САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 57 710
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Момичета да попитам има ли артикул които да дава сега БД?????

С код -10е - няма!

bouquet

# 526
JHRXY,HJRYX,SL44Y,SLY44-30E БД set GRIS
4S4YL,44SYL,RHXJY,RYXJH-20E БД set GRIS
S4Y4L,JXRHY,SLF4M-20E БД BLUE TS3
От вчера са кодчетата ,може и да има използвани вече Peace

# 527
 Може ли кодче 20/33 Е
 Благодаря предварително

# 528
tonita_2 погледни поста преди твоя  ooooh!
Боже съвсем наготово се научиха всички...Щадете труда на Евка,която поддържа темата и не я пълнете с глупави постове.Все си мълчах досега,ама ми писна през два поста едно и също.... Whistling

# 529
Може ли кодче 20/33 Е
 Благодаря предварително

Пробва ли вече дадените преди твоя пост кодове?

Боже съвсем наготово се научиха всички...Щадете труда на Евка,която поддържа темата и не я пълнете с глупави постове.Все си мълчах досега,ама ми писна през два поста едно и също.... Whistling

Peace

# 530
  • София

В един момент се започва избирателно четене,поне аз практикувам такова.

# 531
 Пробвах ги, използвани са вече. Все пак са от вчера. Не виждам защо трябва да се заяждаме. Като не можете да помогнете подминете и готово....

# 532
  • София
Не се заяждам.Но през 2 поста има,дайте код.Много често не се прави труда да се смени акаунта,а  от него вече е ползван въпросният код и после се твърди,че не действа.

И сега вече ще се заям- код JXRHY действа,няма да си правя труда да проверявам другите.

# 533
Пробвах ги, използвани са вече. Все пак са от вчера. Не виждам защо трябва да се заяждаме. Като не можете да помогнете подминете и готово....

Грешиш...... Помогнах и в другата тема, и на ЛС......Дори и да са използвани - вземи кодовете за основа.....

JHRXY,HJRYX,SL44Y,SLY44-30E БД set GRIS
4S4YL,44SYL,RHXJY,RYXJH-20E БД set GRIS
S4Y4L,JXRHY,SLF4M-20E БД BLUE TS3
От вчера са кодчетата ,може и да има използвани вече Peace

http://prikachi.com/images.php?images/652/3840652c.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/666/3840666N.jpg

# 534
  • София

Това не е вярно. Naughty

Код JXRHY работи.

Има размери от момичешкият Адидас. Peace

# 535
Момичета, днес на обяд успях да намаля момчешкия анцуг Адидас с код за пазарските чанти /понеже такъв имах/, но докато вкарам пари в картата и сега хоп не се получава намаляването.Пробвам вече да намеря друг код с който да успея но не се получава.Или попадам на часовника или само на БД, кажете моля ви, дали още се намаляват анцузите или вече не става.Аз ще продължа да търся кодче със синия или розовия сак /четох че само с тях се намалява от снимания каталог/.

# 536
RRTT2, RTR2T, 9TRTR, KFF08, KFF17 - 20 E/33(20%)+ BD, ROSE FEE CLO sac
5BNBN, KFF35, KFF71                       - 20 E/33(20%)+ BD, BLEU TS3 sac

# 537
  • София
Момичета, днес на обяд успях да намаля момчешкия анцуг Адидас с код за пазарските чанти /понеже такъв имах/, но докато вкарам пари в картата и сега хоп не се получава намаляването.Пробвам вече да намеря друг код с който да успея но не се получава.Или попадам на часовника или само на БД, кажете моля ви, дали още се намаляват анцузите или вече не става.Аз ще продължа да търся кодче със синия или розовия сак /четох че само с тях се намалява от снимания каталог/.

Става,но не с код за пазарските чанти,а с код 20/33 с детските сакчета.Мисля,че си се объркала ,че пазарските чанти намаляват Адидаса. Peace

# 538
А аз попаднах на код , който ми намалява 20 Е от сайта, БД и Той Стори  Crazy, а не действа на скан. каталог.

# 539
  • София
А аз попаднах на код , който ми намалява 20 Е от сайта, БД и Той Стори  Crazy, а не действа на скан. каталог.
Да, има и такива.  Wink

Снощи активираха нови кодове с подарък - COUTEAU BOIS -30 от 45 евро са...

Общи условия

Активация на акаунт