Мама Седмокласник стяга и за здраве и успехи силно се надява!

• 55 403
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Записвам се при вас, за да споделям вълнения и притеснения.

# 256
  • София
И при нас първата РС мина. Класната ни предупреди да не ги записваме на по няколко извънкласни занимания -школа, уроци, език /може би има и такива случаи/ ooooh!, да им настояваме за режим, да ги мотивираме да учат и по другите предмети, а не само БЕЛ и Мат и т.н. Не беше доволна, че изпитите са изнесени толкова рано през май...Взеха ни и по 20лв и това беше.

# 257
Равносметката от вчерашната РС е 89лв. за уч. помагала и 25лв. за други.

# 258
Две питания:
Някое детенце ходи ли при Симеонов на математика?
Дъщеря ми ходи при г-н Симеонов в Междучасие, в неделя от 13,45 ч.

И ние сме в тази група  Simple Smile

Супер, значи някой път може да пием кафе докато децата решават задачи Simple Smile

# 259
  • На остров
Аз влизам да пожелая успех на всички седмокласници! Дано мине успешно кандидатстването за всички и да не забравяме, че не си струва на всяка цена  Simple Smile.

# 260
  • София
Честит празник на всички деца и мами! Дано да се похвалим със свободен и независим избор на децата си в кроя на тази учебна година!

# 261
  • София
Честит празник! Здрави и свободни да избират измежду най-желаните от тях училища Hug

# 262
  • София

Наде, чудесно пожелание, по-хубаво не мога да изкажа, затова ще замълча и добавя това видео!

# 263
  • София
Почивните дни вече са към края си, а за някои направо си свършиха. Сега ми се обади щерката в междучасието на школата. Госпожата по математика й казала да остане един час след часовете, за да й обясни допълнително някои неща от 6-класния материал, каквото не й било много ясно. Тя се беше доста спекла, но аз точно това очаквах. Знам че има пропуски и това е най-добрия начин да навакса. Моето момиче доста се е шашнало. Не очаквах това от нея  Laughing Надявам се съвсем скоро да й мине това напрежение. Важното е да получи необходимите знания. А пък където й е късмета - там.  Hug

# 264
  • В най - голямото село
Neli_ani Вие сте при Андреевска нали?

# 265
  • София
Почивката мина толкова бързо, че направо не я, усетихме много много. Днес синът ми е на курс, а през почивните дни си писа домашното и само мрънкаше. А и времето беше слънчево и хубаво, което още повече му въздействаше. Абе няма да е лесно цяла учебна година, а времето минава бързо.

# 266
  • София
Хие, мами помагайте! Имаме разногласия по следния въпрос:

Посочете излишното:
а/ във
б/ горе
в/ около
г/ тук-там

# 267
Според мен е излишен отговор А, защото другите три са наречия.

# 268
"във" също е наречие , Тук е наречие, там също , но  тук - там не е

# 269

Общи условия

Активация на акаунт