РУСЕнски красоти

• 50 198
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
И аз го гледах на запис на сайта на БТВ.  Hug
Страхотни сте момичета.  Heart Eyes
Аз уви, не мога с нищо да помогна.  Embarassed Обикновено непотребните здрави наши или на Сашето дрехи, обувки оставям в торбички до контейнерите.  Rolling Eyes И нищо не е останало за момента у нас.  ooooh!
Майче, засичала съм те около музея - позната ми е физиономията ти.  Wink
Другия път, като те мярна ще ти се обадя да се запознаем.  Wink

# 661
Супер за помощта! Браво, момичета... но цялата тази показност, да се види, да разберат, че и ние занесохме нещо... някакси не ми допада, но вие си знаете де, щом ви харесва...
когато отидох пред Пантеона, там беше Гергана от Бряг и мъжа й, който се води кореспондент на бтв за Русе и той ме помоли дали нея вечер или друг ден да отрази това, което правим, защото от бтв искали продължение на историята и ме помоли за съдействие, не, че държа на показността, никак даже...
chibi непременно ми се обади, ти с черна коса ли си? и не се притеснявай, кой каквото имал дал, важното е, че сега бебто й няма да гладува, то не може на всички да помогнем...

# 662
  • в огледалото на живота
Не е важно колко си голям и велик,а дали имаш сърце!!!
Браво момичета,браво!
Последно ще носите ли  нещо на майката,нагласих още  2 чанти у дома,едната с дрехи,другата с пакетирани храни,мислех утре вечер да ги оставям?Информирайте ме моля?

# 663
Браво на всички нас!! Много ми се напълни душата и се радвам, че въпреки всичко продължават да се случват хубави неща. Винаги съм чувала хората да се шегуват,че БГ МАММА било голяма мафия ( в хубавия смисъл на думата). Но доказваме, че обединени от една цел можем много повече. Аз не помогнах много, но се радвам, че за жената има надежда. А бебока е просто уникален. Сладкиш Simple Smile

# 664
Здравейте!
Идвам при вас заради Снежана. Идвам да ви помоля нещо. Има една тема в клюкарника за нея/ или може да направите нова/, ако може да описвате приблизително какво е дадено и от какво има нужда. Не бива да става затрупване с нещо, а в същия момент да има нужда от друго.
И един въпрос- някой поел ли е ангажимента да се занимава с този случай?
Поздрави!

# 665
аз не видях такава тема
ми общо взето няма строга организация, събираме се по 2 по 3 и носим, мисля, че е по-добре на този етап да й се обадим и да видим от какво има нужда още, щото например каза, че бебешки дрешки има достатъчно....някой ако иска телефон давам на лични....

# 666
Да, Майче, с черна чуплива дълга коса съм.  Wink
Ще се обадя непременно. Може и в 2-ката или нещо за нашите квартали да те изненадам.
Иначе, БГ-мама наистина си е задружна  мафия, в добрия смисъл на думата.  Peace

# 667
аз не видях такава тема
ми общо взето няма строга организация, събираме се по 2 по 3 и носим, мисля, че е по-добре на този етап да й се обадим и да видим от какво има нужда още, щото например каза, че бебешки дрешки има достатъчно....някой ако иска телефон давам на лични....
Извинете , темата е в благотворителност вече.
Не става въпрос за строга организация. Просто в една тема да се следи проблема. Там да се пише приблизително какво е изпратено и какво още е нужно. Там ще могат да бъдат намерени хората, които лично контактуват с нея. Ще има мнения впечатления и всеки ще си прецени дали и с какво да помогне. Защото сега се получава една моментна сензация, пращане безразборно от много места на помощ, изразяваща се обикновено в храна, дрехи. И в един момент жената ще е претрупана с колетчета. Защото вие тук се организирате по няколко за еди курс, но има други които се обаждат в бтв или получават адреса и пращат. Надявам се да ме разберете правилно. Няма лошо да се помогне, просто некоординираната помощ в един момент може да стане вредна.
Иначе аз лично се интересувам от това момчето и братовчедчето му дали учат и т.н. За това хубаво в една тема да се коментира всичко. Аз малко минах през няколко теми, докато намеря къде пишете.

# 668
И ние вчера се чудихме дали учат момчетат и мисля утре като отида да я попитам.
Днес и звънях ,ходила в соц. за някаква еднократна помощ.

# 669
олеее тази тема в Благотворителност е ужасна, тръпки ме побиха
тук в нашата тема всеки който се е ангажирал по този въпрос, се "отчита", телефона й се раздава на всеки, който пожелае. На този етап сме я снабдили със всичко необходимо, повече сме наблегнали на бебешка храна и консумативи, както и храна за тях. Тези неща няма как да залежат в кашони.

# 670
олеее тази тема в Благотворителност е ужасна, тръпки ме побиха
тук в нашата тема всеки който се е ангажирал по този въпрос, се "отчита", телефона й се раздава на всеки, който пожелае. На този етап сме я снабдили със всичко необходимо, повече сме наблегнали на бебешка храна и консумативи, както и храна за тях. Тези неща няма как да залежат в кашони.
Съжалявам, но съм го виждала с очите си!
Може да направите нова, чиста тема. Просто тук си е вашата отчетна, няма как всички, които желаят да помогнат да четат и вашите си лични неща, за да търсят информацията.
Както прецените. Ако направите тема, моля пуснете линк в онази другата!
Успех!

# 671
Момичета, прекрасни сте!!!   bouquet Hug Хич да не ви пука от тези глупости кой се показал по телевизора и дрън-дрън прочие простотии  Naughty важното е да се покаже, че все още има хора с добри сърца, които помагат на ближните си, а не е важно кой е точно този по телевизора.... аман от тясно скроени хорица значи  ooooh!

Молбата ми е да ни държите в течение как се развиват нещата с майката и семейството й, и ако събирате отново неща, да кажете. Аз освен храна, няма с какво друго да помогна, но това ще е възможно чак по ""заплатено време", че сега и ние сме леко на мускули  Rolling Eyes

о, и да не забравя да ви поканя: http://www.megamallruse.com/articles/view/175/ и на Камилските веселби също http://www.megamallruse.com/articles/view/174/   bouquet

# 672
чак сега открих позьорките къде били, ето я темата в продавалника, и ако се изтрие обявата ето какво се пише там, а аз чета само темата в благотворителност, а и личното което получих от  _Нике_как децата все още нямали обувки, тук пишете че сте занесли 4 чифта

http://prodavalnik.com/pomognete-na-samotna-mayka-i2809855

_Нике_, собственик на продукта

помолих за помощ, тъй като в момента на пускане на обявата още никой не се беше отзовал, освен на думи. Освен това до вчера децата нямаха все още обувки, въпреки дрешките които са занесени. Не съм искала пари, не бих си го позволила и не бих поела тази отговорност, а и сама не бих дала пари на ръка на когото и да било.
Ходих, в неделя пак ще ходя. Това е.
Продължавам да търся обувки, предполагам, че вече след коментарите на Dencho edва ли ще кой да се отзове, ще Ви тежи на съвестта, да знаете (ако имате изобщо такава). Защото до колкото разбрах не сте ходила, знаете всичко от "две жени, които ..." еди какво си. Вървете и вижте за какво става въпрос, вместо да стоите да драскате безсмислено!!!
27.10.2011 14:46

И защо удобно пропуснахте да коментирате факта, че за да се покажат тезио две жени по телевизията, не дочакахте майка, коятои носеше 2 чанти пълни с храна?
Аман от позьори!!!

27.10.2011 14:47

И като говорите за БТВ и за местен вестник дали не мислите, че се досещам за кои точно две жени ми говорите, а? Жената, чийто мъж е кореспондент на БТВ за Русе, пък тя работи в местен вестник ... Тези две жени, които вчера отново замъкнаха там репортери, за да си правят шоу от нещастието на хората. Абе ни ви ли е срам малко, а?

27.10.2011 15:05

# 673
Боже, колко мъка има по този свят...
ако знаех, че така ще стане, изобщо нямаше да се захващам. Моята цел бе да създам малко организация, защото видях че има хора с отворени сърца. Затова мили ми съфорумки, простете, че се захванах и простете, че няма да отворя специална тема по въпроса. Аз бях дотук! Който иска да се занимава.  Crossing Arms

# 674
Боже, колко мъка има по този свят...
ако знаех, че така ще стане, изобщо нямаше да се захващам. Моята цел бе да създам малко организация, защото видях че има хора с отворени сърца. Затова мили ми съфорумки, простете, че се захванах и простете, че няма да отворя специална тема по въпроса. Аз бях дотук! Който иска да се занимава.  Crossing Arms
Маякуб, нали знаеш "Направи добро, изяш ....... "  Close но пак да ти кажа - хич не обръщай внимание!!! Отново поздравления за направеното   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт