Хубави турски игрални филми

• 407 596
  • 817
  •   1
Отговори
# 195
Не знам защо не мога да редактирам последния пост след като е мой, но както и да е....
Изгледах филма Kurtulus Son Durak. Интересен е, забавен...Липсва атмосферата на Истанбул - действието се развива в затворени пространства, но има пък какво друго да се види...Това, което ми направи много силно впечатление , е просто един малък детайл, но не мога да не го споделя. Едната от главните героини май е християнка - видях кръстове по стените в дома й, кръстеше се по характерния за християните начин, а е с турско име - простете за невежството ми, но това среща ли се?
lacunababe още веднъж за теб и всички които правят достъпни за нас филми и сериали - сърдечни благодарности и в този ред на мисли да те питам нещо
Скрит текст:
докато ровех подфорума Романтични сериали и теленовели, за да се информирам за предстоящия сезон , видя че темата за Ийт Йозеншер е прекръстена, "Край" няма ли да има нов сезон? Вече много мног не ми остава време за сериали, ама все пак ....

# 196
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
По отношение на име-религия, не мога да кажа нищо. Нямам представа, но сигурно се среща.

Скрит текст:
"КРАЙ" беше само 25 епизода. Няма да има втори сезон.

bouquet

# 197
Не знам защо не мога да редактирам последния пост след като е мой, но както и да е....
Изгледах филма Kurtulus Son Durak. Интересен е, забавен...Липсва атмосферата на Истанбул - действието се развива в затворени пространства, но има пък какво друго да се види...Това, което ми направи много силно впечатление , е просто един малък детайл, но не мога да не го споделя. Едната от главните героини май е християнка - видях кръстове по стените в дома й, кръстеше се по характерния за християните начин, а е с турско име - простете за невежството ми, но това среща ли се? lacunababe още веднъж за теб и всички които правят достъпни за нас филми и сериали - сърдечни благодарности и в този ред на мисли да те питам нещо
Скрит текст:
докато ровех подфорума Романтични сериали и теленовели, за да се информирам за предстоящия сезон , видя че темата за Ийт Йозеншер е прекръстена, "Край" няма ли да има нов сезон? Вече много мног не ми остава време за сериали, ама все пак ....

Името и беше арменско, а не турско. Grinning Peace

# 198
Благодаря за пояснението, и като гледам май съм попрекалила със шрифта, та ...Извинявайте Embarassed. След като изгледах филма, написах в Гугъл имената на актрисите в главните роли, да видя коя откъде ми е позната, та за Белчин Белгин - психоложката- първите резултати в Гугъл са за някакъв неин проект заедно с Кавънч Т.
Някой знае ли нещо, този филм осъществен ли е?

# 199
Да, снима се във филм на съпруга си Yılmaz Erdoğan - Kelebeğin Rüyası. Тези дни свършиха  с последните снимки.

# 200
Отчет  Simple Smile
Mustafa Hakkinda Hersey - хареса ми, препоръчвам (да вметна, че дотук всичко, препоръчано ми от lacunababe ми хареса   bouquet).
Busra - интересна ми беше проблематиката, която разглежда, иначе нищо особено.
Kalbin Zamani - добър замисъл, кофти изпълнение, неподходящ подбор на актьори. Бонус - Пера Палас отвътре Simple Smile
Vizontele - свежа комедия, хареса ми, препоръчвам.

# 201
Момичета, имате ли представа какво става, не мога да отворя Нитро.бг Сори за офф-а

# 202
Нитро не работи, може би от пролетта. Кажи какво търсиш,  да го намерим на друго място.  Peace

Dona    bouquet за  Kalbin Zamani - единствената причина да се преведе филма беше точно Пера отвътре.

Vizontele  - май е единствената турска комедия без забележки от моя милост.  Laughing

Не помня дали е ставало въпрос за този филм http://www.imdb.com/title/tt1934487/
По действителен случай. Отново засяга темата за толерантността по нашите географски ширини.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=73259

# 203
Да бе, комедиите като че ли наистина не са им силната страна (макар че навремето май се хилих на "Организирана престъпност" по телевизията). Да има драма, мъка, нещастна любов и поне един от главните герои да умре трагично - там ги бива  Laughing
А за този какво ще кажете? Гледам, че го хвалят насам-натам, дръпнах го, ама нещо не успях да го загледам, супер мрачен и тегав ми се видя. Да му дам ли втори шанс?

# 204
Да бе, комедиите като че ли наистина не са им силната страна (макар че навремето май се хилих на "Организирана престъпност" по телевизията). Да има драма, мъка, нещастна любов и поне един от главните герои да умре трагично - там ги бива  Laughing
А за този какво ще кажете? Гледам, че го хвалят насам-натам, дръпнах го, ама нещо не успях да го загледам, супер мрачен и тегав ми се видя. Да му дам ли втори шанс?

И аз така с Анадола. Пробвах се, но нъц. Оставила съм го да отлежава.
На комедиите им пиша среден 3 /по милост/ Laughing Каквото и да съм пробвала да изгледам все е било тъпичко, да не кажа вдлъбнато.  Wink

# 205
Няма да му давам втори шанс значи, като гледам, май напълно ни се припокриват вкусовете  Simple Smile

# 206
Романтична комедия, А след това, Мач за двама - все не са лоши, водят се комедии....

# 207
Цитат
май напълно ни се припокриват вкусовете

И на мен така ми мирише.  Laughing Хайде тогава да си играем на Фатих Акън!

Препоръчвам Солино http://www.imdb.com/title/tt0292242/
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=215709&hit=1

и През юли http://www.imdb.com/title/tt0177858/
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=45159&hit=1

Много са ми любими и двата.
Скрит текст:
Всъщност цялата ми заигравка с турското кино тръгна от Акън бей. Реших, че трябва да проверя доколко е немец и доколко турчин  hahaha За целта трябваше да опозная турското кино, разбира се. И стана... не е за разправяне.

# 208
Тегля, тегля, без да съм им прочела резюметата дори  Laughing

# 209
Ще чакам отзиви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт