Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 90-та тема

• 176 027
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Ухаааа лигите ми потекоха . Благодаря на всички за страхотните отзиви за тортичките.
Аз се мяркам да покажа отново една торта за домашна употреба.
Торта със смокини , пандишпанови блатове и много ванилов  баварски крем.

блата                                                      и                                       крема

Стана уникално вкусна !!!

# 586
  • Варна
Отново пълно с вкусотии и красота за очите. Особено тортите и тартите, ммм. Гледам и се облизвам. И от мен фалшива дробсърма, сладкиша със смокини на Близнаци, вдъхновена от Елексир, паниран карфиол и същия в компанията на пиле фрикасе.

# 587

рени55, ко сега не и харесваш на галетката, и захарна коричка си има, и добре си изглежда Heart Eyes.......друг път по-навреме ще поглеждам и ще пиша адрес! Grinning  bouquet
Venetta, омайваш с тези питчици, хлебчета и този кекс  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesbouquet
Галина 74, питката е прекрасна, за тортата не се съмнявам, че е вкусотия! Heart Eyes  bouquet
nadeto_sp, да ти е живо и здраво детенцето, тортата е чудесна, но как залепнах за тарта, фантастично изглежда! Crazy  bouquet
еликсир, разкошна пита, много красиво стоят възелчетата!  bouquet  chefА карфиолът на Бениии ми е много любим, скоро пак ще го спретна! Heart Eyes Peace
megansg, вкусно, вкусно, вкусно! Heart Eyes  bouquet  chef
kukita83 , съблазнителна тортичка! Heart Eyes  bouquet
antonia и тя съблазнява с карфиол и смокини! Heart Eyes  bouquet

Вкъщи панирана тилапия и вариация на Ледената кралица на Пепика и пина  bouquet, няма да си я познаят, направих я на плодова кралица. Embarassed

# 588
labrex,каква е тази ледената кралица?Дай линкче,моля,ако не те затруднява!  Hug
Много  апетитно си я представила!  Heart Eyes

Снощи направих изварената салатка на magi71 и останахме във въсторг!Много вкусна!Маги ,благодаря за рецептата!   bouquet Видях и много други интересни рецепти и имровизации в блога ти!Впечатлена съм!  Hug

Аз отдавна не съм пускала снимки.Та се чудя сега коя по-напред да пусна....
   Хайде почвам от Сладкиш "Циганско лято"

# 589
  • София
Здравейте,
Гуинет , страхотни предложения - браво!
MarieElf_s/dk, взимам си от локумките
Дарилка , разкошна торта си направила
Umbra , много симпатични бисквитки
 Аелис , обожавам такива тортички
maqaami , доста разнообразно меню
tutulina , чуден кекс
megansg , както обикновено всичко ми хареса
Леля Ог, леле, нямам думи - страхотия, особено тези калинки са невероятни
  bliznacite2004, страхотен сладкиш
ditsan , невероятна торта - как ги првите тези торти, момичета, възхищавам ви се
Venetta, благодаря за хубавите думи. Чудесни питки си направила
desi_go , взимам си парченце от салама
Гуинет , много апетитни шишчета
Галина 74, питката ти е разкошна
 vesi_nn, каква красота
magi71 , много вкусно и красиво поднесено
еликсир , питката е великолепна, а от карфиола бих хапнала с удоволствие
ilrai78, разпечатвам си рецептата за питките - изглеждат чудесно
labrex, супер тортичка
от мене една супа от масловки

миш-маш

сладкото ми от смокини

# 590
# 591
Момичета,може ли един съвет.Трябва да направя пилешко роле за 4-ма човека.Искам да сложа плънка от моцарела и мариновани сушени чери доматки.Обаче тук намирам само нарязани пилешки пържоли ,та как да сглобя пържолите да се получи едно голямо роле ,защото от 1 пържола няма как да стане.Оххх, не знам дали го обясних правилно,дано да ме разбрал някой  и да помогне  Praynig

# 592
Момичета,може ли един съвет.Трябва да направя пилешко роле за 4-ма човека.Искам да сложа плънка от моцарела и мариновани сушени чери доматки.Обаче тук намирам само нарязани пилешки пържоли ,та как да сглобя пържолите да се получи едно голямо роле ,защото от 1 пържола няма как да стане.Оххх, не знам дали го обясних правилно,дано да ме разбрал някой  и да помогне  Praynig

Използвай домакинско фолио. Нареди пържолите плътно една до друга-даже е добре и да се застъпват. Напълни ги с каквото си решила и след това внимателно завие на руло. С клечки за зъби можеш да боднеш тук там (за да се задържи, да не се разпадне). Аз така бих процедирала

# 593
desi_go ,благодаря ти.Аз мислех да ги стегна с конец ,но за фолиото не се бях сетила благодаря ти  bouquet

# 594
labrex,каква е тази ледената кралица?Дай линкче,моля,ако не те затруднява!  Hug

Селма, ето тук, в поста на Пепика  снимки, и пак в  пост на Пепика малко по-долу, линкове и обяснение. Малко по-сладк ми дойде блатът, но то си е въпрос на вкус. Peace
"Циганското лято" добре звучи и изглежда! Heart Eyes
Madla, тичам да си отворя бурканче със сладко от смокини! Heart Eyes  bouquet

# 595
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет девойки  wavey wavey wavey

Галина 74 Честита годишнина, живи и здрави, а ти много добре си се представила
Дарилка - чудесно предложение, желая успех
Marie Elf s*dk соленките ти са супер
Вени пак омайваш .ли омайваш, питки, банички, кексове и аз все омаяна ходя.....
vesi nn пеперудка и един шиш от патладжан си вземам от теб
kukita83 пухкава тортичка
antonia много си се постарала
Лабрекс пак разбуни духовете Ледена или Плодова кралица все е  впечатляваща
Селма голяма си майсторка на сладкишите, сега пък циганско лято предлагаш
Madla улучила си ми вкуса, обичам такава супичка, миш-маш, а за сладкото от смокини....просто ще замълча....
magi71 не мога да се въздържа и присягам за салатка, пица и накрая от сладкиша
desi go тортичката ти е трепач, шоколадовия  мус също
nadeto sp Четит рожден ден на детето, здраве и много късмет! Няма да пропусна тартата с круши
matze благодаря за идеята за днешния обед
елексирче и Меги напълнихте ми очите, вземам си 1 възелче и го топвам в гювеча на Меги и кюфтенцата с сос на Илианка, завършвам с парче баница, след обед - хамбургер

пиле с кисело зеле  / Пеп-40 и у нас има кисело зеленце все още /

парче от сладкиш с плодове

шоколадови бонбони с ядки

желая ви хубав ден  yes

# 596
Отново и отново тук е невероятно вкусно.......

Аз...с малко закъснение.....да си пусна нещата, които бях приготвила за рожденния си ден и годишнината от сватбата ни - в един ден са и двете събития, и за двете по 19г.(особено първото Wink).....

Лабрексчето Heart Eyes да вади банковата сметка, да и приведа комисионната за ползвания труд.....

По нейн линк - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/CopyofDSC05187.jpg

Нейните сервизчета - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/CopyofDSC05163.jpg

Чийзкейк с круши - рагуто от круши по  идея на Стоева Hug - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/DSC05182.jpg

Гараш - по Иринка Hug - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/CopyofDSC05084.jpg

Бонбони, по идея на Наталина Hug - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/CopyofDSC05125.jpg

Имаше и кюфтета, и печено ярешко месо - но без снимка......

Простете,че линковете са в този вид......

Не знам дали съм пускала - киселото мляко от машинката ми - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/DSC04898.jpg

и едно старо руло - пица - http://i120.photobucket.com/albums/o195/rdjvl/DSC04887.jpg

Благодаря ви, извинете,че така без коментар.......Нямам време постоянно и се чувствам неудобно и неловко,че не съм казала поне по 1 мила дума на всеки, който е постнал в темата......Извинете ме! Липсва ми времето в тази тема....... Hug Hug Hug Hug Hug

# 597
Като тръгне Сами на градина, ще те държим вече отговорна  Laughing

Момичета,може ли един съвет.Трябва да направя пилешко роле за 4-ма човека.Искам да сложа плънка от моцарела и мариновани сушени чери доматки.Обаче тук намирам само нарязани пилешки пържоли ,та как да сглобя пържолите да се получи едно голямо роле ,защото от 1 пържола няма как да стане.Оххх, не знам дали го обясних правилно,дано да ме разбрал някой  и да помогне  Praynig

Използвай домакинско фолио. Нареди пържолите плътно една до друга-даже е добре и да се застъпват. Напълни ги с каквото си решила и след това внимателно завие на руло. С клечки за зъби можеш да боднеш тук там (за да се задържи, да не се разпадне). Аз така бих процедирала

към това ще добавя само да го изпечеш с фолиото, както си го завила на стегнато руло  Peace така не се налага шиене, връзване и тн. Овкуси пържолите предварително.

Тутулинка, ти пък да не видиш нещо  Crossing Arms сега ще си взема заради идеяята бонбонче  Hug

ето го моето зеле с пиле от снощи

Маги, прияде ми се миш-маш  Blush как ме изкушаваш с него и ще направя довечера, тъкмо се чудех едни чушки какво да правя.  и на Меганс картофените кюфтенца много ми харесаха   bouquet
Селма, Лабрекс, Деси, kukita83, антония, много е сладко у вас   bouquet

# 598
Момичета имам около килограм филе от костут обаче никога не съм приготвяла нито пък опитвала. Дайте идеи  baby_neutral

# 599

Общи условия

Активация на акаунт