Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 90-та тема

• 176 046
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Страхотни кулинарки сте, изпълнихте ми очите с красоти!   bouquet  bouquet  bouquet

Благодарности на Venetta, megansg, Гуинет, Джемма, purple tulips, Anuck, Суха Мащерка newsm51

Venetta, поздравления за приготовленията на дъщеря ти, определено ще е отмяната на мама!  Hug
лулу, честит празник на детенцето ти, да е живо и здраво, тортата е вълшебна!  Heart Eyes
megansg, мъфините ти са сладурски, оригинални са!
Гуинет, стилно меню!  Peace
Джемма, мятам ти веднага един буркан, баничките ти са супер, с какви кори ги прави?
purple tulips, заповядай, супер ти е салатка!   bouquet
BiankaD, така е защото приготвям и за татко - две къщи двойна работа  Peace
Суха Мащерка, дай рецептата за сладкиша със заливката!
иланг-иланг, мммм...изкушаващ чийзкейк! Peace
labrex, като гледам тези вкусни филийки не са за мене  Thinking но на чушчиците не отказвам  Peace

# 76
Сега ви открих и се записвам да ви следя
Салата с риба тон и сос Хиляда острова

# 77
На патерици - Честит рожден ден на детенцето на ЛУЛУ! ПРЕКРАСНА ТОРТА, КАКТО ОБИКНОВЕНО  bouquet
От чийзкейка на иланг-иланг и от сладкиша с круши и орехово-карамелена заливка  на Суха мащерка не се отказвам smile3508
Салата със сиренцата на  BiankaD ще я сънувам newsm68
От мен пълнени камби с ориз

Картофи соте -на фурна обаче, избягвам да пържа.

# 78
  • Варна
Неуморни кулинарки със сръчни ръце, при вас виждам невероятни ястия! newsm20 За мен повечето представени неща висш пилотаж, но много идеи крада от вас. И от това всички у дома са много доволни.   bouquet
Леля Ог, добрата оценка от теб, си е супер комплимент.  bouquet
От мен едно скромно руло Стефани, което заприлича на ладийка  Embarassed Grinning
и невероятния сливов сладкиш на Лабрекс

# 79
  • Балчик
Джемма, мятам ти веднага един буркан, баничките ти са супер, с какви кори ги прави?

С Фамилия, отгоре ги намазах с олио и смес от яйце и кисело мляко.

П.П Цифричките в ника ти годината на раждане ли означават? Ако е така сме наборки.  bouquet

# 80
Oт мен днес:
Руска салата по желание на детето,че видя в един магазин и аз отказах да купя с уговорка да си направим в къщи:

Hот дог пица пай по ilrai78,много се хареса:
преди:

и след печене:

Eдна пица спретнах от останалото тесто от пая(че омесих повече).Плънката е като на пая но без сметаната:

И една пита,която на вид стана но нещо сбърках някъде:

# 81
   Ръчно хлебче.

И гевреци с мак от част от тестото.

Лулу,честито ти пораснало чавенце! Да е живо и здраво!   bouquet

# 82
  • на втория етаж
Лулу,честита ти рожденничка!  bouquet
Еси,честита радост!  bouquet

У нас има баница,пица и още една пица,всекиму според желанията  Hug Grinning

# 83
Ужас  smile3544 като вляза тук, всичко ми се прияжда, сладко, солено не подбирам, а пък и едни апетитни снимки сте направили  ooooh! Слагам си снимките и ставам, защото няма никакъв ефект от това, че съм вечеряла, да не стана после широко скроена.

Тези питки ги правих за 15 август - Света Богородица, за мен този празник е малко по-емоционално-духовно-специален. Поръчаха ми ги и нямах никаква идея за оформяне, ама никаква. Вече започнах да съжалявам защо съм приела поръчките и усещах как ме обливаше студена пот от притеснение. Времето чаткаше  ku-ku, а аз съвсем изкуквах. И изведнъж някак си от нищото, се случи - почуствах го и пръстите ми започнаха да въртят някакви фигурки. Направих първата,  Thinking, после втората и реших, че това което правя, трябва да има някакъв символ, проверих в нета /може да ме вземете за луда, но не лъжа/оказа се, че това са стари български символи - Божествената любов и Любовта. Това са първите питки, които правих, с тези символи......нищо "случайно" няма.Тази дума сме я измислили ние...хората, за собствено оправдание.
ЛЮБОВ

Божията любов

Божията любов

# 84
Пепика, магнетични са ми питките, сега, като прочетох и как си ги правила........май наистина няма нищо случайно! Чудни са!  bouquet  chef

Селма, разкошна питка и гевречета!  bouquet  chef
И Дес, и lina kaz с тия тестени вкусотии Crazy, никакво значение няма, че съм вечеряла! Много апетитно изглежда всичко!  bouquet  chef

# 85
Момичета,уникални неща представяте,аз само мога да цъкам с език.Браво,браво браво
Ето някои мой старания:
Моето бебче утре става на 6месеца
Питка слънце за Коледа

Любимата ми паста и сладък салам
И мусака печена 10часа  hahaha

# 86
  • Балчик
Аууу, Селма, къде сега по нощите ти видях гевреците, ще ги сънувам,м-м-м.

marinels, какво и се е случило на мусаката ти- забрави ли я?

# 87
  • София
   Аз така скоро забравих едни бутчета в тенджерата, та вместо варени, станаха печени, добре,че тенджерата е незалепваща!

Момичета, иска ми се да ви похваля всички, но компютъра ми е толкова бавен, че ще ви хваля до утре, ако тръгна да пиша, за  всяка една от вас поотделно! Затова искам да кажа ,че от всяка съм си харесала по нещо, и ако можех от всичко да опитам...ммм ...сигурно щях да съм в рая!  newsm10 smile3501

От мен една "фокача" с кашкавал и чесново масло! Другото беше наденица и диня, но тях не ги снимах!

# 88
  • DE
Джемма , беше питала за пушенето на риба.
Рибата престоява 12 часа в марината от сол, дафинов лист и разни зърна.
Подсушава се е се провисва(нарежда) в пушилнята която прилича на метален шкаф.
Отдолу се пали огън с дърва за около 1/2 час. След това се опушва с едни специални ароматни дървени стърготини.
Но това го прави мъжът ми. Той лови риба, приготвя, аз само ям Mr. Green
Бях чела че правели пушена риба на котлон. В тенджера с поставена решетка вътре.

Една цяла страница сте напълнили с шарени питки, пици т.н.
Аз Ще разваля фасона на страницата сега... Blush
У нас късна вечеря днес, на свеЩи Mr. Green
Омлет с пилешко и гъби;

# 89
Umbra—много ми допаднаха кашкавалените кюфтенца,защото не обичам никак пържено и с подобна смес си правя сандвичи,непременно ще ги опитам  newsm10
Мащерка-много красиво изглеждат твоите предложения smile3501
Фани-чийзкейкчето много ми хареса,макар,че хапнах десерт, няма да откажа това парченце
Лабрекс-обожавам тази манджичка-печени пиперки с яйца и сирене
Маги, възхищавам ти се-аз нямам такова търпение  bouquet
Луча-на нашия пазар още няма камби, а пълнени,стават по-вкусни от пълнен пипер.Снимките ти са много примамливи smile3501
Селма-тия гевреци, ше ги сънувам Shocked
Лина Кац—абе какво правите, бре хора пак огладнях. Кога да ви гледам не знам-преди или веднага след вечеря.
Пепика-не само си майсторка Тези питки са в душата ти!Невероятни са!  bouquet

Маринелс!-Много ми допадна публикацията ти!Малко са хората дето ше публикуват тази мусака.Развесели ме! Hug
Тайна-сериозно се замислям дали да не си забъркам нещо от тесто-например тази фокача newsm78
Джема,да допълня мацето-стърготините са от бял дъб,има в Бриколаж

Тия дни у дома бяха едни преинсталации на PC и сега ги няма драйверите,но вече е много късно ни можах да сваля вечерята, но пък имам десерта.

Бял шоколадов мус с мариновани горски плодове

Общи условия

Активация на акаунт