Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 90-та тема

• 176 004
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Балчик
Гуинет, чудесни глезотийки, много харесвам плодове със синьо сирене.
megansg, отлично изглежда този солен кекс.
лулу!, прекрасна торта. Да ти е живо и здраво детето.  bouquet
Venetta, достойна заместничка имаш, хлябът изглежда супер.
miriams28, апетитна пържолка, окапах се. baby_neutral
*MILADY*, и сандвичите ти, и динения сладолед са просто върха!
magi71, метни един буркан туршия насам. Heart Eyes
keisi-f, кремът е супер апетитен, нещо съм пропуснала рецептата, може ли линк?
Леля Ог, невероятни риби, точно такива обичам- без кости. И тортите както винаги са супер. Hug
Роца, твоят рататуй предизвиква обилно слюноотделяне.

Закуско-обяда ни- банички:

# 61
Лулу, да ти е жива и здрава принцесата Simple Smile) Тортата е много сладурска!
На леля Ог красотите ги оставям без коментар!
Маги, много апетитни изглеждат тези трушии.  Heart Eyes Като станат готови, ти идвам на гости!

Ето няколко нещата от изминалата седмица

Сандвичи с яйце и сирене Чушчици с копър и чесън

Свежа салата

# 62
BiankaD, благодаря ти! Simple Smile)) bouquet
рени55, не се кани, захващай се! Тортата е разкошна! Simple Smile))
delicate, много ме вдъхновиха чушките ти с магданоз. Тази година не съм правила такива, а лятото си отива! Срам!  Embarassed
Qn-Bibiqn, и с желе подобна глазура бих ги хапнала тези меденки! Страшно вкусни!
kukita83, тортата е адски апетитна, а кученцата бих ги погушкала. Много са сладки! Simple Smile)
labrex, благодаря за комплимента! От майстор като тебе е голямо удоволствие да чуе човек похвала!   bouquet
desi_go, апетитно меню!
Леля Ог, пак радваш с вълшебства! Simple Smile)
Пепика, както винаги не вероятни погачи! Simple Smile))
Роце, винаги има първи път. И аз не съм  особен фен на целувките, ама Павловата е изключение! Wink И какви са тези апетитни говежди шницели. Тука с мъжа сме на припадък вече!
magi71, страшни неща си приготвила! Simple Smile

*MILADY* невероятни снимки! Евала! Simple Smile))

лулу! ЧРД на детенце! да ти е живо и здраво! Тортата е разкошна, както и новата визия на блога!
megansg, благодаря! И при теб страхотни неща! Simple Smile)
Гуинет, супер идеи. Наистина глезотийки! Simple Smile

# 63

Момичета, с невероятни неща сте изпълнили страниците.Кое от коое по-хубави!
Пепика-Майсторка си ти на тия пити!   chefГоляма Майсторка! bowuu  chef
Джемма-вкусни банички
Роца-вкусни снимки!Невероятни!
Леля Ог-кога ти остава време освен зашеметяващи торти да готвиш и толкова вкусни неща Rolling Eyes smile3501 smile3501
Маги 71-честно не познавам друга жена,приготвила толкова много зимнина  newsm78
Милейди-само два сандвича ли има?-за мен са!!! Sick И сладолед искам Embarassed
Венетта-хлябът на дъщеря ти се е получил страхотен newsm10 newsm10
Лулу, да ти е здрава и весела дъщеричката,пожелавам и безоблачно детство и много обич! newsm59Чудесна торта-много нежна  bouquet
С Гуинет явно сме на една вълна.
Предлагам ви вариант на позната салата,малко по-различно поднесена
Зелена салата четири сирена

# 64
Много,  много вкусно е тук!
BiankaD, страхотна салата, ще се изпробва веднага Simple Smile .

От мен днес:

Бързи кашкавалени кюфтенца

И се пече един галет с рикота и домати (вдъхновен от labrex  Heart Eyes, ама в солен вариант), но ще почака фотографът да си дойде от работа и да го снима хубаво  Laughing .

# 65
Umbra - страхотни са тези кашкавалени кюфтенца  Hug
Дай рецептата , моля ти се  Praynig

# 66
Irai78 или Венета,моля да пуснете линк към рецептата за сладкиша с две лица.ДОста порових и в блога и в темата не го намирам Embarassed

P.s.намерих си го:)

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 18:16 от Дес

# 67
Нел, давам веднага - много са бързи и лесни  Simple Smile .

150 г настърган кашкавал
150 г. настъргано сирене
2 яйца L размер
2 с.л. брашно
черен пипер, настъргано индийско орехче, чубрица

Всичко се смесва и обърква на гъста каша. Тефлонов тиган се загрява и се капват няколко капки олио - идеята е кюфтенцата да се пекат, а не да се пържат. С ръка се взема от кашата количество колкото голям орех, оформя се топка (сместа е рядка и лепкава, та не е съвършено кръгло), сплесква се леко и се слага в тигана. Като се запече от едната страна се обръща и от другата. И така с цялата смес, докато свърши Simple Smile .

# 68
Средно статистически се разписвам веднъж във всяка тема  Laughing ooooh!
Пепика честито помъдряване   bouquet Много ми харесаха и питките които правиш!
Esy честита радост. Видях снимки на малката кукла. Да ти е жива и здрава!
Лулу да ти е жива и здрава щерката!
Venetta късметлийка си Simple Smile има кой да меси у вас:)  Laughing Лятото не ми се мисли за месене хич!  Laughing
yagodka и аз съм на тема круши вече Simple Smile
ditsan много красиви торти!
ahasver малиновият пай изглежда  Crazy
kukita83 изглежда доста апетитна   bouquet
Леля Ог тортата балеринка е много оригинална с прикачената "пола", и био тортата  Heart Eyes  Hug
*MILADY* и сандвича и сладоледа са неустоими !

mari_eta, рени55, тайна, пеп-4о, bliznacite2004, miriams28, мм, nas,Qn-Bibiqn, verabel, meri1966, yagodka, Radost Nezemna, rosirai, Anuck, BiankaD, Джемма, ИрПуц, delicate, asyalein, labrex, desi_go, Леля Ог,
antonia, Роца, keisi-f, magi71, megansg,НЕл, Гуинет, purple tulips
поздравления на всички, готвите и не спирате да вписвате творенията в темата. Чета ви, но ме е срам да си поствам нещата тук, а и месец август постих та, не съм готвила изобщо:)

От мен салата капрезе, ролца от тиквички със сирене (явно е, че обичам босилек много  Mr. Green ) и много вкусен сладкиш с круши и орехово-карамелена заливка  Crazy

caprese salad by Dry Thyme, on Flickr

Zucchini Rolls by Dry Thyme, on Flickr

Pear cake with caramel sauce by Dry Thyme, on Flickr

# 69
  • ВАРНА
Фаршировани гъби със сирена

Пилешко с билков сос

и чийзкейк

# 70
При всички е много вкусно.. а като гледам баничките на Джемма лигите ми протичат (а баница много не обичам) !!
Ето една картофена крем-супа от мен с малко шварцвалдската шунка от мен за обяд Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 71
Редовно ви наглеждам темата, страхотни кулинарки сте, големи помощнички за идеи в кухнята Simple Smile
Моля ви, дайте ми рецептата на Патладжан пармиджано, че у дома сме фенове на патладжана.

# 72
Редовно ви наглеждам темата, страхотни кулинарки сте, големи помощнички за идеи в кухнята Simple Smile
Моля ви, дайте ми рецептата на Патладжан пармиджано, че у дома сме фенове на патладжана.
Аз ползвах превода на Ljoli  от тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417259.msg12049713#sg12049713

Момичета,благодаря ви за милите думи  Hug
Лебрексче,много слънчево, ароматно и цветно! Crazy
Вени,царица си на хляба,но и дъщеря ти не ти отстъпва  Hug
Роце,уникално изглежда рататуя  Heart Eyes
Меганс,при теб отново изобилие от вкусотийки. Hug
Гуинет,изискано и вкусно както винаги. Heart Eyes
Суха Мащерка,какво завръщане само... Crazy 

# 73
Леля Ог, невероятна си!  bouquet  chef
Роца, приискаха ми се бисквитки, но ще впрегна целия си инат и.....никакви такива глезотии..... Confused  bouquet
keisi-f, тоя пай и на мен ми е на дневен ред, нали е с тиквички, как да го пропусна!? Grinning  bouquet
magi71 добре прави заготовки за зимата, а аз нещо още се моткам! Embarassed  bouquet
Venetta, усещаш ли как ти завиждам?  Wink Хляб, Heart Eyes кекс...все наготово! А пък на тия с подаръците, ама те край нямат! Ама как ще имат, като гледам какви са подаръците!  bouquet  chef
лулу, да ти е жива и здрава слънчевата принцеса, тортата е страхотна!  bouquet
megansg, при тебе пак всичко от вкусно по-вкусно! Heart Eyes  bouquet
Гуинет, защо само две смокинки, свила съм ги, да знаеш и, добре, че не си сложила всичките, нямаше една да остане! Embarassed Crazy  bouquet
Джемма със банички "ела ме изяж" Heart Eyes  bouquetpurple tulips с чудна салатка Heart Eyes  bouquet, BiankaD и тя със смокини (а у нас ни една няма) Heart Eyes до оригинално оформената салата. Heart Eyes  bouquet
А чийзкекът на иланг-иланг   Crazy Heart Eyes  bouquet
delicate , записвам си и аз рецептата, благодаря!  bouquet
Anuck, благодаря ти, много си мила, но като гледах хубавата ти торта, хич не се чувствах майсторка! Grinning  bouquet

Днес пробвах едни бутербродики от руски сайт, стана ми интересно, като четох рецептата. Малко тесто върху тесто, ама хич не са лоши. Залива се грис с вряла вода, слагат се подправки, лук, яйце, разбърква се хубаво и със сместа се мажат филии, пържат се откъм намазаната страна и са готови. Но не са за диетуващи! Grinning И печени пиперки с яйца и сирене.

# 74
Момичета, благодаря много на всички за поздравите! Много сте мили  Hug

Роца, за тортата, да, срещу светлината е, но не съм слагала отражател, масата от ляво е до бяла стена и вероятно е отразила светлината Simple Smile Отражател слагам само когато светлината идва странично на обекта Simple Smile))
Благодаря и на теб за пожеланията!

Общи условия

Активация на акаунт