Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 62 978
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте почитатели на добрите филми. "Влизам" с едно препоръчвам и с една "не препоръчвам":
"не препоръчвам": In time /Дилъри на време/ - този филм стоеше като нескопосана версия на разказ на Филип К. Дик - опити за утопия, ама не съвсем. Допадна ми идеята за новата валута, и това като тема можеше да се развие и стане нещо много добро.Да,да, ама не. Този филм дори и Килиън Мърфи не успява да го спаси. Абсурдни главни герои /тази мома как успя да тича на тези токчета?!?/, сценарии и диалози на ниво американски зрител с пуканки. Един приятелски съвет към Джъстин: придържай се към пеенето, моля. Най-добрато от този филм бе репликата на зрител до мен:"Моля върнете ми двата часа"
препоръчвам и то повече от горещо е документалния филм Senna, част от програмата на SoIndependant. Филмът е без "глас зад кадър", само разкази на хора, които са го познавали, съдържа уникални кадри /близък план на Аертон и то часове преди края му, цялото му напрежение, видимото притеснение, че нещо не е наред/, както и разкази и интервюта с него. Хареса ми липсата на "жълтия елемент" за неговия живот, а по-скоро акцента е върху неговата версия защо това се случва точно с него или за силната му вяра в Бог. Препоръчвам го - имайте предвид, че филма е доста дълъг, около три часа, но дори и да не сте почитатели на F1 мисля, че ще се хареса.
Успешна киноседмица!

# 361
И на мен не ми се стори от най-тъпите The Change-up.  Вчера гледах също и What's your number. Много ми беше забавен. И самата актриса
На мен пък ми беше простооо глупав....а актрисата толкова отблъскваща ....
Но разбира се...това,че един не харесва едно,а друго е нормално Simple Smile

Не ми хареса още Crazy Stupid Love http://www.imdb.com/title/tt1570728/

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 15:31 от " Данитка "

# 362
Гледах The Change-Up, не ми хареса, изобщо!

а пък аз така се смях на този филм , че сигурно са ме чули съседите, предвид факта че на пръсти се броят филмите които могат да ме разсмеят с глас

Аз го гледах с половинЪТ днес и се смяхме с глас. Тъпичък е, със сюжет възпроизвеждан не-нам-колко пъти, обаче имаше нещо свежо в него, а и супер симпатично са показани двата начина на живот. Съпругата ми стана фаворитна  Laughing Разпускащо беше и не съжалявам, че се вързах на акъла на мъжа ми зза го гледаме.

А къде да го намеря да си го сваля?   bouquet

# 363
  • Viena
В замунда го има.

# 364

На мен ми излиза че няма намерени резултати  newsm78 Пробвах и без тирето пак не става  Rolling Eyes

# 365
  • Viena
Явно са го махнали,нищо не си загубила.

# 366
  • София
White_roses Не знам. Не съм го теглила аз. Може да е от арена.

# 367
  • Пазарджик/Лондон
По ваша препоръка изгледах Хортън, Рио и Алвин и катеричоците с малката ми дъщеря - голямо забавление падна, препоръчвам и трите филмчета.
Ако ми препоръчате и други подобни, с бг- аудио - ще съм ви много благодарна!

# 368
  • София
снощи се отбелязах и аз на Independent fest-a с Inside Job - http://www.imdb.com/title/tt1645089/
препоръчвам!
филмът е документален, засяга темата около световната финансова криза, започнала през 2008 г.
има го и в Замунда Peace

# 369
  • Русе/София

На мен ми излиза че няма намерени резултати  newsm78 Пробвах и без тирето пак не става  Rolling Eyes
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=1&active=1

# 370
А аз снощи за пръв път гледах The Thin Red Line и тотално ми отнесе главата. Crazy

# 371
Гледах Островът и останах разочарована. Прозираха някакви интересни идеи, краят се е получил, но иначе филмът не отива наникъде. Празнота и никаква емоционалност. Прекалено странни, чак смешни герои.

На същото мнение съм- добър замисъл, но зле направен за съжаление,
с много времеви неточности :
(

# 372
  • In The Middle Of Nowhere
X (2011 - не съм очаровна, защото имах много по-различни очаквания за филма. Като идея не е лош, но може би грешката е при мен защото се подведох по описанието и очаквах едно, а гледах съвсем друго.

# 373
А аз снощи за пръв път гледах The Thin Red Line и тотално ми отнесе главата. Crazy

Много хубав филм , старо но добро , както се казва  Wink  Харесвам Шон Пен и Ник Нолти  Hug  bouquet

# 374
Да, bluevelvet, всички въпроси, които задаваше ме улучиха много надълбоко. А в някои сцени напрежението беше нетърпимо силно. Много ми харесаха думите на героя на Ш.Пен
Човек може да направи само едно нещо - да си намери нещо свое. Да си направи остров. Ако не се срещнем в този живот, нека усетя липсата ти.

на теб Дървото на живота хареса ли ти?

Общи условия

Активация на акаунт