РУСЕнски красоти

• 50 248
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • На брега на реката
http://www.eon-bulgaria-grid.com/bulgarian/publications/publications3152.htm Погледни тук. Това е списъка на местата, където ще има планови прекъсвания. Сега ще го разгледам по-щателно и за нашия адрес, че и ние нямаме бележка на входа  Rolling Eyes
Мен се опитва да ме тръшне някакъв вирус. Като парцал съм, снощи съм ревала от болки в корема, ентерол не помогна  ooooh! Цяла нощ втрисане без температура. И в общи линии почивния ден ще го изкара в кревата, зарязвам домакинската работа  Rolling Eyes

# 106

в кой клас? моя син е първи 'Б'

# 107
Pupinka , бързо оздравяване.  Praynig
Уви, едва ли ще ви направят някъде отстъпка за униформата, ако второто дете е в същото училище.  ooooh!

# 108
кой са приложения 5 и 6 за изследванията за градината,че май ще трябва да ги правим newsm78

# 109
tasi, личният лекар на детето трябва да знае какви са тези приложения.  Rolling Eyes

# 110
преположих,че тук по-бързо разбера Laughing ,че да ходя направо да ги правя.

# 111
  • На брега на реката
Приложение 5 и 6 е разпечатка от ЛЛ на последния профилактичен преглед с всички мерки и теглилки + всички изследвания, които са поставяни. Мисля, че е ново от тази година. Но пък ЛЛ го издава за секунди  Wink

# 112
благодаря ти много  bouquet
Спести ми едно ходене Hug

# 113
  • в реалността
Здравейте мамчета, извинете ме, че така нахлувам в темата Ви, но ме интересува някой може ли да предложи забавен детски кът за рожден ден на 6 годишен момък.Място където и майките ще могат да седнат и да си пийнат по нещо с някоя цигара.

# 114
  • русе
в първи "А"

# 115
Я кажете,че се чудя....малкия тръгна вчера на градината и не сме носили цветя на госпожите.
След като утре е офиц. първия им ден дали да носим или вече е късно newsm78

# 116
Защо няма бутон за отговор по темата ...

Таси, аз занесох в понеделник цветя в градината като за първи ден, за утре искат нещо символично за почерпка и се чудя дали да нося пак цвете ...

# 117
Ние утре ще занесем един букет на госпожата, която е първа смяна!   bouquet

# 118
Здравейте мамчета, извинете ме, че така нахлувам в темата Ви, но ме интересува някой може ли да предложи забавен детски кът за рожден ден на 6 годишен момък.Място където и майките ще могат да седнат и да си пийнат по нещо с някоя цигара.
Ако е все още топло можее да го направите на Норд. Разбира се ако и Норд работи. Бяхме там на РД точно на 6 годишно момченце и децата се налудяха и майките и татковците се видяха Simple Smile

# 119
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ УЧЕНИЦИ!
На всички им желая здраве, любознателност, упоритост и ученолюбие!

Общи условия

Активация на акаунт