile ама много, ще отида да си купя от сладкарницата, че няма да мога да се справя вкъщи. А вкъщи ремонтът продължава....луда работа

мименце, и аз не  бих позволила на никой да избира или купува количката вместо мен Simple Smile Даже всичко искам сама да си купя, винаги съм била ясна и категорична, когато не желая нещо и няма защо никой да се сърди Simple Smile

Хаха Simple Smile колко много си приличаме по ранното ставане Simple Smile Петкова, аз в 5:21 се събудих, хапнах половин банан, пих вода и се порадвах на човечето, което много сладко ми раздаваше ритничета горе в ляво Simple Smile по едно време съм заспала Simple Smile

cvm, аз и ММ много се вълнуваме и за теб Simple Smile   всичко да мине както трябва Simple Smile

Електра, честит рожден ден на патерици Simple Smile 

# 151
Ехеей, ранобудници... Бия ви! Оообаче само по часовите показатели, по позитивна нагласа никак - въобще не ми беше добре да се ококоря в 3 и да се въртя в леглото до съмнало. Не ми се ходеше в другата стая да чета или гледам телевизия, защото с дребосъчето сме сами и като се събуди по ми допада да е с усмивка, а не да бърша сълзици, защото не съм й чула призивите овреме. И като цяло - ух....Laughing

И сега вместо да поспя и аз си направих кафенцее Simple Smile - да утоля малко страстта по аромата.

Ех, тези покупки по бебето - правят хората много щастливи Simple Smile Това, което купуваха на Сузинката като подаръци-изненада бяха предимно дрешки - казвах си изискванията - памучни, да не са цикламени и предимно розови... и бабите се вихреха Simple Smile Но пък са жени с вкус и никога не са ме разочаровали.

Честит празник на ЕлиБели!

# 152
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Честита годишнина, Елибели! Пожелавам ви дълъг живот, изпълнен с много здраве, щастие, любов, взаимно уважение и разбирателство и много весел детски смях около вас....!!!   bouquet 1dating  family4

Свм, ти продължаваш да стискаш, а ние продължавме да стискаме палци!  Hug

Съни, Сийн, щом сте сънували нови бебчета в темичката ни, значи скоро ще се появят, само дано да са от тези в 9-ти месец.  Grinning

Моето момиченце тази нощ повърна веднъж и сутринта пак, явно е лепнала някой летен стомашно-чревен вирус. Оплаква се, че я боли и коремчето. Дано леко да го изкара, нищо не й давам и храна даже, тя не иска нито бисквитки, нито солетки, които по принцип са й любими. Хапна малко варена царевица и аз й я взех, защото ме хвана страх да не повърне и от нея. Пие по малко водичка, не е съвсем унила, но като цяло е с паднал тонус.

# 153
 Ето мееее  newsm44 сега се връщам от спешния в Майчин дом 1см. разкритие „ твоята булка  няма да ражда скоро „ това каза акушерката на мъжа ми докато ме чакаше отвън  Laughing
Съни до колкото си спомням и твоя случай беше подобен ти кога роди след като ти казаха че имаш 1см. разкритие
 Hug Hug Hug  всички  сте ужасно мили и любезни благодаря ви че бяхте с мен и ме подкрепяхт

# 154
Елибели Честита годишнина пожелавам ви една безкрайна любов , вечен мир и хармония да цари във вашия дом

# 155

Съни до колкото си спомням и твоя случай беше подобен ти кога роди след като ти казаха че имаш 1см. разкритие
 Hug Hug Hug  всички  сте ужасно мили и любезни благодаря ви че бяхте с мен и ме подкрепяхт

На 16.08 ми казаха,родих на 23. GrinningАма ти дано постискаш повече.

# 156
Елибели, честита годишнина!

памучни, да не са цикламени и предимно розови... и бабите се вихреха Simple Smile

Ммм, моите са същите, много ме е страх от това розАвУ  Mr. Green Иначе и моята свекърва е на старт позиция да купува, само това и дай. Спокойна съм с нещата, които ще избере, нейният бизнес е свързан с модата до някъде и има много добър вкус за дрехи. Мъжът ми също, вижда за секунди това, което си заслужава, веднъж беше избрал за Ники един анцуг, който не беше изложен, ами сгънат и по средата в купа от дрехи  Mr. Green Не знам как го прави, но много обичам да пазаруваме заедно, само дето като всеки мъж няма търпение. Освен това всички обичат да го ползват за дружка и  му е писнало.

Мименце, може да обясните, че вече сте харесали една и сте се настроили за нея. Или да излезете заедно да разгледате моделите и да изберете. Ако не искате количка от друг може да й измислиш важна задача да купи това, това и онова за бебето докато ти си в болницата и така ще се чувства полезна. И важна  Mr. Green

Деси да не е на някой шезлонг на Златни? Момичетата от острова също липсват, и шемет май не се е разписвала скоро, Хирсен се загуби ...

# 157
Ами да по добре е да си постои повече от една страна от друга с тези 20кг. отгоре вече едва издържам и ми се иска да родя по бързо

# 158
Цитат
Момичетата от острова също липсват, и шемет май не се е разписвала скоро
Бейби Кейкс стиска още,четох във ФБ-добре е.Ама Радостчо ме притеснява вече...
Има и още доста дето не са се разписвали,ама...
Деси,дано наистина се пече на Златните...може да е на Русе...

# 159
Здравейте Hug

Елибели, Честита годишнина!!!Пожелавам ви  всяка нова годишнина да сте все по-влюбени един в друг 1dating

Тази вечер изглежда е била вечер на сомнамбулите ядящи банани.Аз също будувах от 3 до 5 и си хапвах бананче Laughing

Някой да избира вместо мен количка - абсурд Mr. Green, аз не им позволявам дори дрешки да купуват/като им виждам вкуса/.Имам доверие само на нашите:D

Съни, Сийн аз съм съгласна едната от сънищата ви да съм аз, но по към другата седмица hahaha В сряда чакаме майстори да ни слагат радиатори за парното в кухнята и спалнята.Да изчиста след тях да изпера и изгладя и тръгвам Laughing Още не са ми почнали притесненията и страха от раждането, засега повече ме притеснява това, че сме на 55 км. от Варна.Ясно ми е, че раждането не става за 1 час, но въпреки това.....

Сега отивам да полегна малко.

# 160
ето тази кошара си купихме днес http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/images/bebe-confo … own-6531_big1.jpg ако някой има подобна или може да каже мнение

# 161
Аз пък за втори път в живота си правих днес тиганички (вчера – за първи). Стават около 100 пъти по-бързо от палачинките и Елица ги яде, защото оприличаваме всяко нещо на някакво животно/предмет. Правя ги с 1 яйце, малко прясно мляко, брашно и сода...Възхищавам се на всички, които готвят или поне имат желание за това...
Хариелка – дано се оправи принцеса Софи! Правилно си направила с царевицата...нали знаеш, че я изакват цяла, според мен не е добра храна за разстройство. И да не яде – не се притеснявай, тя сама се пази. Ти си знаеш – течности, вода (ако можеш вътре да пробуташ някакви рехидратиращи соли от аптеката), чай (шипка, кантарион). Първите дни – диета, после – варен ориз, солети...при мен много помага и чай от джоджен, но едва ли ще го пие. Избягвай и всякакво мляко – много често при такива повръщания и диария има преходен лактазен дефицит. Успех!
Зелда – ама ти да не си мислиш, че като пиша как е трябвало да напъвам и всичко мина идеално...просто не описвам подробности да не някой да ми се изкаже, че видиш ли, плаша хората. Иначе ме натискаха, епизиотомираха, шиха и т.н...Но представи си какво щеше да бъде, ако не бях и напъвaла правилно  Wink.
Днес толкова се изнервих на едни баба и дядо в Южния. Ставам от едни столчета вече да си ходя (бременна, с Елица и с багаж) и една баба (дето изгони ЕЛица от столчета, щото била дете по-добре било да тича и да си играе...) ми вика: Забравихте нещо. Обръщам се и гледам – шишарка на столчето и обясних, че това е шишарка. “А дядото: “Нищо де, дръпни я оттук. Какво като е шишарка.” “Ама тя не е моя” – отговарям...и оня като почна – ами така е, затова ни е мръсна страната, вие младите като нещо не е ваше и не си правите труда...”. А аз пък ама съм точно обратния човек, разбирате ли, винаги ще изхвърл някакъв случаен боклук на улицата, по Стара планина като ходим съм обирала мръсотии...така де, оня почна да мърмори и аз почнах да му крещя и добре, че една млада мама махна тъпата шишарка от столчета и ми каза да си ходя и да не се занимавам със стари хора...Знам, че всички натам сме тръгнали, но има в БГ насадена злоба при млади/стари, лекари/пациенти, учители/родители и т.н. – това е, разделяй и владей...и всеки път като се изнервя така се ядосвам на себе си, че съм позволила на някакъв дементен болен старец да ме ядоса и...малко се срамувам и от себе си...Уф, както каза Нуриии, оплаках се!
Misoka - успех с адаптацията на детенце в яслата! В коя ясла е?
Наденце, Евелина - дано по-бързо приключите с ремонта. И на мен ми предстои! ...чакай да отида да видя кво става с кекса с рецептата на Ники и Кати!

# 162
  • София
 #Cussing out  bouquet  chef #2gunfire Joy Close Sunglasses Laughing Grinning Simple Smile Wink Sad Cry Confused Embarassed Rolling Eyes Shocked Twisted Evilофэтгнгх Crossing Arms Flutter Hug Naughty Crazy
Това е от Катето. Laughing

# 163
Ники и Кати - тъкмо те хващам - кексът като се опече веднага ли да го вадя от фурната? Ил да го оставя малко вътре на изключена фурна...сори за елементарния въпрос, но кулинарията ми куца по принцип...Мерси!

# 164
  • София
Ел божко,може да го оставиш малко във фурната,няма проблем,аз така правя.
Аз от 3 дена съм с детето и е лудница вкъщи,нямам много време за компа.ПРеди беше при бабите си за ваканцията и сега пак ще сме на градина.
Момичета,знаете ли какво се полага по здравна каса в последния месец.всички изследвания вече ми направиха,чудя се още прегледи ще има ли,защото май докторката иска да ми дава документите за болницата и се чудех това ли е всичко...

Общи условия

Активация на акаунт