РУСЕнски красоти

• 50 208
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Ако се дава 4 пъти на ден стига за около 2-3 дена ,а ако е само сутрин и вечер за малко повече

# 646
Оле ,ужасТ.

# 647
Вчера занесохме 4 чифта обувки,но незнам дали са станали.

# 648
ние снощи също ходихме към 19 ч заедно с Pile   Hug и журналисти, които искаха да направят продължение на репортажа. Занесохме 2 багажника провизии, включително и столче за хранене от Pile. Всичко, което споделихте досега е абсолютно вярно, нашите впечатления са същите. И аз купих АМ и пюрета, каша, памперси, предполагам, че ще има поне за две седмици храна за  бебто, а пък и ако скоро се преместят в Центъра на соц услуги, много по-лесно ще е да носим там нещата.
Тези, които сте приготвили неща за нея, не бързайте, в момента има достатъчно, да не й пълним и без това мъничката стая, а пък който ходи при нея нека списва по някой ред да ни държи в течение....
МОмичета, без да имам за цел да се лигавя, искам само да ви кажа, че ми върнахте вярата в доброто у хората  Hug  bouquet Heart Eyes

# 649
пчелица работлива (маякуб) какво искаш да кажеш ,да не ходим ли в събота ?

# 650
ох ми какво да ви кажа, ако искате вървете, все пак сте събрали разни неща, просто идеят ми беше, че в момента има доста неща при нея, да не я затрупваме изведнъж...ако искате звънете й в събота, тя дотогава ще е видяла и сортирала багажа и ще може да каже от какво има  и от какво на тоз етап няма нужда...

# 651
Да така е най добре ,да и звъннем.
Всичко което съм взела е пакетирано и няма опасност да се развали .
Браво на вас   bouquet

# 652
лелеее,браво.Моя позната се е свързала с майки от англия и искали да пратят много неща.Звъняли и постоянно да и дават неща и тя сега се чуди какво да прави.
Дайте да намерим някой друга майка

# 653
ами така е доброто се разпространява като вълна
ми може да се обърнем към Сдружение Настоящи и Бъдещи Майки, или нещо такова беше, те се занимават с благотворителна дейсност и доколкото знам събират такива неща за дома в Брестовица и други социални заведения, може те да насочат към някой....

# 654
ами така е доброто се разпространява като вълна
ми може да се обърнем към Сдружение Настоящи и Бъдещи Майки, или нещо такова беше, те се занимават с благотворителна дейсност и доколкото знам събират такива неща за дома в Брестовица и други социални заведения, може те да насочат към някой....
ДБМ се занимаваме с благотворителност или по-скоро занимаваХМЕ .
Нека социалните да посвършат малко работа да открият майки в риск и който може да помага.

# 655
В обедните новини по БТВ ще има репортаж с мама Снежи!!!

# 656
  • Русе
Току що Ви гледах. Браво момичета! Дано скоро време я настанят някъде.

# 657
Супер за помощта! Браво, момичета... но цялата тази показност, да се види, да разберат, че и ние занесохме нещо... някакси не ми допада, но вие си знаете де, щом ви харесва...

# 658
  • Русе
   Дами, страхотни сте! Ако някой изрови линк на репортажа ще се радвам да го видя!

# 659
  • На брега на реката
Ето го репортажа
 не съм го гледала, че нямам звук, но държа да кажа, че сте страхотни. Показно или не, няма как по друг начин да се покаже в какви условия живеят стотици семейства, деца и самотни майки! Съжалявам, че късно видях инициативата ви, съжалявам и че изхвърлих преди седмици купища дрехи на мъжа ми и детето. Все нещо щеше да влезе в употреба.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт