Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 62 909
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Мисля, че това се получава, когато акаунтът не е използван по-дълго време.

Да, наистина не е използван... Но как да го "отпаркирам"  Wink ooooh!

# 406
  • SA
Честно казано, не зная, но изпратих въпрос до екипа и ако ми отговорят нещо, ще пиша.  Simple Smile

# 407
Да кажа, ако някой занапред има такъв проблем...
Значи влезнах някак си в Профил (преди не ме пускаше там) и има една графа за паркирането. Преди сметнах, че е по-добре да натисна да е активно, понеже пише:
 " Можеш да паркираш акаунта си, за да го предпазиш от автоматично изтриване поради неактивност, например ако заминеш някъде за дълго време. Непаркираните акаунти, които не са активни в продължение на малко повече от месец, се изтриват автоматично. Ако акаунтът ти е паркиран, този срок се увеличава на половин година, но през това време няма да имаш достъп до тракера и някои от страниците в сайта."
Сега, обаче, го направих на неактивно... да видим  Whistling
Благодаря ви много за отзивчивостта   bouquet  bouquet  bouquet

# 408
Гледах филма Beautiful boy  http://www.imdb.com/title/tt1533013/ - Препоръчвам! Въпреки,че краят му за мен беше прекалено отворен,но наистина беше силен и въздействащ  Peace

# 409
  • На земята
...На мен ми се гледа нещо вълнуващо като история - заплетен сюжет, нещо като Адвоката с Линкълна. Препоръчайте нещо.
Да препоръчам нещо старо, но с много неочакван край (сигурно си го гледала, ама...) The game
И друго с неочакван край (но леко страшничко), пак старо, The Skeleton Key
[/quote]
О, нямам против старото, мисля си че мярках някъде Играта, но не съм го гледала. Благодаря!  bouquet
А втория няма да го гледам, че съм си шубе, нищо че гледам Дневниците.
Радвам се, че има и хубави отзиви за In Time, защото мисля да го гледам и Джъстин е една от причините. Гледах го преди време в един доста интересен филм, който накрая ме разплака. Филмът е Alpha Dog и май беше от 2000г. Не е чак много зле Джъстин, но и аз предпочитам да си пее.

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 23:04 от tzifff

# 410
  • София
препоръчвам и то повече от горещо е документалния филм Senna, част от програмата на SoIndependant. Филмът е без "глас зад кадър", само разкази на хора, които са го познавали, съдържа уникални кадри /близък план на Аертон и то часове преди края му, цялото му напрежение, видимото притеснение, че нещо не е наред/, както и разкази и интервюта с него. Хареса ми липсата на "жълтия елемент" за неговия живот, а по-скоро акцента е върху неговата версия защо това се случва точно с него или за силната му вяра в Бог. Препоръчвам го - имайте предвид, че филма е доста дълъг, около три часа, но дори и да не сте почитатели на F1 мисля, че ще се хареса.

веселинка, много благодаря за препоръката!  bouquet
вчера успях да отида на втората прожекция на филма, изключително ми хареса и днес цял ден се сещам и мисля за него. много въздействащ и не усетих как трите часа минаха, освен по схванатия ми врат...залата беше препълнена и трябваше да се задоволя с място на третия ред до стената Crazy но си струваше, филмът много надмина очакванията ми. преди време си спомням, че  бях възхитена от начина, по който бе заснет и направен "Марадона" на Костурица, но "Сена"надмина и него в личната ми класация.

# 411
Днес успях да изгледам 2 филма, но останах неудовлетворена...

The change-up. Началото ми беше забавно, но до едно време...Всъщност едва го догледах  Tired Не препоръчвам.

Retreat. Това трябваше да бъде трилър. Ужасно мудно и скучно действие; нищо общо с трилъра. По-скучен даже и от първия. Съвсем не препоръчвам.

Ще ми са да изгледам и още един тази вечер, ама май не ми е ден. Дайте жокер - помощ от приятел - колебая се между The Game, The Rite и The Ledge  newsm78

# 412
  • Belgium
По препоръка от темата гледах Lonley Hearts (http://www.imdb.com/title/tt0441774/) - хареса ми. Дори противният Дажред Лето прави страхотна роля, а Салма Хайек е направо страхотна. Класическа дарк кримка - препоръчвам.

Забелязах, че любимата ми Приказка безкрай има и втора и трета част, но те не ме грабнаха и аз не знам защо. Дали не ги гледам вече в подходящата възраст или просто не са добре направени  Thinking

И огромна препоръка за One Day (http://www.imdb.com/title/tt1563738/)   Heart Eyes - филмът се придържа близо до книгата, все пак Дейвид Никълс е и сценарист. Само в края са пропуснали една подробност и аз не знам защо. Разкошен е филмът - за любовта, приятелството и как всичко се променя с времето.

# 413
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Петя, аз много харесах The Ledge Peace. Лу, One day има ли вече субтитри, че с това руско аудио ми е невъзможен за гледане?

# 414
  • In The Middle Of Nowhere
Днес успях да изгледам 2 филма, но останах неудовлетворена...

Ще ми са да изгледам и още един тази вечер, ама май не ми е ден. Дайте жокер - помощ от приятел - колебая се между The Game, The Rite и The Ledge  newsm78

Мисля, че Играта е най за препоръчване от трите.
The Rite e ако харесваш филми за ексзорсисти и обладавания.
The Ledge на мен въобще не ми хареса.

Ако ти се гледа нещо в този стил, наскоро писах за един с Мила Йовович - Faces in the Crowd

# 415
Последните месеци изгледах доста филми, обаче нито един не ме впечатли толкова, колкото:
Snow Flower and the Secret Fan
http://www.imdb.com/title/tt1541995/
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=282424&hit=1

Чаках го отдавна и определено си заслужаваше Hug В основата на филма е китайската традиция Laotong или идеята за една от най-ценните връзки: приятелството. Малко ми напомни Brokedown Palace Heart Eyes, изследва женското приятелство в най-чистата му (утопична) форма. Аз, лично, си припомних "романтичните въжделения на младостта" Mr. Green, когато имах вярата, че е възможно да съществува толкова искрено, чисто и безусловно приятелство. Филмът е наситен с емоционален заряд и меланхолия, разказва за нежни души и се опитва да открие "детето" в теб. Бяха два прекрасни часа in Wonderland Blush Препоръчвам и като почитателка на всякакви известни и неизвестни Laughing "мисли, мъдрости и цитати", завършвам с един цитат от филма:
"a laotong relationship is made by choice...when we first looked in each other's eyes in the palanquin I felt something special pass between us--like a spark to start a fire or a seed to grow rice. But a single spark is not enough to warm a room nor is a single seed enough to grow a fruitful crop. Deep love--true-heart love--must grow."

# 416
Току-що изгледах The Ledge. Хареса ми. Джой, мерси за помощта   bouquet
Анджълъс, благодаря и на теб   bouquet  Faces in the crowd го изгледах почти веднага след твоята препоръка - страхотен филм  Peace The game остава за следващите дни.
Приключвам неделния киноден с надежда за нови кинодни (да се чете: домашните да ме оставят да киноманствам на воля  Mr. Green)

# 417
The Spirit of the Beehive - най-после гледах този прекрасен филм, в който малко момиченце се изправя лице в лице с детските страхове и мислите за смъртта. Много атмосферен, тих филм.

# 418
  • Belgium
Джой, с руско аудио го гледах, на мен не ми е проблем.

Може при Пиратите да го има с английско аудио  Peace

# 419
The Spirit of the Beehive - най-после гледах този прекрасен филм, в който малко момиченце се изправя лице в лице с детските страхове и мислите за смъртта. Много атмосферен, тих филм.

Къде го намери? В Замунда го няма.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт