Професия "учител"

• 499 523
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 3 885
  • Балчик
Че това досега не сте ли го правили? Аз от 14 години съм учител и винаги сме залепяли листчета с имената и винаги сме слагали лепки с печати на тоалетни, стаи- прозорци,врати, входове, всичко.

# 3 886
  • Ямбол
Миналата година не бях в комисията и не знам как е било.
Листчета с имената на децата на всеки чин не помня да е имало някъде, където съм била квестор.

# 3 887
Джемма, а прозорците като са запечатани, после могат ли да се отварят? Остава и да изпукат тези деца от жега в стаите?!?

# 3 888
  • Там,където се събуждам щастлива.
Защо се залепят прозорците?

# 3 889
  • Ямбол
Ние не залепваме прозорците.

# 3 890
  • Балчик
Е, те се залепват само за времето до започване на изпита. Слепките удостоверяват, че комисията е проверила помещенията, както и че те не са отваряни и не е внесено нещо  след проверката ѝ. Разпечатват се помещения  и се отварят прозорци в присъствие на родител, медия, квестор, директор,  съставя се протокол. След това се пускат зрелостниците. Винаги е било така при нас. Ама тя нашата директорка, първата, беше много страхлива и се застраховаше за всичко, освен това беше много стриктна, четеше всичко и изискваше всичко.

# 3 891
Да ви кажа: хич, не ви завиждам! То страшно нещо са това матурите....

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 00:08 от Kalinka

# 3 892
Да ви кажа: хич, не ви завиждам! То страшни нещо са това матурите....
Нас ни инструктираха като малоумни - пет пъти се повтори едно и също  ooooh!  Утре още към 6 часа да сме в училище, а ако сме можели да отидем и по-рано - щяло да е още по-добре.  Tired  С една колежка коментирахме, че направо да ходим с възглавниците в училище тази вечер  Joy

Иначе при нас настояват всичко да е запечатано, даже който си носи води, да сме разкъсали етикета на водата, да не би от вътрешната му страна да има пищови.  hahaha  Идва ми в повече, честно ...

# 3 893
  • Луната ни пази
Аз пък имам глупав въпрос, какво е РКК. Каквото и да е го нямаме,при нас също информатиците ги правят, даже не са в админа, там само ги въвеждат, а ги разпечатват на друго място, класните са с основна роля също Peace. Как сте с матурите, ние всичката Мара втасала, та сме и пилотно училище, ще ни гледат и в министерството.....
Ръководител компютърен кабинет.

Днес монтираха някакви устройства, по думите на директора за засичане на мобилна техника и за предаване на данни в реално време.

Предупредиха ни утре да сме с напълно изключени апарати, а не само звука. Иначе ще се засичат и ще ни наказват дисциплинарно. Доколко е преувеличено не знам, предавам думите на директора.
Не е преувеличено. Показаха ни нагледно засичането на включен телефон или устройство някакво. Вчера тестваха връзката на камерите с МОН. Ще имаме техен представител в училище. Хубавото е, че съм квестор на седми клас в училище, в което няма ДЗИ, че в нашето има и двете.
При нас винаги е имало лепки с имената на децата по чиновете. Ново е това с колона А, В или С. Както родител преди и по време на изпита.

# 3 894
Това с родителите е страшно тъпо. Няма се доверие на преподавателите ли? Ами, ако точно неговото дете се опитва да препише. Ще каже ли?

# 3 895
  • Луната ни пази
Това с родителите е страшно тъпо. Няма се доверие на преподавателите ли? Ами, ако точно неговото дете се опитва да препише. Ще каже ли?
Всъщност родителя не е на зрелостник, а на някой единадесетокласник или десетокласник. Трябва да са двама 👌🏽

# 3 896
Първото ДЗИ мина, в моята зала никакви опити за преписване.
Остана 1ученик накрая и квесторите от коридора 5пъти дойдоха да проверят какво става.
Само ние сме били останали.

# 3 897
  • Балчик
Margarita1976, глупости, 1 час преди изпита е задължението ви да сте там.

Не знам това с мобилните телефони само за зала ли важи? Защото днес звъняха телефони в коридора, колежката- консултант си проведе разговор без проблем. На техническата комисия телефоните също звъняха.
Имахме  1 родител, двама полицаи и персоналът на гимназията не спря да ходи напред назад - до поща например, върна се с някаква бележка. Директорът нареди да я пуснем. Добре де, на камерата нали се вижда,че носи нещо, 2 часа след началото на изпита. Защо да не са верните отговори? Grinning
Догодина до всеки от нас да прикрепят по двама полицаи, за да се избегнат подобни инциденти. Simple Smile

# 3 898
При нас добре минаха нещата днес.

Уникален късмет изкараха с темата, чак им завидях  Flutter

# 3 899
Първото ДЗИ мина, в моята зала никакви опити за преписване.
Остана 1ученик накрая и квесторите от коридора 5пъти дойдоха да проверят какво става.
Само ние сме били останали.

При нас указанията бяха един ученик да не остава сам в изпитната зала с квесторите.Така че предпоследният ученик чакаше докато другият пишещ свърщи и заедно напуснаха стаята.

Общи условия

Активация на акаунт