РУСЕнски красоти

• 50 222
  • 742
  •   2
Отговори
# 75
isache вчера правих тези изследвания за ясла. Не се поемат от здравната каса. Моята лична ми каза, че може да ми помогне само с кръв и урина - това на добра воля. Иначе за васерман и микробиологичните дадох 25лв. Знам, че кръв и урина са около 7-8лв. Пропуснах да кажа, че говоря за лаборатория Здраве

# 76
Добро утро.  Heart Eyes
Zl-76, ramlim , браво на децата ви.  Peace Много се радвам за постиженията им.  Hug

# 77
 Детски Рожден Ден - 4г.  newsm59
 Иска ми се нещо по-различно от обичайното- детски център с батут и играчки... Например място където да се организира нещо като Диско парти - с много танци и песни  bigdance2, моята принцеска обожава да танцува!

Моля за идеи и предложения, ако знаете подходящо място в нашия красив град Русе, Благодаря Heart Eyes

# 78
Преди време бях водила моята племенница на рожден ден на съученичка в Мюзик Бокс. Незнам дали още съществува, но си имаше тогава DJ и децата се забавляваха. Беше някъде следобед към 16 - 17ч.

# 79
Да,съществува Бокса и правят рожденни дни все още Simple Smile

# 80
някой има ли информация утре д-р Галина Дюлгерова в кои часове приема пациенти?

# 81
някой има ли информация утре д-р Галина Дюлгерова в кои часове приема пациенти?

Понеделник 8.00-13.00ч
Вторник 8.00-10.30ч
               16.30-19.00ч
Сряда   8.00-10.30ч
               16.30-19.00
Четвъртък 14.00-19.00ч
Петък 8.00-13.00ч

Вчера като ходих беше сама и нещета се случваха мнооого бавно. Сестрата е отпуска.

# 82
благодаря!

# 83
Страхотна идея за Мюзик Бокс - Благодаря  bouquet Heart Eyes

# 84
Да попитам и тук, някъде в книжарниците из града ни вече има ли заредени бележници и лични карти.  Rolling Eyes

# 85
  • Русе
Еми, вчера купих от книжарница "АБВ". Дадох 0,75 лв. и представи си като се прибрах преди да го сложа в раницата на Момчил го обърнах отзад. Познай колко струва!? Бележник 0,18лв, лична карта - 0,03 лв.  Close Е, може ли такова нещо!

# 86
Еми, вчера купих от книжарница "АБВ". Дадох 0,75 лв. и представи си като се прибрах преди да го сложа в раницата на Момчил го обърнах отзад. Познай колко струва!? Бележник 0,18лв, лична карта - 0,03 лв.  Close Е, може ли такова нещо!
Може ,може -аз го взех за 0.70ст -на бел. пише 0.15 ст

# 87
Броите ли облеклата за бележника и личната карта Simple Smile? Те са по-скъпи. За протокола - в Здравец-Изток е 60 ст.

П.П. Още си издирваме кучето newsm45 ...Ей, вдън земя потъна...

# 88
Броите ли облеклата за бележника и личната карта Simple Smile? Те са по-скъпи. За протокола - в Здравец-Изток е 60 ст.

Ааааа ,това е с личната карта и облеклата

# 89
  • Русе
Да, де ама миналата година само за лична карта платих 0,10 лв. Егати скъпото облекло за бележник. То излиза приблизително 0,50лв. Толкова струваха облеклата за читанката и буквара, които са 3 пъти по-големи. Миналата година като ни дадоха учебниците и след тържеството - с тях на книжарницата. За пет облекла за учебници и 10 за тетрадки дадох 10 лв. И след два месеца се наложи да купувам нови, защото се скъсаха. Cry 

Общи условия

Активация на акаунт