Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 62 848
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • В светлината на слънцето
Моля за препоръка,ако скоро сте гледали нещо ново Детско с БГ аудио Grinning Вече 4-та вечер подред гледаме Алвин и Катеричоците Crazy Та...

"Котаракът в чизми". Peace Ако харесвате Шрек-поредицата разбира се. Grinning

# 631
  • в морето до колене
Гледах Drive  и  The Ides of March.
Като добавя към тях Crazy, Stupid, Love. и Blue Valentine се получава доста добър портрет на Р. Гослинг... но все пак недостатъчно пълен. Така че си подготвям Гослинг-уикенд  Simple Smile

Що се отнася до двата нови филма:

- попаднах на едно-две мнения във форума за Drive, които не са особено възторжени. Не съм много съгласна с тях. На мен филмът ми хареса. Май само аз и Vanya_I засега сме обявили публично, че го харесваме.  Simple Smile
Но трябва да сте готови НЕ за екшън, а за трилър. Ако трябва да го определя с една фраза - "трилър на забавен каданс". Във филма има няколко кадъра/сцени на забавен каданс ... и те ми дадоха идеята за такова обобщение.

- не се сещам да съм виждала някой да е казал нещо за The Ides of March... Предварителните ми очаквания се оправдаха. Клуни е направил добър политически трилър. Гослинг (и целият каст) успява да покаже/докаже за пореден път общоизвестната максима, че "политиката е мръсна работа". И да разкаже, как един млад човек от идеалист става циник.

Два много солидни филма, които според мен си струва да се видят.

# 632
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз се прехласнах по Drive Wink

# 633
  • в морето до колене
Извинявай, Джой  Peace пропуснала съм те  Grinning

# 634
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нищо, тези дни ще се прехласна и по другия филм, отдавна го чакам Wink

# 635
  • в морето до колене
Един страничен въпрос   Peace

Някой от вас регистиран ли е в IMDb и получавали ли "препоръки" от тях?

Аз отскоро започнах да давам оценки на филмите и получавам понякога препоръки, които ми изглеждат меко казано странни.
Пресен пример - след като дадох оценка за The Ides of March ... те ми препоръчват
An Education - ок, това да речем го разбирам; вероятно е заради Кари Мълиган...
Gran Torino - ... Shocked при това с пояснение И заради това, че съм харесала сериала Suits
Up in the Air - НЕ ми го препоръчват заради горния филм, а заради Blue Valentine  newsm78

Или аз затъпявам, или те имат странни понятия за cross-reference

# 636
Някъде намира ли се The Ides of March със субтитри? Аз не намирам.
Drive има ли го с по- добро качество? Поне 480р?

# 637
  • в морето до колене
pina, аз тегля от КаТ и качеството е добро... но трябва да видя довечера кой точно рилийз съм теглила
мисля, че за Drive за същия рилийз има бг-субс (мисля, че е скрийнър за Оскаровите номинации...)
обаче за "мартенските дни" май още няма...
аз гледам с английски и не съм сигурна дали има бг...

# 638
в неделя гледах http://www.imdb.com/title/tt1614989/, много добЪр екшън, трилър!  филма е норвежки, по история на техен писател, до последно  държи пред екрана, нито минута отегчение

Grinning

Изгледах този филм много ми хареса,препоръчвам го.Скандинавското кино е доста добро и не толкова досадно и еднообразно, като американското.В замунда има раздел за такива филми.

# 639
# 640
  • София

- не се сещам да съм виждала някой да е казал нещо за The Ides of March... Предварителните ми очаквания се оправдаха. Клуни е направил добър политически трилър. Гослинг (и целият каст) успява да покаже/докаже за пореден път общоизвестната максима, че "политиката е мръсна работа". И да разкаже, как един млад човек от идеалист става циник.

Не съм го гледала още. Ще докладвам като го гледам. Честно казано тотално бях забравила за него и много се радвам, че ми го напомни.
Драйв доста хора го харесаха.

Миачик, регистрирана съм. Невероятно странни препоръки имам и аз!

# 641
Правят се субтитрите към 18.12. би трябвало да са  готови.Това прочетох в арената.
И аз чакам с нетърпение филма  Heart Eyes

# 642
Драйв доста хора го харесаха.

И аз съм си казала защо ми хареса Sunglasses

# 643
  • в морето до колене
Drive има ли го с по- добро качество? Поне 480р?

pina,
Ето го Драйв, който аз теглих - http://www.kat.ph/drive-2011-r5-xvid-ac3-vision-t6006395.html
Надявам се качеството да те устрои. Има други варианти, ако този не ти хареса...
Ето и бг-субс за този рилийз, пък и за други има вече - http://www.subs.to/search/Drive.2011.R5.XviD.AC3-ViSiON/8/0/0/

Объркала съм се - Оскар-скрийнъра всъщност е бил на другия филм...

# 644
  • Пловдив
Записвам се в темата.
И аз наскоро гледах Drive,но не ми хареса именно заради забавения каданс.Определено немой филм.

Общи условия

Активация на акаунт