Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 90-та тема

• 176 038
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Страхотни сте кулинарки.
Аз не съм влизала отдавна, сега ще пусна нещата които правих.Торта Египет, не много добра на вид ,но страхотна на вкус,питка за първия учебен ден на първокласничката ни,Кифлички със сирене,боб чорба.Днес празнуваме 9 години от годежа ни.

# 571

Привет,
днес ви покзавам рецептата, която направих за списанието по повод гостуването ми.

Цикория с шунка

# 572
  • София-Младост

Привет,
днес ви покзавам рецептата, която направих за списанието по повод гостуването ми.
Браво, много хубаво представяне ... аз съм правила цикория по рецепта на nadeto, обаче доста нагарчаше.

# 573
Пак е много вкусно при всички ви! Simple Smile

Umbra, много забавно звучи.
Пеп-40, еее така ми харесва, за салатата ще се погрижа, ти само другото наготви. Wink
bliznacite2004, сладкиша изглежда много апетитно... аз много обичам смокини във всякакъв вид, а да не говорим колко приятни са сладкишите с царевично брашно.
lina_kaz, чудесно изглежда татина. Аз веднъж пробвах, но със пълно зърнено брашно и не ми се получи. Сега май ме нави с тази снимка пак да пробвам. Simple Smile
lux, мерси за рецептата.... ще се пробва, когато си ида вкъщи при месоядния баща. Simple Smile
ditsan, прекрасна торта. Ама и ти с твоето "само" много ме разсмя. То за такова нещо си трябват часове неуморен труд.
Venetta и Галина 74, с вас май сме на тестена вълна днес. Simple Smile
Зиче, заявка си правя за кьопулото ти!
desi_go, този сладък салам така ми напомня за времето когато мама ми готвеше. Много вкусно изглежда.
Лулу, примамливи са тези твои творения с артистична нотка.
Дарилка, чудесен обяд. Simple Smile

На мен днес пак ми заръчаха да правя соленки със сирене. Като си хареса нещо сестра ми и май само това си иска. Нищо лошо де... вече и насън мога да ги правя :Р.

Слънчев и приветлив ден! Simple Smile

# 574
  • забравих си мисълта...
Галина 74, честите годишнина! Пожелавам много щастие, здраве и усмивки!   bouquet

Desi_go, Гуинет, Пеп-4о,  MarieElf_s/dk, благодаря ви мили Дами, много сте любезни Simple Smile! bouquet
Desi_go, приказен сладък салам, ммм...
BiankaD, много е вкусно и при теб.
Гуинет, какви вкусотии само и да вляза в темата точно на обяд, хм, трябва да съм си загубила ума Wink.
Пеп-4о, пращам сармичките веднага по влака, няма проблем Simple Smile. А за осиновяването, разбира се!!! Веднага, като знам какво ме чака, започвам диета веднага, че после да мога да опитвам от всичко, а за магданоза ще се разберем отлично, той ще е само за мен Wink.
А ти с тези пържени филийки ако знаеш как ме върна в детските ми спомени, ммм...
MarieElf_s/dk, чудесни соленки.

От мен един омайващ кекс, но този път му прибавих и кокосови стърготини и също е с диабетична захар, че е за подарък за една Дама, която за съжаление е диабетичка.

# 575
Здравейте момичета,
От месеци не съм писала, но не ви изпускам да знаете – невероятни неща приготвяте и още по невероятни са снимките които показвате. Изключително удоволствие е човек да разглежда страниците на тази тема – радвам се че ви има  Hug Heart Eyes  bouquet
Невъзможно ми е да изброя всички ви, макар че много ми се иска  Blush
Галина 74 страхотна питка
Дарилка много вкусно изгеждат  
леле лулу прекрасни ябълки
Пеп-4о пусна едни така съблазнителни златисти филийки, че направо ми прималява, Пеп-4о и заешкото не бих отказала да знаеш, абе направо ми се ще да ме зачислиш към твоите канибали, че и аз по месцето си падам, а у вас все е едно вкусничко   bouquet Hug
Гуинет тази баничка и аз още я сънувам, благодаря за рецептата, а за другите предложения както винаги всичко при теб е уникално поднесено   chef  bouquet
Иланг-иланг ама какви апетитни тиганички, а хлебчето и крилцата от предната страничка са много съблазнителни
BiankaD какво да кажа красотааа
desi_go обичам сладък салам , а твоя изглежда чудесно
Venetta какво да кажа майсторка си ти и това е – много вкусно изглежда всичко, ето сега и този кекс наистина ме омая  Rolling Eyes  bouquet
ЗИЧЕ само кьопоолу, ама какво - направо ми се иска от монитора да си взема малко
matze много съблазнителна порция
рени55 беше ми домъчняло за теб, но гледам че вече си се завърнала с неустоими предложения  Hug
ditsan вече си специалист по тортите – уникални са
lina kaz уникално предложение – невероятно изглежда
tutulina много си е добре козуначето, открадвам си едно парченце
bliznacite2004 сладкиша със смокини е разкошен
MarieElf_s/dk незнам дали е стара, но е невероятно изкушаваща
megansg много вкусно при теб, но в тези патладжанчета ми останаха очите, как ги правиш, че съм голям почитател на патладжана
Леля Ог – Нинче какво да кажа, като пред твоите постове оставам безмълвна – стил, красота, творчество – ти се невероятна жена да знаеш  Hug
И със малко закъснение – да ти е жива и здрава принцесата   bouquet

и това само от последните две-три странички, спирам дотук че ще свърши темата, ако продължа с коментарите –
ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ ПРЕКРАСНИ   bouquet

и да не е само спам, ще пусна някои неща, които съм успяла да снимам
питка със сиренце и дежурната салатка

крилца на фурна и един шиш от патладжан с кайма и доматен сос

плодов пай със сирене

леле колко дълго стана, извинявам се, дано намирам време по-честичко да се включвам  Embarassed

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 15:17 от vesi_nn

# 576
Възхищавам се кулинарните ви изпълнения   bouquet

desi_go, апетитен сладък салам, върна ме назад в детството ми, когато доста често го хапвахме!   Peace
Гуинет, грабвам си шишче  Hug
Галина 74, честита годишнина, страхотна питка си направила!  bouquet
Venetta, омайващи кексове правиш!  Hug
vesi_nn, салатката-пеперуда е много оригинална, и останалите неща също де, ама тя ме грабна! Peace

Не съм снимала напоследък, затова показвам от миналата седмица: пица

зеленчукова салатка

изварена салатка

бърз сладкиш с конфитюр

# 577
Цитрусова торта с бял шоколад

magi71 можели да споделиш как приготвяш пицата? точно такива дебелички и сочни пици харевам, а все не ми се получават.

# 578
  • Brussels
Ала-Бала, цикорията по принцип си нагарча, на мен лично не ми харесва, но половинката ми ги обожава и му правя от време на време. За да горчи по-малко се издълбава твърдата част. Wink

От мен тарта с круши, пълнени тиквички с козе сирене и тортичка за РД на детето.

# 579
  • Австрия
desi_go чудесна торта   chef

Отново е пълно с вкусотии. За съжаление в момента нямам никакво време, дори и за готвене  Sad  Правя само хляб и другото го карам на принципа бързо и лесно.

Селски хляб, Австрия
Пълнозърнест хляб с ленено семе

# 580
  • DE
Благодаря на всички за отправените мили думи към мен Hug

У нас
Яйца с колбас и топено срене под капак

# 581
Мадла,Меганс,miriams28,леля Ог,благодаря ви за милите думи и внимание!  bouquet

Мариета,чуден ти е станал гратена от тиквички,радвам се,че и ти се възползва от рецептата на Танитаbouquet
Рени55 и stefina,много ми е драго,че сте направили по нещо от моите предложения,дано са ви харесали! Hug

Цели 11 стр. бях изостанала,ама така блажено ги разгледах Flutter.

Разбира се от всичко бих опитала,но най-много от на Вени баничката с извара и праскови Crazy-страхотна е,сладкиша със сини сливи на mama1+2 - много ми е любим Peace,езика на Гуинет вече се разчу ,че ми образува мечти  Party,галетът със сини сливи на Лабрекс бих го омотала целия  Crazy,млечната баница на desi_go е чудна,заешкото на Пепи е трепач Peace,филийка кьопоолу си взимам от Зичето веднага Heart Eyes.

Дани/Дарилка,цикорията ми изглежда страхотно вкусна! yes
Лулу!-ябълчиците са прекрасни! thumbsup

Великолепни торти видях от фондан,комплименти за майсторството ви,момичета! Hug

От мен карфиол с печена чушка и бешамел по Бениии  Peace

и питка възелчета по Стаси76  Heart Eyes  bouquet

# 582
  • Варна
Страхотни питки,хлебчета,салати,ястия,торти,сладкиши сте приготвили всички  smile3501 newsm51
Елексир,Мат,Нудел,Рени,Надето,Деси,Мариел,Маги,Бианка,Галина,Зиче,Тутулина,Гуинет,Дарилка,Лулу супер сте с идеите и разнообразието придружено с красота и вкусотия!
Вени кекса ти е трепач,вземам си сърмичка с хлебче
Деси прекрасен салам и торта
Веси страхотна красота е всичко,просто се хапва само с очи...
От Пепи задължително филийка с домашен медец
Леля Ог прекрасни калинки,отнасям ти една с халвичка и локумче
Близнаците прекрасен сладкиш/а разказа ти ме върна в детството с много настроение и честито ти първолаци/
Дитсан тортата ти е като картинен шедьовър
От мен гювеч,картофени кюфтета с дебърцини и баничка с кори на сач с кашкавалена извара

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 18:15 от megansg

# 583
  • сред люляците
Ето ме и мен с отчет от предните дни newsm78
Кюфтенца с доматен сос и едни Бързи питки за хамбургери

# 584

Общи условия

Активация на акаунт