Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 777
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Е то се разбра защо му е такова поведението, отнася го заради пъзливия си брат. Мен пък много ме впечатли, бунтарят пораства по трудния начин

# 226
Ние строшихме балкона на К/Г!Вие що пишете тук?

# 227
lisanka1 сърдечни благодарности за преводите  newsm51 newsm51 newsm51

# 228
lisanka1 Hug Hug Hug къде се губиш мила?
ей,как ми липсваше Grinning
и ти мн ми липсваше скъпа,но ве4е се завърнах сред вас виртуални приятелки Hug Hug Hug

# 229
ами,то нямаше никои и аз спрях,но сигурно в др тема са пояснили всичко

# 230
Много силно начало за Къванч - невероятна игра ! Peace
Както и очаквах , няма да ни е толкова лошо момчето !
Но не мога да разбера как са позволили да се жертва , заради брат си ! Вярно , че е по- буйният и нрава му е неубоздан , но да избереш едното си дете пред другото ???? Но всички са знаели , че само той може да понесе затвора и да оцелее там !

# 231

И аз ти благодаря от сърце ! Hug  bouquet

# 232
Е то се разбра защо му е такова поведението, отнася го заради пъзливия си брат. Мен пък много ме впечатли, бунтарят пораства по трудния начин
майка му казва и той затова поема вината
сега обвинява брат си за всичко

# 233
къванч пак не изневери на себе си и на стила си и се показва мъжкар от всякъде
до като гюнай4о,горкия мамин пундьо
пък за джемиле немам думи,не бе красота не бе сексапил,не знам от къде да започна,не можаха ли да намерят по-убита актриса от нея
извинявам се на тези които я харесват,просто моето мнение  е такова

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 23:21 от lisanka1

# 234
майка му казва и той затова поема вината
сега обвинява брат си за всичко
Благодаря за превода.
Какво си каза К. накрая докато  гледаше брат си с Джемре.

# 235
Джемре изобщо не я харесах и аз ! Още от трейлърите - ще се окаже върти опашка тази ! Naughty Чак ме е яд , че наш левент е влюбен и страда заради нея !
И тук няма отърване от Мадмоазел - пак го дебне от всякъде ! Wink

# 236
Охххххх! Хареса ми като цяло. Голяма драма се очертава. Стана ми жал за К. Май единственият,
който искрено му се зарадва беше приятеля му. Съвестта ли ги гони, но останалите ми се сториха малко неадекватни.

# 237
 Интересна ми беше сцената в леглото. Какво си казаха с момичето? май беше възхитена от К. Laughing

# 238
Ами и така трябва - да ги гони съвестта ! За да не провалят светлото бъдеще на Гюней , пожертваха другият си син ! Цял живот не могат да изкупят тази вина , мен ако питаш !
Бащата направи и той много силна роля , а от Буура , съм приятно изненадана ! Peace

# 239
Интересна ми беше сцената в леглото. Какво си казаха с момичето? май беше възхитена от К. Laughing

Добре , че го повтарят сега - това съм го изтървала ! Точно на купона си дойде мъж ми !Сега ще го видя този епизод ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт