Звездни компромати-110

• 68 987
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Чак пък да са й трагични новите зъби, в пъти по-добре от преди  Mr. Green

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150432184734546&set … ype=1&theater - Ами съжалявам, но на мен не ми изглеждат много добре - определено си личи, че не са нейни Peace
тук направо ми приличат на протези  Rolling Eyes

# 61
Аз мисля, че това са ѝ "новите", защото самата фотосесия е сравнително нова, а пък тя е си е направила зъбите преди около месец доколкото съм чела newsm78 Така, че мисля, че това са тези новите Crazy

# 62
Отчаяните съпруги споменават ли нещо за "сагата Иван-Ирина-Вихра"?

# 63
  • In The Middle Of Nowhere

Цитат
Виктория е висока 167 см и носи невероятно високи токчета навсякъде.

Цитатът е http://hot-news.bg/n/Ubijstvenite-tokove-unishtozhiha-krakata-na … -Bekum.16749.html
(махнете тирето между hot и news).

Според имдб e висока 163 см и съм повече склонна на тях да вярвам.

# 64
Аз мисля, че това са ѝ "новите", защото самата фотосесия е сравнително нова, а пък тя е си е направила зъбите преди около месец доколкото съм чела newsm78 Така, че мисля, че това са тези новите Crazy

Пуснете Нова и й вижте зъбите  Mr. Green

Не  Mr. Green Мълчат

# 65
  • Балчик
Не и от самите водещи , но току що госта им Камелия леко вметна за сагата в контекста на разговора им за положителното мислене, четяла много такива книги и т.н.
Но не мога да не отбележа , че Вихра е страхотна, отслабнала е и много ми е нежна.

# 66
  • Cyprus, Пловдив
Нищо не споменават,все едно нищо не се е случило  Wink

# 67
Отслабнала е, да, но продължава да си ме дразни... Кокори се излишно много, изкуствена ми е, позира и най-важното - няма дар слово за жалост  Sick

# 68
  • в Кошера

О,колко е остарял!!  Не заех,че е толкова възрастен.  Sad

'46 набор, т.е. 65 годинки  Peace

# 69
Е то какво да кажат, според мен съвсем в реда на нещата си е да се премълчава и заобикаля темата. А наистина Вихра е помръкнала, не е толкова самодоволна и наистина е отслабнала доста.

# 70
# 71
# 72
На мен Камелия ми се стори леко нетактична. На няколко път "пощипна" Вихра по болното местенце, реплики от рода: "Ти знаеш как е!", "Как се чувстваш?", намеци за книги, за любов, за страдания и тяхното преодоляване, абе, с една дума липса на такт и лек опит за бъркане в чужди рани и посипване на солчица...А, Вихра, ми се струва някак гузна, някак пресилено усмихната, всякаш е виновна за нещо, за което няма вина...някак как да кажа - усмивка през сълзи...но едва забележимо...Или пък на мен ми се струва така, заради това, което и се случи newsm78....И все пак, голяма гротеска ми се вижда да продължат да работят заедно - всички като едно голямо семейство.... Rolling Eyes

# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт