Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 785
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
 tara_lezhka,жалко,че задълженията ти не позволяват да го гледаш тази вечер! smile3511
Наистина ще ни липсваш!Да пишеш утре за впечатленията си! Hug

# 211
  • ... да усещаш мириса на море ...
Само на бързо...

Тези двамата се били разделили. Те бяха уж семейни приятели (той женен, тя разведена) и отричаха да имат връзка, а сега ....

http://www.setarkasi.com/necati-sasmaz-ve-nur-fettahoglu%e2%80%9 … -aski-kisa-surdu/

# 212
А тези кои са, мила?  newsm78

Свекървата отиде на гости!  #Cussing out Сега кой ще ми превежда от турски??  Cry

# 213
има ли някой. newsm78  Grinning ще гледаме ли нашето мом4е?

# 214
мисля да драсна някои ред ,като по4не филма

# 215
Приятно гледане !  Hug До рекламите ! Wink

# 216
Приятно гледане !  Hug До рекламите ! Wink
и на теб мила  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
оххх,като чух как почва ,имам чувството ,4е ще има голямо напрежение в този филм и ще има и мн сълзи

# 217
# 218
То си започна напрегнато. Повечето го разбрах, май трябва да науча езика на свекито  Thinking Не можах да позная къде се развива действието..  newsm78 Къщата ми прилича на тази от Менекше

# 219
нещо не съм впечатлена,поне за сега.
кюзей го раздава бунтар,не се разбира с баща си както видяхме,4ак го е бушунирал в миналото,преди да влезе в затвора.

# 220
на мадмазел дъщеря й/джемиле/ ходи с гюнай,мадмазел се притеснява за срещата на дъщеря си с кюзей,но тя й отг че той е брат на любимия й и няма начин да не се срещнат и да говорят
кюзей се интерисува брат му какво работи ,но най-ве4е за колко пари.
гюнай е мн умен и възпитан,обратното на кюзей

# 221
гюнай е излагал русата/не и зн името,нали работи за баща й/ ,4е кюзей е бил в чужбина и затова го е нямало.кюзей се разсърдва на брат си ,че е излъгал ,явно го е срам от него.и кюзей си тръгва,а гюнай го пита дали има пари,той да.
русата /бааде/харесва гюнай и го кани на парти,но той и отказва,стрина джемиле ревнува.

# 222
нито джемиле ,нито гунай знаят,4е кузей е влюбен в нея,но нашата мадмазел е пак в действие и знае,затова не иска да се срещат с дъщеря й

# 223
музиката ми прили4а от на езел

май сама си пиша,луда работа

# 224
lisanka1 Hug Hug Hug къде се губиш мила?
ей,как ми липсваше Grinning

Общи условия

Активация на акаунт