Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 771
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
кузей обвинява за всичко брат си/за живота си/,това му бяха последните думи.заради него е бил в затвора и заради затвора му отказаха да стане войник.там той им се молеше и им казваше колко н иска да стане,умоляваше комисията.мн страда и явно ще си отмъщава на брат си
тая аз и викам джемиле,пак тя била джемре,оффф мн ме е яд ,че са сложили тая смотла и кузейе да е влюбен в нея

# 241
къванч пак не изневери на себе си и на стила си и се показва мъжкар от всякъде
до като гюнай4о,горкия мамин пундю
пък за джемиле немам думи,не бе красота не бе сексапил,не знам от къде да започна,не можаха ли да намерят по-убита актриса от нея
извинявам се на тези които я харесват,просто моето мнение  е такова

Ще бъде контрапункт на Бану. Тя, докато разбере, че не е бил в Англия, а в затвора съвсем ще лудне по него.

# 242
Тук ли сме?АЗ съм в потрес!Все имах очаквания ,ама това начало ма разби!
Киво ще изнесе целия сериал!Няма нищо общо с Бехлюл,докато Бура си е като Вурал!
Не видях слаби места в серията!Май пак ще се влюбвам!Този път в Кузи!

# 243
Охххххх! Хареса ми като цяло. Голяма драма се очертава. Стана ми жал за К. Май единственият,
който искрено му се зарадва беше приятеля му. Съвестта ли ги гони, но останалите ми се сториха малко неадекватни.

да бе,и аз това се чудя,как не ги е срам.вместо да се чудят как да му угодят те,виж ги.
понеже пундьо се е дипломирал,има светло бъдеще,хляб в него има.,затова и него го коткат.е ,вярно,че мом4ето е умно и работливо.на мен най ми падна в очите,когато бяха на рдто на бааде и там шефа и сина на шефа му мн фамилиарне4еха с пунда и пундьо не реагира.докато мъжът на място/кузей/ веднага се подразни и даже го попита как го позволява

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 23:17 от lisanka1

# 244
А как ми хареса с бялата ризка , под ръка с костУмчето и китките.... Crazy
Казах аз - Кузей ще ни отвей ! Peace

# 245
къванч пак не изневери на себе си и на стила си и се показва мъжкар от всякъде
до като гюнай4о,горкия мамин пундьо
пък за джемиле немам думи,не бе красота не бе сексапил,не знам от къде да започна,не можаха ли да намерят по-убита актриса от нея
извинявам се на тези които я харесват,просто моето мнение  е такова

Ще бъде контрапункт на Бану. Тя, докато разбере, че не е бил в Англия, а в затвора съвсем ще лудне по него.
според мен тук ще има голяма интрига,защото още се чудя точно как ще се развие действието за тях,в смисъл:
-или бааде ще се откаже от гюнай и ще се влюби в кузей
-или бааде и кузей ще се хванат да разделят пундьо с пунда,за да са те с тях newsm78 newsm78 newsm78
аа,бааде се казва бану във филма,така ли,аз все не им слушам имената

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 23:19 от lisanka1

# 246
А как ми хареса с бялата ризка , под ръка с костУмчето и китките.... Crazy
Казах аз - Кузей ще ни отвей ! Peace
той пък взел парите на баща си за да и ги купи на мухла

# 247
Все едно и аз изживях неговата драма!
С бялото ризе беше като рамсист на явка,а тя пунда кви ги вършеше!
Направо ме задави по гърлото!

# 248
Много добре предаде мъката - страхотно го изигра !
А тя не може да не се усеща , че той е влюбен в нея ! Така върти очите , че съм сигурна , че знае колко я обича  Кузей , но "доброто " братче може да сбъне мечтите и , както тя казва !
Аз мисля , че и тя и Бану ще хлътнат по Кузей - няма начин да не разберат какъв пухльо е брат му , а съм сигурна , че той още има какви да ги надроби !

# 249
ама в тоя филм голям кютек ще падне,аз се попилях да се хиля като вкара оня юмрук на баща си,защото се сетих за ферхи,/ бившия на ферхунде/,той горкия все нещастен го играе,пък сега и го биха,има вид на мн добро чичи

# 250
олеее,представяте ли си накрая пунда да е с нашето мом4е,ооооо това няма да ми хареса,на нея не го давам.
пък и както казва Госпожата,няма начин тя да не усеща,че той е влюбен в нея.
предполагам,че пунда като разбере ,че кузей е поел вината веднага ще почне др песен да пее,ама и тя крадла го раздава,как взе обицата

# 251
ами ,на къванч къде са му татосите
и мн е отслабнал,дали за филма е трябвало или по мъка за беренката ,че е с друг  ooooh! ooooh! ooooh! Thinking Thinking

# 252
Ооооххххх,слънчица мой!  Hug

Аз 364 дни в годината имам невероятно бърз и силен нет и точно днес реши да ме изостави след първите 30 мин на филма  smile3514 smile3511 Направо подивях! Случайно вече да са го качили някъде?  newsm78 На мен,като за начало ми хареса!  bowuu
Единственно Киво не го възприемам много в тази му визия,нооооо пък се смях от сърце без да разбирам нищо,когато даваха сцената,че с брат му мият колата! И до там,после скапаният нет спря!  #Cussing out

Ааааа за музиката,прилича ми на тази от Страстите Христови-много тежка,драматична и супер въздействаща!  Heart Eyes

Разкажете още нещо от филма,моля виииии!  Praynig

# 253
 denimira ,  Heart Eyes в момента го повтарят ! Peace
А сега ще намеря къде го качват , Терзийска  Heart Eyes е дала линк в другата тема !

# 254

Общи условия

Активация на акаунт