Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 62 949
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Още не съм го гледала, не знам защо  го отлагам  във времето .. Може би след вашите коментари  малко ми се изпари ентусиазма  Mr. Green

# 376
"Клут" и "Момиче за сбогом" стари филми, но си заслужават- има ги в замунда.Една от най -добрите роли на Джейн Фонда в " Клут" и Ричард Драйфус в "Момиче за сбогом".А ако ви се иска да се посмеете  "Големият бизнес" с Бет Мидлър и Лили Томлин-няма начин да не си подобрите настроението-  и той е в замунда от няколко дни.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 10:48 от antoaneli

# 377
  • София
А аз снощи за пръв път гледах The Thin Red Line и тотално ми отнесе главата. Crazy

това е един от любимите ми филми Peace

за почитателите на семейната драма, препоръчвам Mammoth - http://www.imdb.com/title/tt1038043/

# 378
  • Пловдив
По ваша препоръка изгледах Хортън, Рио и Алвин и катеричоците с малката ми дъщеря - голямо забавление падна, препоръчвам и трите филмчета.
Ако ми препоръчате и други подобни, с бг- аудио - ще съм ви много благодарна!

А от къде го тегли?Че като го изпиша така,не намирам нищо...

# 379
  • Русе/София
,

за почитателите на семейната драма, препоръчвам Mammoth - http://www.imdb.com/title/tt1038043/
от къде го свали?

# 380
  • София
По ваша препоръка изгледах Хортън, Рио и Алвин и катеричоците с малката ми дъщеря - голямо забавление падна, препоръчвам и трите филмчета.

А от къде го тегли?Че като го изпиша така,не намирам нищо...
Ето - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=278642&hit=1

# 381
# 382
Виждам сте зачекнали темата за анимациите и тъй като моят син е пристрастен към тях, ще споделя няколко заглавия (които повечето от вас сигурно са гледали,но все пак някой  може да си хареса нещо):
Bolt; Cloudy with a Chance of meatballs; Everyones Hero; Meet the Robinsons; Monsters vs. Aliens; Planet 51 (това не го намирам никъде с бг аудио, има само субтитри, но ми е е едно от любимите); Madagascar ( 1 и 2); Robots, The happy Elf; The Polar Express; Monsters Inc.; Flushed Away....

# 383
Веднага:
Паднахме от смях и с това: Hop (с бг аудио в axelbg.net)
Up (с бг аудио в замунда)
Yogi bear (с бг аудио в замунда)
Donkey Xote (с бг аудио в замунда)
Happily N'Ever After (с бг аудио в замунда)
Happily N'Ever After 2 (с бг аудио в замунда)
How to Train Your Dragon (с бг аудио в замунда)
The Princess and the Frog (с бг аудио в axelbg.net)

Всички видове Барби-та ги има с бг аудио (приказки са)

...

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 09:08 от delices8

# 384
# 385
  • Пловдив
Веднага:
Паднахме от смях и с това: Hop (с бг аудио в axelbg.net)
Up (с бг аудио в замунда)
Yogi bear (с бг аудио в замунда)
Donkey Xote (с бг аудио в замунда)
Happily N'Ever After (с бг аудио в замунда)
Happily N'Ever After 2 (с бг аудио в замунда)
How to Train Your Dragon (с бг аудио в замунда)
The Princess and the Frog (с бг аудио в axelbg.net)

Всички видове Барби-та ги има с бг аудио (приказки са)

...

bouquet В този сайт акселлБГ-няма регистриране и това е  Rolling Eyes

# 386
Не знам защо не ти дава да се регистрираш.
Аз имам регистрация отдавна там, смея да твърдя, че в този сайт има анимации, които другаде не могат да се намерят  Grinning

# 387
  • София
Гледах What's Your Number?  http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=284318&hit=1
В началото ми се стори обещаващ,но след това-поредната боза.По принцип харесвам такива филми,но, не знам защо този ми дойде в повече.Не ми хареса.
Изгледах всичко,което бях запазила на компютъра,вече нищо не остана,та се чудя какво да гледам сега.Освен да си сваля някой сезон на нещо  Rolling Eyes

# 388
Гледах Островът и останах разочарована. Прозираха някакви интересни идеи, краят се е получил, но иначе филмът не отива наникъде. Празнота и никаква емоционалност. Прекалено странни, чак смешни герои.

На същото мнение съм- добър замисъл, но зле направен за съжаление,
с много времеви неточности :
(
На мен много ми го похвали човек, на чийто вкус се доверявам, но за съжаление изтървах последните прожекции...

# 389
In time
http://www.imdb.com/title/tt1637688/
Интересен замисъл, но облечен в "мръсни дрехи". Филмът поставя много въпроси - за живота и смъртта, за класовото разделение в обществата, за ценностите, за времето, но е направен скучно и пестеливо. Дж. Тимбърлейк определено не става за актьор, отдавна не бях виждала толкова фалшив плач (сцената с майка му), "трябва да трябва" Mr. Green да си се придържа към пеенето. Аманда пък само се цъклеше, кипреше и бягаше (нереално Laughing в реални ситуации) на високи токчета. Ако имате два излишни часа за губене, може да се възползвате, иначе не препоръчвам! Peace

Общи условия

Активация на акаунт