Звездни компромати-110

• 69 004
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Кейт Хъдзън 1   2
Дженифър Гарнър 1 2

Изключително секси снимки на Камелия. Семпли, но много горещи  Blush По принцип не я харесвам  Rolling Eyes

# 91
# 92
  • Burgas
Мадона много сладка,а Анджи с каква рокля само....

# 93
Чак пък да са й трагични новите зъби, в пъти по-добре от преди  Mr. Green

Не съм много на "ти" с фолкаджийките, но тези двете снимки не са ли на различни?  newsm78

И аз така мисля. Thinking Само дето първата не е фолкаджийка, а една миска, и в момента ми бяга името. Движеше доста време с Евгени Минчев.

# 94
Баш Камелия е и на първата и на втората снимка  Peace

# 95
# 96
  • някъде
Чак пък да са й трагични новите зъби, в пъти по-добре от преди  Mr. Green

Не съм много на "ти" с фолкаджийките, но тези двете снимки не са ли на различни?  newsm78

И аз така мисля. Thinking Само дето първата не е фолкаджийка, а една миска, и в момента ми бяга името. Движеше доста време с Евгени Минчев.

moje bi misli6 za Rosica Ivanova http://www.teenproblem.net/stars/g/366/8731.html#teengallery
no i az mislia 4e e Kamelia

# 97
Баш Камелия е и на първата и на втората снимка  Peace

Хм. Thinking Сетих се и за първото име на миската - Роси, обаче пък нямам спомен да е била с такава опърпана коса. newsm78 Само това ме кара да мисля, че може и да греша. Thinking

# 98
И на двете снимки е Камелия.На втората е хваната в кофти поза ,и лошо осветление.Чак пък толкова да ви се виждат различни  Thinking

# 99
# 100

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 00:43 от Анонимен

# 101
И на двете снимки е Камелия.На втората е хваната в кофти поза ,и лошо осветление.Чак пък толкова да ви се виждат различни  Thinking

Не, че ми се виждат много различни, но първата ми прилича повече на Роси Иванова. Единствено цвета на косата не е типичен за Роси. Thinking

# 102
  • София
Камелия е.
Интересна тема, ще следя Heart Eyes.

# 103
ох, мацкиии! Камелия е и на двете снимки.

# 104
Добре ,че пусна тези снимки та да се сложи край на тая мъка Камелия ли е или не.Не са толкова различни не мога да разбера вие какво гледате

Общи условия

Активация на акаунт