Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 781
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
В К/Г много ме впечатли факта, че К. отиде на партито с яхта. Не с градския транспорт, не с такси, а с яхта. За мен това не е случайно. Човекът иска да лети, а не да пълзи.

# 646

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 14:58 от Slawena

# 647
# 648
# 649
# 650
Друго, което ме впечатли - по време на инцидента.
На фона на паникьосания и истерясал брат -К  взе единственото правилно решение. Седна зад волана и извика Бърза помощ. Така го спаси.

# 651
Дойдах сиии!  Hug

Госпожата,дупето не ми е парило,ама се надявам все с хубави неща да сте ме споменавали!   bouquet

Славенка,с тез текстчета под снимките се накъсвам да се смея. Ти какво си завършила,защо не играеш в комедийния театър,според мен много ти се отдава!  Hug

А на мен Челик ми е доооста симпатичен,както и в темата на Фатма го сравниха с Матю Макхонаки,наистина е чаровник,но до Берен да не го виждам,че ще спре да ми е симпатичен!  Naughty

# 652
  • ... да усещаш мириса на море ...
Това е от 10, но май не е пускано...

Инфо, че са видяли Берен на Седмицата на модата, и че е признала за раздялата с Левент. Последната част е по-интересна, доколкото разбрах: питат я за К-Г и тя казва, че не го е гледала, защото е била на снимки, но е чула хубави неща и му пожелава всичко най-хубаво...

http://www.setarkasi.com/yonetmen-sevgilisinden-ayrildigini-acik … at-neler-soyledi/

# 653
Дойдах сиии!  Hug

Славенка,с тез текстчета под снимките се накъсвам да се смея. Ти какво си завършила,защо не играеш в комедийния театър,според мен много ти се отдава!  Hug

Инженерче с развинтена фантазия Mr. Green,а комичното и да гледам на нещата с усмивка е наследство от майка ми /лека и пръст/.

# 654
Майка ти хубаво наследство ти е оставила,ама си си сбъркала професията да знаеш!  Hug

А за Берен,че била на снимки и не е гледала Кузей...-вие вярвате ли?  newsm78 Че аз НЕ!  Joy

Сигурна съм,че тайничко,ако ще и супер уморена да е била е намерила време да го изгледа!  Naughty

# 655
Това е от 10, но май не е пускано...

Инфо, че са видяли Берен на Седмицата на модата, и че е признала за раздялата с Левент. Последната част е по-интересна, доколкото разбрах: питат я за К-Г и тя казва, че не го е гледала, защото е била на снимки, но е чула хубави неща и му пожелава всичко най-хубаво...

http://www.setarkasi.com/yonetmen-sevgilisinden-ayrildigini-acik … at-neler-soyledi/
Беренчето ни разправя вицове. Имала време за ревюто, а нямала време да гледа филма.
Тъй като нейн специалитет са драматичните роли, си мисля, че даже може да е дала нколко урока на Къванч.

# 656

Хайде чао от мен

# 657
 Мале най-после се прибрах и какво виждам,няма никой CryКъде сте всички,бе хора newsm78Прочетох новинките.Терзийска,  bouquet,но съм и тотално шашардисана.Тези двамата К и Бкакви ги вършат ooooh!Не била гледала К/Г,и защо newsm78Ако са се скарали ,защо,за какво,какво не са могли да разделят Rolling Eyes,да се разберат.То пък с Азра санким се е разбрал нашия,с нейната параноична ревност.Като го видях на последния репортаж колко бесен беше,Ужас! #CrazyСега Берен пък изведнъж решава да обяви ,че е свободна,и показват някакви репортажи с този Фърат.Според мен той и е само колега.Абе общо взето савсем оплетох конците. #Cussing outГоспожата,радвам се за теб newsm51,ти си наща гордост Hug

# 658
От вихъра на събитията ми се иска и друго да кажа!
Защо чак сега Берен признава,че се разделила с Левент-
може би откакто разбра,че Киво и Азра са се събрали?Страх ли я беше и от какво?
Изобщо тази четворка имат ли нещо общо с връзката Киво-Берен?
Връзката между Берен и Левент се е разпаднала отдавна и беше параван за нея!Защо и срещу кого?
Нали знаете,че сега я чифтосват с Фърат Челик!Заради него ли прави това признание?Може би да !Или нещо и на някого отмъщава!

Според мен Киво нищо няма да каже - с Азра ли е или не.... за сега!
А на мен не ми се вярва,че обявата е заради този францушки пундю newsm78Но ако Киво е с Азра,за кого е всичко това студио Х!?

# 659

Общи условия

Активация на акаунт