Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 70

• 31 704
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Öykü Karayel

# 391
Коя е Кемре  newsm78
Има типичния профил на Азра
Приятелката на брат му но и Къванч е влюбен в нея

smile3555 tooth тя беше Джемре а аз чета Кемре ooooh!

# 392
Добро утроооо!   bouquet

jujulinka  Hug

Госпожата,и аз след обяд ще пусна любимимоменти на снимки!   bouquet

Хубав ден,момичета!   bouquet

# 393

Вик

Кога ще дойдеш ти?
Когато си отида
и сетните ми стъпки
отехтят далече?
Кога ще си със мен?
Когато те зазида
сред четири стени
самотната ти вечер?
Кога ще ме съзреш?
Когато в друго рамо
притисната отмина
с поглед във земята?
Кога ще ме зовеш?
Когато видиш само,
че губиш ме - далечна,
чужда, непозната?
Обичай ме сега,
когато те обичам!
Когато твоя съм,
жадувай ме, зови ме!
Сега простри ръце,
когато ще дотичам!
Че утре ще е късно
и непоправимо.

Блага Димотрова

Това не е ли вика на Бихтер

# 394
Добро утро и спорен ден!

# 395
Оххх! Настръхнах с тия стихове на Блага Димитрова.

# 396
Оххх! Настръхнах с тия стихове на Блага Димитрова.

Писани са през далечната 1959г.С малко думи а е казано толкова много...

# 397
И Фатметата имат претенции към снощния епизод. Непоследователен, разпилян, нереални неща, малко бозаво. Да не би сценаристките при тоя ударен труд да са се поизчерпали откъм идеи.
Май ЗП ще се окаже недостижим и неповторим. Без нито една слаба серия. Няма загрявки, няма преходи.

# 398
добър ден и от мен мацки

и на мен снощния епизод на фатмето не ме грабна
мн ми беше скучен
dafne_1 ,не се безпокой скъпа ,че си го гледала само по картинки,всичко си разбрала от тях,нямаше никакви смислени и интересни разговори
единствено,че оная хубавица с късата черна коса е видяла керим да излиза от гората,но да оставя там гюней/в този филм му забравих името/ жив,и тя каза на мустафа 4е не керим го е убил,не е той убиеца и иска да отиде да каже на фатма и явно да даде показания в полицията.но мустафа почна да я разкандърдисва,и и вика,че ако не е кирим кой тогава.тя каза ,че не знаела

# 399
Добър ден и от мен !  Hug
Сега чак сколасвам да седна на компа , а имам още сума ти неща за вършене ! тотално ми се обърка програмата , а утре рано сутринта пътувам за Пловдив на надиграване ! Изобщо не знам как ще сколасам ! ooooh!
Но , не съм се отказала от идеята си , само че ще я реализирам по- късно , тъкмо на спокойствие ! Peace

Slawena ,  Heart Eyes това е едно от любимите стихотворения на Блага Димитрова ! Веднага напълних очите !
А на снимката до наш левент , седи и набива онази мома с непроизносимото име ! Не вярвам Азра да се мъкне по снимачните площадки , макар че с нейният нрав - знае ли човек ! Wink
В другата тема dterziiska  Heart Eyes е сложила линкове към днешната преса и във всички вестници е отразена сцената с червените чаршафи ! Рекох ,че са ги глобили още в първата серия ! Laughing
Има ли инфо как е бил снощи рейтинга на Фатмагюл ! Аз мисля , че Кузей всичко е отвял , но снощи нямах доста време нет и не можах да гледам епизода ! Как са се представили комшиите ?
denimira ,  Heart Eyes аз лично не мисля , че Къванч има профил по социалните мрежи , камо ли пък да споделя лична информация ! Не ми се вярва да има време за това , а и той знаем как ревниво пази и малкото , което е останало от личното му пространство !

# 400
gospojata  Hug липсваш ми  Cry

Рейтинга на Фатма е бил най висок около 40% следван от Куззей

# 401
# 402
gospojata  Hug липсваш ми  Cry

Рейтинга на Фатма е бил най висок около 41% следван от Куззей

И ти ми липсваш много ! Heart Eyes Hug Heart Eyes
И времето прекарано тук ми липсва , но , за съжаление отпуската свърши и шайбата ни завъртя ! Аз в работата нямам нет , а и ми е доста натоварено сега , та и да имах , време няма !

Значи и Фатма си има твърд електорат ! Wink Нормално е , хората с такова нетърпение очакваха новият сезон , нови интриги , развръзки , връзки .... Wink

# 403

Много ти благодаря !  bouquet
Ама защо ми се струва , че Север-Юг имаше по- висок рейтинг ? newsm78 Или това е осреднено вече и от двата часови пояса ?!

# 404
Момичета, ето и някои от моите най-любими моменти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт