Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви ястия и рецепти се споделят в темата?
Какви са някои от коментарите и пожеланията в темата на форума?
Кои ястия са представени във форумната тема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви ястия и рецепти се споделят в темата?
В темата се споделят различни ястия и рецепти, включително тиквеник, пържени тиквички, кексчета, торти, гофрети, мъфини, пити със сирене, печени чушки на фурна с чесън и билки , кюфтета от черен боб с доматен сос и киноа , супи като крем супа от тиква или картофена крем супа, ябълкови пайове, крем карамел, палачинки със сладко от боровинки и сирене рикота, тарталети с лимонов меренг и малиново сладко , печени чушки на фурна с чесън и билки , пилешки ястия като пилешко къри или печено пиле с розмарин, пържени дробчета със сос от червено вино, яйчено суфле, запеканки като лазаня или гювеч със зеленчуци и сирене фета, омлети с шунка и сирене , медник с орехи и канела, крем пайове с ванилов крем или шоколадов ганаш, палачинки със сладко от боровинки и сирене рикота, печени чушки на фурна с чесън и билки , мързелив пандишпан с кашкавал, леща медник, павлова с маскарпоне или пресни плодове и тирамису.
-
Какви са някои от коментарите и пожеланията в темата на форума?
В темата се изразяват поздравления и пожелания за рожден ден, здраве и щастие. Участниците споделят впечатления от представените ястия, изразяват благодарност за рецептите и обсъждат вкусовете на приготвените ястия. Освен това се споделят впечатления от различни кулинарни преживявания и се изразява вълнение за предстоящи събития, като кръщене.
-
Кои ястия са представени във форумната тема?
Сред представените ястия са тиквеник, пържени тиквички, кексчета, торти, гофрети, мъфини, пити, печени чушки на фурна, кюфтета от месо и зеленчуци , супи като крем супа от карфиол и пилешка супа с фиде. Освен това има ябълкови пайове с канела, крем карамел, палачинки със сладко от ягоди, тарталети с лимонов меренг и шоколадов мус. Други вкусни изкушения включват печени пилета на грил, пържени дробчета на тиган, яйчено суфле с гъби и сирене чедър, запеканки със спанак и сирене фета, омлети с шунка и сирене чедър. Освен това има медникс от овесени ядки с боровинки, крем пайове с ванилов сладолед, кисело мляко палачинки и печени чушки на фурна. И накрая, има мързелив пан в тиган със сирене чедър и леща медникс.
-
Можете ли да ми дадете рецептата за този прекрасен сладкиш?
-
Може ли да получите рецептата за патладжан пармиджано?
дочаках. Че скоро няма да се отчитам, мисля и при мама да ида тия дни на гости. 

пържени тиквички
пиле на скара, зеленчуци и картофено пюре
пържен кейк, поради невъзможността да намеря формичката за кекс
и да ви почерпя за рожденния ден
, който беше на 31
.

...
! Всичко при теб е прекрасно, но този сладкиш с две лица няма да ми даде скоро да заспя
...

Поздравления!
! Благодаря за хубавата тема
!
!

, кога ли ще ме изгонят от нас, вече сама от себе си крия, шкафовете ще се пръснат по шевовете от натурии. Затова се чудих, какво да правя, бях пържила сутринта филийки и да използвам мазнината
офф, кво беше това, царевични кучета, така го имам записано
една бърза питка
люти чушлета за бърза консумация
а и пиленцето ме зове
,а и патладжанените пици ...