Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Киво,Киво, каква майка те е родила с такъв талант и такава визия!
Този пич сигурно може да направи поне 1 000 мимики и да изрази още толкова чувства и емоции!
Аферим на нея!

# 257
Ох за малко тръгна и хванах точно момента дето Киво ги завари да се целуват-чак мен ме заболя и ми заседна нещо в гърлото!  ooooh! Невероятна игра от негова страна!   bouquet А Матмоазел-не изневерява на себе си!  bowuu

Благодаря,че ми дадахте линковете,сега ще го гледам там,че предполагам ще е по-добре!  Hug

# 258
ама и нашата мадмазел мн й се кефя,мн добра актриса е.
тя е опасна,винаги всичко знае

# 259
# 260
мацурани желая ви лека нощ и до утре smile3524 smile3524 smile3524

# 261

Само 50 мин ли беше,че гледам това от тубето или тук само това е качено? Има ли още?  newsm78

# 262
Не харесвате Джемре, но мисля, че съзнателно е търсен този ефект. Обикновена, безлична, невзрачна. Съседското момиче в един обикновен квартал. Та нали този квартал е светът на К. и надали го е напускал. Просто така образът е по-достоверен, по - убедителен, отколкото някоя красавица.

# 263
мацурани желая ви лека нощ и до утре smile3524 smile3524 smile3524
Лека нощ и татлъ сънища ! Hug
Още веднъж  много благодаря за превода !  bouquet

# 264
  • Хасково

Само 50 мин ли беше,че гледам това от тубето или тук само това е качено? Има ли още?  newsm78
Да,но сигурно по късно или утре ще качат 2-ра част, в дизито е качен целия епизод

# 265
Ох за малко тръгна и хванах точно момента дето Киво ги завари да се целуват-чак мен ме заболя и ми заседна нещо в гърлото!  ooooh! Невероятна игра от негова страна!   bouquet А Матмоазел-не изневерява на себе си!  bowuu

Благодаря,че ми дадахте линковете,сега ще го гледам там,че предполагам ще е по-добре!  Hug

Карък е! Все го преследва малшанса.

# 266
Тука са всички серии 

http://www.youtube.com/user/Eknks

# 267
Киво,Киво, каква майка те е родила с такъв талант и такава визия!
Този пич сигурно може да направи поне 1 000 мимики и да изрази още толкова чувства и емоции!
Аферим на нея!

Като завъртя алаброса на едната страна, направо си изглеждаше супер. Но гласът му е доста
груб. Трябваше по-секси да е.

# 268
# 269
Лека нощ, то сега само за филма ще си мисля, ама.. Татлъ сънища на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт