Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява!

• 55 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Успешна учебна година! Да са ни здрави дечицата! Те са умнички, ще се справят и с това предизвикателство, ние само трябва да ги подкрепим.  Hug
Благодаря на осмо-, девето-, десето- класните мами, които ни пишат и подкрепят! Опитът, който имате е безценен, така че ни навестявайте по често  Laughing  bouquet

# 136
Честит първи учебен ден!!!
Успешна година за дечицата ни и отлични резултати!!!!
Благодаря мами на гимназисти за поздравите и подкрепата!

# 137
Честит първи учебен ден!  bouquet

Пожелавам годината да е успешна и всички деца да са здрави и щастливи!

# 138
  • софия
Успешна учебна година на децата ни! Дано я завършат по-най желания начин и труда,който ще положат,да се оправдае! И ние,родителите,да я преживеем! newsm53

# 139
Честит първи учебен ден!
Успешна и спорна година на децата, да са здрави и щастливи. Благодаря на мамите на осмокласници за включванията   bouquet, техния опит е много полезен за нас.

# 140
  • София

Честит празник!
Дано са здрави децата, а учебната година да е успешна, защото няма да е лека, но може да е приятна, в което не се съмнявам с такава компания от съпричастни и любящи родители!  hahaha
Благодаря на майките на гимназисти за пожеланията, подкрепата и съдействието!  bouquet
Пенсионирана русалке, това ти ли си?  Joy Тогава минавам в графа "позната муцуна". Grinning
Моята щерка най-много се вълнуваше, днес какво ще облече, та спорихме до късна доба и прибягвах до нета за помощ, относно модни тенденции и марки. Дано изместим от тук нататък акцента.

# 141
На добър час! С пожелания за успешна година и здрави и щастливи деца!

# 142
  • Габрово
Честита нова учебна година,
с пожелания за здраве и успех на децата и  с много здрави нерви и търпение на нас родителите!

Записвам се и аз във редовете ви  ако позволите с дъщеря 7 клас от Габрово.

# 143
  • В най - голямото село

# 144
Честити първи учебен ден!
Дано за всички ни годината да е успешна!

# 145
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ

# 146
Честит първи учебен ден!!!  bouquet Надявам се, приемате нови майки на седмокласници в отбора? Моя син миналата година не се наложи да ходи на частни уроци, но тази май ще се наложи поне по математика. Той много се притеснява, че тази година са сменили учителката по математика. #Cussing out

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 12:39 от `GHOst whisSpeRer* ~

# 147
  • София
Успешна нова учебна година на всички! Здраве и късмет на децата, железни нерви на мамите!

# 148
  • Пловдив
Да се запиша и аз при вас Hug Честит първи учебен ден! Пожелавам успешна учебна година на всички деца! Аз тази година ще повтарям седмокласните вълнения, понеже децата са ми през една година и отново се надявам на добър финал Peace

# 149
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте Simple Smile
Аз да се похваля Simple Smile При нас ще има два комплекта учебници Simple Smile Раздали са нови, а класната им е казала, че ще преместят един шкаф от хранилището и ще приберат там старите учебници, които да ползват в часовете Simple Smile Ха, дано стане!

Общи условия

Активация на акаунт