Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява!

• 55 446
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Вече на светло в София
Да ви питам какви са тези нови правила по БЕЛ?
Нещо не можах да отворя линка от 4 стр.

# 121
Относно новите правописни правила... прочетох коментари към изданието, че в тях няма нищо ново, просто начин да ти вземат девет лева.
Сетих се и за едно предаване в сутрешен блок на Нова ТВ, много се хилих на гафа на председателя на института по български език, който допусна правописна грешка, обяснявайки как се пише думата айпод Joy  hahaha видеото

# 122
  • софия
Имам един въпрос-знаете ли нещо за промени в приема в СМГ?Вчера еддна майка твърдеше,че от тази годин вече всички седмокласници в СМГ ще продължават директно без приемен изпит,а ще се приемат деца само за освободилите се бройки-който влезе в 5 клас продължава направо до 12ти.Търсих в сайта,няма такова нещо,но все пак.....Не ми се струва логично,тъй като след 4ти клас изпита е само математика,а след 7ми има и БЕЛ.Някой знае ли нещо? newsm78

# 123
  • Бургас сити
Много мило пожелание. Ако другите са съгласни може това:

"Дерзайте, подкрепяйте рожбите си, подавайте им ръката, която очакват за опора в трудните и уморителни моменти , а такива неминуемо ще има. Вярвайте в успеха и той ще ви намери, защото късметът и успехът винаги следват силните и непоколебимите. Несъмнено форумските деца са най-упоритите и успешните - историята го доказва."

да напишем като лого в началото на следващата тема. Много окуражаващо е!
Разбира се, ако tonata , не възразяваш? Hug

Разбира се, че нямам нищо против. Hug
В навечерието на 15 септември пожелавам на всички здраве,успех и в края на учебната година всички да се поздравят с прием по първо желание!

# 124
Минавам насам от осмокласната тема, за да ви пожелая

Успешна учебна година!

Желая ви търпение, спокойствие и постоянство. Положеният труд се връща, подкрепяйте децата и те ще дадат най-доброто от себе си! Нека мечтите на всички ви се сбъднат   bouquet

А когато тръгнете да изтрещявате - навестявайте ни  Grinning

# 125
  • В най - голямото село
Anna Lee  newsm51 за пожеланието

И на вас успешна учебна година

# 126
  • София
Anna Lee, tonata, Благодаря  Hug
Успешна учебна година на всички деца! А на нашите седмокласници да им върви по вода, с лекота да усвояват новите знания и да покажат най-доброто от себе си! Бързо и успешно да приключва и тази учебна година Mr. Green

# 127
  • София
Честит първи учебен ден на всички ученици, родители и учители! Много търпение от страна на родителите, много усилия от страна на децата ни. Пълен напред!

# 128
  • Sofia
 Успех на всички седмокласници и от мен  Hug.
 Аз също също съм от осмокласните мами и мога да ви кажа, най-важното е спокойствието  Peace.
 Осигурете спокойствие и подкрепа на децата , с останалото те ще се справят  Hug.
iv74 , не съм чула да е прието подобно нещо. Ако ще влезе в сила от т.г., то вече би трябвало да има решение. Най-добре е да следиш на сайта на СМГ, в секция прием.

# 129
  • София
Влизам за да пожелая успешна учебна година на всички седмокласници!  Flowers Four Leaf Clover
Нека с труд, упоритост и малко късмет да бъдат приети по първо желание в най-желаното от тях училище.
Благодаря на включилите се осмокласни майки!  bouquet

# 130
  • София
И аз да се включа, че време не остана...

Пожелавам на децата успешна учебна година!
Да им спори ученето и да успеят да постигнат отлични резултати!

Благодаря ви tonata и Anna Lee за милите пожелания!   bouquet Ще се възползваме от предложението и ще навестяваме вашата темичка за съвети и подкрепа.

Лека нощ, момичета, от утре ни чака училищно сутрешно ставане!

# 131
  • София
Понеже и в тази тема има познати муцуни Heart Eyes, си позволявам  да се намърдам, макар и вече като одъртяла деветокласна мама. Mr. Green
Желая на децата ви успешна и доколкото е възможно спокойна учебна година!  bouquet Нека подготовката им протече така, че на изпитите да изкарат резултати, които да им гарантират приема в най-желаното училище.

# 132
  • София
Леле, кога изписахте толкова... Да се запиша и аз, със седмокласник-племенник, кандидат за ТУЕС

# 133
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро Hug

Честит първи учебен ден! Да са ни здрави учениците :) (и ние покрай тях)

Лек и успешен ден! Спорна, спокойна, щастлива и успешна учебна 2011/2012 година

# 134
  • Добрич
Честит първи учебен ден !
Здрава, успешна и спорна да е!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт