Звездни компромати-110

• 69 036
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Струва ми се ,че поне на половината папарашки снимки на Пипа , все влачи някакви огромни торби. Явно много пазарува... Rolling Eyes
http://vij-me.com/bg/lifestyle/45-lifestyle/1527-nina-dobrev-se-brakuva.html  Нашата Нина и страхотният Йън... Heart Eyes
http://vij-me.com/bg/lifestyle/45-lifestyle/1525-miro-chaka-otgovor-za-brak.html  Миро очаквал отговор на предложение за брак??  newsm78
http://vij-me.com/bg/moda/42-moda-i-krasota/1526-gaga-bez-grim.html  ГаГата чак може да е и симпатична  Mr. Green

# 451
# 452
Джесика Алба, Кейт Хъдзън, Натали Портман...все холивудски майки на малки бебета, а пък не сме ги видели да ги разнасят напред назад на шопинг, но не сме си и помислили, че са ги хвърлили на бавачки ?

# 453
  • София
The same myself, аз се напъвам да се сетя за която и да била холивудска звезда, аналог на Викито и нейния шопинг с новородено на рамо, но не ми се получава... Да не забравяме все пак, че Виктория е ексцентрична личност  Peace
Тук в темата имаше и забележки, че Пинк разнасяла бебето си по плажа като новородено. Ми то май по-добре по плажа  Wink

# 454
  • Miami
Роузи Хънтингтън  1 много е сладка, но доста кльощава

Добре, че Вики Бекъм мъкне бебето навсякъде, че да го виждаме и ние  Mr. Green  Много е сладичка Харпър.

# 455
  • Варна
Добре, че Вики Бекъм мъкне бебето навсякъде, че да го виждаме и ние  Mr. Green  Много е сладичка Харпър.

Peace Това е целта според мен. Да представи отрочето в обществото. Човещинка. Laughing

# 456
Отрудена женица се прибира в квартала с пазарските чанти - такава ми беше първата асоциация Rolling Eyes

А вас не ви ли дразни факта, че ходи с 2 дамски чанти? На мен лично ми е адски непрятна такава гледка, но в централна Европа и Великобритания това им е стила newsm78

уф, даже са 3, едната е на рамото, едва забележимо

# 457
  • Варна
Отрудена женица се прибира в квартала с пазарските чанти - такава ми беше първата асоциация Rolling Eyes

А вас не ви ли дразни факта, че ходи с 2 дамски чанти? На мен лично ми е адски непрятна такава гледка, но в централна Европа и Великобритания това им е стила newsm78

уф, даже са 3, едната е на рамото, едва забележимо

Странно ми е, но не ме дразни.
Чантите в ръцете ѝ явно са пазарски, можеше поне две еднакви да са, все пак е сестра на бъдещата кралица. Wink

# 458
  • In The Middle Of Nowhere
Забелязах ги чантите, но не са пазарски, а дамски. Помислих си, че може едната да е на приятелка и тя за малко да я е държала.

# 459
# 460
Това не може да е истина!!!  Shocked Shocked Shocked

# 461
  • където ми харесва
Това не може да е истина!!!  Shocked Shocked Shocked
Е за тази жена пишат от толкова години по каквито списания се сетите, даже и предаване по телевизията съм гледала, те решили тепърва да шокират света с нещо, за което много хора знаят.

# 462
# 463
# 464

Общи условия

Активация на акаунт